Şimdi Ara

Makine mühendisliği hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle merhaba
    Gece gece bir kaşıntı tuttu mesleğimi şöyle internetten bi araştırayım dedim iş ilanları iş imkanları maaş v.b. Gibi konularda ama internet Derya'sında maşallah herkes doğru yanlış bişeyler yazmış

Şimdi asıl merak ettiğim bir vakıf üniversitesinde %25 burslu makine mühendisliği 2. Sınıf öğrencisiyim orta derecede İngilizcem var ne çok iyi nede çok kötü (mezun olmadan work and travel yapma durumum var bu yüzden İngilizcemi dahada geliştirme durumum var ) şimdiden autocad ve solid programlarına hakimim sırada catia var

Şimdi gelelim soruma bu şartlarda mezun olduğumu varsayalım iş bulmada sıkıntı çekermiyim başlangıçta ve 1-2 yıl zarfında aldığım maaş ne olur gibi soruların cevabını merak ediyorum aramızda illaki faal olarak çalışanmühendisler vardır

Şunundan farkındayım mühendislik tamamen kişinin kendini geliştirmesiyle alakalı ucu çok açık bunun farkındayım ve bunları düşünmek için erken burnunda farkındayım sadece bir fikir olması ve kendime bir hedef koymak için minik bi araştırma yapıyorum diyelim

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu makine mühendisliği nde bana göre oturduğun şehrin sanayisi çok önemli mesala Kocaeli de isen çok rahat bulursun sanayisi olmayan bir yerde isen zorlanırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa da yaşıyorum sanayiden yana hiç sıkıntı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.