Arkadaşlar merhaba.Ben makine mühendisiyim ve yüksek lisans yapıyorum.Özellikle tezim için olmakla beraber çizim,analiz ve modelleme programları ile çok içli dışlıyım.Sürekli okul-iş yaptığım için laptopımı yenilemeye karar verdim.Arada sırada oyun da oynayacağım tabii ama asıl amacım o olmayacak.Forumdan da yararlanarak birkaç araştırma yaptım ama birkaç sorum olacak cevaplayan olursa çok sevinirim.
1-)i7 işlemci, en az 1050 Ekran Kartı, SSD+HDD fix olmak zorunda diye düşünüyorum sizce yeterli mi yada daha aşağısı da kurtarır mı? 2-)Bütçem max 4300 civarı bu fiyata en uygun ürünler Monster'da gibi başka bir öneriniz olur mu? 3-)En çok kafama takılan 15 inch ve 17 inch seçimi arasında.15 laptop için ideal ama çizim ve modelleme programları kullanacağım için 17 daha mı uygun olur en merak ettiğim soru bu.Ağırlık ve taşıma bir problem değil benim için bunun haricinde düşünceleriniz neler? 4-)Tüm bunlar göz önüne alınırsa öneriniz ne olur?
Üniversite kazandığımda bilgisayar toplarken de yardımcı olmuştunuz umarım yıllar sonra da yardımcı olursunuz