Şimdi Ara

Makine müh. okuyan biri için AÖF - İşletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben makine mühendisliği okuyorum. Ve ciddi şekilde Aöfden işletme okumayı düşünüyorum.
    Çift anadal yapacaksam en mantıklısı elektrik-elektronik müh. gibi görünmekle beraber en zor 2 temel mühendislik dalını bitirebileceğimi pek sanmıyorum.
    Mersin üniversitesinde öğrenim görmekteyim ve okulumuzda malesef Endüstri mühendisliği bölümü bulunmamakta.
    Ve ben daha çok yönetici olmak istiyorum.
    O yüzden aöf işletme bana cok mantıklı geliyor.
    Forumda bir çok arkadaş ne işine yarayacak ki gibi cevaplarda bulunmuş.
    CV'mizde fazladan 1 diploma ve beni yönetici yapacaksa elbette çok yararı dokunacaktır.
    Benim aklımda yatan düşünce Makine Mühendisliği + otomotiv veya mekatronik üzerine master + AÖF işletme diploması.
    İngilizcem gayet iyi, almancamı geliştirmeyi düşünüyorum.
    Autocad, solidworks, visual basic, c++ vs... ile birlikte sanırım normal bi mezundan cok daha iyi bi konumda olablirim.
    Son olarak işletme, kamu yönetimi gibi bölümlerde diplomada açık öğretim fakültesi yazmadığı ve oradan mezun olduğumuzun anlaşılmadığı gibi bir duyum aldım, ne kadar doğrudur bilemiyorum.

YORUMLARINIZI ve FİKİRLERİNİZİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM..

• Bak bunu belki elli kere yazdım işletme okuyarak yönetici olunmaz.Aöf işletme veya örgün işletmede yönetici olmanı sağlayacak birşey yok.Biraz muhasebe, biraz pazarlama ve iktisat bilen birini niye yönetici yapsınlar?
    Vereceğin paraya yazık.Yılda neredeyse 600 lira ve vize,final zamanları mühendislikle çakışır hangisine çalışacağını bilemezsin ortalaman düşer.4 yıl oraya para vereceğine ki 2500 liraya yakın o parayla kursa git veya ortalamanı yüksek tut işletme yüksek lisansı yap çok daha faydalı olur.Aöf işletme bitirdin diye kimse seni yönetici yapmaz.İşletme diploması bende de var birşeye yaramıyor.
    Hem bu yöneticilik işleri okumakla olmuyor.Sen kendi okulunu bitir işe gir biraz çalış işi öğren tecrübe kazandıktan sonra yönetici yaparlar.Okulu kimsenin taktığı yok tecrübe ve yabancı dil iş görüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ytü kimya müh mezunu var mı?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.