Şimdi Ara

Makine Mühendisliği Laptop Gerekliliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba

    bu sene yıldız teknik üniversitesi makine mühendisliğini kazandım. ilk yarıyıl temel bilgisayar bilimleri ve bilgisayar destekli teknik resim diye 2 adet bilgisayar dersim var. sanırım bir adet bilgisayar alarak bu dersleri daha rahat halledebilirim. eski bi bilgisayarım var masaüstü ama bu işi götüreceğini sanmıyorum.
    İlk olarak sorum bir bilgisayar cidden gerekli mi? gerekli ise şu zamanın şartlarına göre ve 1500-2000 TL arasında bi bilgisayar önerisi olan var mı? Ya da özellik olarak ne gibi şeyler lazımdır?
    Bu konularda bana yardım ederseniz çok sevinirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler :)



  • Bilgisayar hem bölümün için hem de günlük kullanım için oldukça gerekli bence. Üniversitede , olmazsa olmazlardan yalnızca biri.

    Lenovo Y580 (hdd + ssd) vatanbilgisayarda stok var mı, bilmiyorum ama vatandan indirimle 2050 tl gibi alınabilir. Forum da en çok önerilen modellerden birisi.

    Msi GE60 (oyuncu serisi) i5 modeli 1800-2000 tl civarı alınabilir. Bu da en çok önerilen modeller arasında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 20 Eylül 2012; 2:05:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032317/MusteriHizmetleri

    Teknosadan indirimle 1450 tl ye alınabilir. multimedya - oyun amaçlı kullanılabilir. Ekran kartı (amd 7730m) , aynı seviyedeki birçok üründeki ekran kartı modellerinden daha iyi. Orta ayarda bir şey olsun dersen, bu model de alternatif olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo ve samsung'a baktım, lenvo nun özellikleri baya iyi, 1800 lira civarında bimeksde buldum, yorumları da okudum bilgisayar canavar gibi galiba :) İki yıldır bilgisayar dünyasından baya uzak kaldım, szce bu özlellikler benim teknik resim derslerimi 4 sene boyunca götürür mü? Önerileriniz için teşekkürler :)
  • Bimeksdeki y580 in i5 versiyonu. Ekran kartı çok iyi. Uzun süre güncel kalabilir.

    Vatanbilgisayar stoklarına gelirse aynı model 1600 küsür tl ye alınabilir. Gelmezse bimeks ya da pcdepodan 1800 küsür tl ye alabilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo nun sitesinde 2000 küsüratlı bi sayı görmüştüm fiyatı içi, 1800 liraya bile alsam gayet uygun gibi duruyo. bilgisayar konusunda lenovo gerçekten iyi, ancak bana asusu da önerdiler, asus marka bi öneriniz var mı peki?
  • asus'un ekran kartı düşük meselahttp://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-K55VM-SX078D-Core-i7-3610-230-Ghz-8-GB-750-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-pmu61080.html?ref=akakce&v=1.80.3 lenovo ekran kartı açısından iyi seçenek olur asus'un 15'' fhd modellerini önerebilirler ekranı senin için kullnışlı olmaz arkadaşlar söylemişlerdir senin bölümde kullnılan programlar çizim ve tasarım programları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • açıkçası bu lenovo hoşuma gitti, en az 5 yıl performansını koruyabilcek bi ürün mü peki? Gayet verimli bi alet gibi duruyor yorumlara bakılırsa
  • 5 yıl, soğutma ve ekran kartının oyun vs. gibi ağır programlar açısından güncel kalabilmesi biraz zor gibi. Yine işini görür ama 5 yıl tam performans götürür mü orası bilinmez.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E.E

    5 yıl, soğutma ve ekran kartının oyun vs. gibi ağır programlar açısından güncel kalabilmesi biraz zor gibi. Yine işini görür ama 5 yıl tam performans götürür mü orası bilinmez.


    Bu mesaj beni baya tedirgin etti :) bugün bimeksden bu alete bakmaya gittim, başka yerlere de sordum tabi, ama alırsam kampanyada olduğu için bimeksden alırım. Mağaza yetkilileri çok güzel bi alet olduğunu söylediler. Her duyan övdü bu aleti :) Hoşuma gitti alet i5 ve i7 konusuna çok takılmalı mıyım sizce?
  • evet asus performans konusunda ve kalite açısından diğerlerinden bir gömlek üstündür

    http://www.pcdepo.com/asus-k55vm-sx078d-notebook-urun7879.html
  • İşletim sistemi freedos benden biraz eksi puan almama sebep oldu.... Bimeks de şu an lenovo y580 1850 tl. nası sizce bi eksiği var mıdır bimeksdekinin. ya da bimeksin hizmet eksikilği filan. fiyatının düşük olması beni tedirgin etti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.