Bildirim
Makine Mühendisliği 1. sınıf dersleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kardeşim kasmana gerek yok , finallere 1 hafta önceden çalış vizelere de 3-4 gün önce çalışırsan istediğini alırsın, okul neresi bu arada? -
quote:
Orijinalden alıntı: CeSur_TurK
kardeşim kasmana gerek yok , finallere 1 hafta önceden çalış vizelere de 3-4 gün önce çalışırsan istediğini alırsın, okul neresi bu arada?
Çankaya üniversitesi.%50 bursla senelik 11bin tl okul parası...Bizimkiler bir şekilde ödüyor ama bu para işi benim canımı sıkıyor.Bidaha hazırlanma gibi bir şansım olmadığı için yatay geçiş yapayım diyorum.O yüzden biraz kasmak istiyorum.Ayrıca ilk sene en kolay seneymiş galiba. -
quote:
Orijinalden alıntı: Akagami.
quote:
Orijinalden alıntı: CeSur_TurK
kardeşim kasmana gerek yok , finallere 1 hafta önceden çalış vizelere de 3-4 gün önce çalışırsan istediğini alırsın, okul neresi bu arada?
Çankaya üniversitesi.%50 bursla senelik 11bin tl okul parası...Bizimkiler bir şekilde ödüyor ama bu para işi benim canımı sıkıyor.Bidaha hazırlanma gibi bir şansım olmadığı için yatay geçiş yapayım diyorum.O yüzden biraz kasmak istiyorum.Ayrıca ilk sene en kolay seneymiş galiba.
evet en kolay yıl ilk sene, özellerde okumak daha da kolay genelde öğrencinin ortalamasının yüksek gelmesi için uğraşıyorlar, git kafanı dinle yazın okul başlayınca kendi düzenini oturtursun zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X