Şimdi Ara

Makine önerebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben fotoğrafçılık hakkında nerdeyse hiçbirşey bilmiyorum ama baya ilerlemeyi düşünüyorum
    acaba bana bir makine tavsiye eder misiniz?
    bütçem 1000ytl kadar

amatör dışında hiçbir fotoğrafçılık deneyimim yok
    şimdiden cevaplara teşekkürler

• selam arkadaşım mesajını 485 kişi okumuş ama herkes cevab yazmaya erinmiş ben amatör kullanıcıyım şuan sony s 600 aldım onu kullanıyorum memnunum sana iki makine önerebilirim ya sony yada canonun üst düzey modeelerine bak çok memnun kalacaksın....
  • teşekkürler
    canonun powershot s2 si var ama çok mu ağır gelir bana bilemiyorum ki
  • evet çok güzel bir makine ama sana sony h1 e de bakmanı tavsiye ederim
  • DSC H1 almak istersen 2 kere düşün çünkü 1 ay sonra DSC H5 piyasaya çıkacak ve o makine 7.2MP. Canon S2 için Canon S3'ü piyasaya sürecek hatta sürdü. Ama bana sorarsan ben SONY al derim. Ama tabi son karar senin çünkü patron sensin Bu makinelerin özelliklerini kendin araştır ve öyle karar ver. Ve kesinlikle hiç kullanmayacağın özelliklere aldanma.
  • Bana da hep Canon almalısın gibime geliyor sonuçta bu firma çok daha deneyimli bence Sony e göre . Yanlış anlaşılmasın Sony de çok iyi ürünler çıkaran bir firma . Japon yada imal edilen sonyleri tercih etmek lazım diyorlar detayları bilmiyorum açıkçası . Ben sony w7 ile Canon a 540 arasında kaldım (hoş bu makineler 500 ytl lik makineler) Canon u tercih ettim .
  • bütçen yeterli, casio z750 yi incelemen lazım! 600ytl ile 800ytl arasında şu anda!
    forumda video kaydı var,ama anlatılamaz görmen ve aman tanrım demen lazım çünkü dvd formatına çok yakın!
    bu arada 7.2mp olarak fotoları da süper
    incelemelisin, ve canon ıxus 750 de unutulmamalı!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben cevaplıyorum.
    arkadaşım paran istediği kadar çok olsun, bütçe çok önemli değil bence. paran kadar makina, en pahalısını, en özelliklisini alsan, bir, iki sene sonra inan yenileri çıkacak ve hiç kullanmadığın, kullanamadığın özellikler, hem daha yenilenmiş hem daha ucuzlamış olarak piyasaya çıkacaktır.
    önemli olan senin ne aradığın, küçük cebime sığsın mı diyorsun? video kaydı yapacağım mı diyorsun? lcd ekranı büyük mü olsun? li-ion pilmi olsun, kalem pille mi çalışsın. zoom özelliği olsun mu? ilk önce bu kriterlerini ortaya koy. sonra sana önerimiz olsun.
    öneri deyince sana komple site adresi veresim geliyor. ama en güzeli sen ucuz bir makina al bununla başla, bakalım zaman ve teknoloji seni nereye götürecek.
    örnek samsung s500 al derim.
    http://www.samsungcamerausa.com/productdetails.asp?productid=182
    tenkosa ve hepsiburada sitelerinde var.

• aradığın makine canon a610 dur..fotoğraf kalitesi videosu herşeyi mükemmel.başlangıç için fazla bile..bütçen uygunsa canon a610u al ve güle güle kullan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.