Şimdi Ara

Makine Mühendisliği 1. sınıf dersleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Bir sene ingilizce hazırlığın ardından aklımda pek bir şey kalmadığını fark ettim.1. sınıfta yatay geçişe kasacağım için şimdiden konular hakkında bilgim olsun istiyorum.Ama lisede gördüklerimin çoğunu unuttum.1. sınıfta işe yaraması açısından nelere çalışmamı tavsiye edersiniz?

• kardeşim kasmana gerek yok , finallere 1 hafta önceden çalış vizelere de 3-4 gün önce çalışırsan istediğini alırsın, okul neresi bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSur_TurK

kardeşim kasmana gerek yok , finallere 1 hafta önceden çalış vizelere de 3-4 gün önce çalışırsan istediğini alırsın, okul neresi bu arada?

Çankaya üniversitesi.%50 bursla senelik 11bin tl okul parası...Bizimkiler bir şekilde ödüyor ama bu para işi benim canımı sıkıyor.Bidaha hazırlanma gibi bir şansım olmadığı için yatay geçiş yapayım diyorum.O yüzden biraz kasmak istiyorum.Ayrıca ilk sene en kolay seneymiş galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

quote:

Orijinalden alıntı: CeSur_TurK

kardeşim kasmana gerek yok , finallere 1 hafta önceden çalış vizelere de 3-4 gün önce çalışırsan istediğini alırsın, okul neresi bu arada?

Çankaya üniversitesi.%50 bursla senelik 11bin tl okul parası...Bizimkiler bir şekilde ödüyor ama bu para işi benim canımı sıkıyor.Bidaha hazırlanma gibi bir şansım olmadığı için yatay geçiş yapayım diyorum.O yüzden biraz kasmak istiyorum.Ayrıca ilk sene en kolay seneymiş galiba.

evet en kolay yıl ilk sene, özellerde okumak daha da kolay genelde öğrencinin ortalamasının yüksek gelmesi için uğraşıyorlar, git kafanı dinle yazın okul başlayınca kendi düzenini oturtursun zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.