Şimdi Ara

Makine Muhendisligi Icin Mac alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Makine muhendisligi bolumunu bu yil kazandim. Bildigim kadariyla solidworks gibi programlar kullaniliyor ancak bu programlarin cogunun mac versiyonu bulunmuyor. Bootcamp ile windows kurup bu programlari da oraya kurmak mantikli mi? Mac icin deger mi?
    Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, kesinlikle değmez hocam. Bilgisayarda bootcamp var ve bilgisayarın içine ediyor, son derece ağır.. Hiç gerek yok bence. Solidworks eğer Apple'da çalışabilecek bir program olsaydı, zaten 10 defa Mac sürünümünü çıkartırlardı. Orta bir bilgisayar alsan işini görecektir, solidworks öyle ahım şahım bir program değil, rahat kullanırsın.

    Bende Mac var ancak grafik, video için kullanıyorum ve ben de makina mühendisiyim! :)
  • Değmez.Solidworks,catia,zetacad,autocad(kütüphaneli),nx,autocad inventor desteklemiyor.Hiç gerek yok,alın windows rahatınıza bakın.
  • Hiç gerek yok ben aldım. Sen alma. Ucuz bir laptop işini görür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durum halen geçerlimidir? Teşekkürler..
  • I'm not even "getting technical". Fusion 360 is predominantly used by hobbyists and Youtubers. I've tried doing real work with it and compared to Solidworks, SolidEdge, and Inventor it is just limited. It's easy but limited. I last used SolidEdge in 2007/2008 and even that was more capable than Fusion 360 if my memory serves me right.

    If you really want to step up to a high end CAD package, you gotta get Creo/ProE or Catia but let's be real here; The majority of companies use Solidworks.https://downloader.vip/rufus/ https://downloader.vip/mapquest/ https://downloader.vip/uptodate/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 30 Eylül 2018; 22:36:9 >




  • hiçbir şey için mac alma. mac in yapıp da pc nin yapamadığı hiçbir şey yoktur. şu sötöböl olayına da kanma. pc kullanmayı beceremeyen adamın bilgisayarı sötöböl olmazken bilen adamınki sötöböl oluyor. burada bilmek ya da bilmemek işte bütün mesele burada gibi bir durum var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir tukuren kobra -- 23 Ocak 2019; 19:23:59 >
  • Mac'in mühendislik ile alakası yok alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.