Şimdi Ara

Makine ile traş olanlar baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. Malum, okullar yaklaşıyor haftaya traş olmam gerek ama bu traş makinesi yüzümü tahriş ediyor sivilce çıkabiliyor. Jilet kullanmıyorum makine ile ilgili önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LKJ6 -- 5 Eylül 2014; 21:41:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LKJ6

İyi akşamlar. Malum okullar yaklaşıyor haftaya traş olmam gerek ama bu traş makinesi yüzümü tahriş ediyor sivilce çıkabiliyor. Jilet kullanmıyorum makine ile ilgili önerisi olan var mı?

Malum okullar derken

EDİT:He he eksileyin hemen he.Türkçeyi katleden o,eksiyi yiyen biz.Adaletine boncuklu tacanca şarjörü boşaltayım DH.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrahmanS -- 5 Eylül 2014; 21:43:10 >
  • Makine yapar öyle sürtmen gerekir hiç çekemiyorsan jiletle ol ama daha hızlı çıkmaya başlar öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

quote:

İyi akşamlar. Malum okullar yaklaşıyor haftaya traş olmam gerek ama bu traş makinesi yüzümü tahriş ediyor sivilce çıkabiliyor. Jilet kullanmıyorum makine ile ilgili önerisi olan var mı?

Malum okullar derken

Mektebe gidecek işte

• 3 hafta önce falan jilete başladım. 110 liralık oynar başlıklı bir philips makina kullanıyordum. Jilet daha iyi ve daha pürüzsüz yapıyor.
  • aradaki virgülü unutmuşuz
  • quote:

aradaki virgülü unutmuşuz

Senin yüzünden eksi manyağı olucam birazdan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heyecan yok rahat ol
  • Hocam ben braun cruzer 6 kullanıyorum sakalınız çok gir ve sert değilse yani kıllarınız fazla sert çıkmıyorsa tavsiye ederim 200 tl ama fiyatını kesinlikle hak ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son Pegasus S kullanıcısına yanıt
    Hocam 200 lira veremem makineye ama pratik bilgileriniz varsa söyleyin söyle traş ol böyle yap gibisinden
  • quote:

Hocam 200 lira veremem makineye ama pratik bilgileriniz varsa söyleyin söyle traş ol böyle yap gibisinden

Ben direk giriyorum hocam
    Ama daha ucuz arıyorsanız philps falan bakın ayrıca berbere gittiğinizde traş ederse makine ile onu sorun markasını falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla berbere geçen sene gittim Dingling aldırdı 25 lira mıydı neydi belki bilirsiniz onu kullanıyorum
  • sakal durumuna gore degisir. eger sert degilse ki oyle oldugunu dusunmuyorum, 50 tlye kadar sıfir faul makineleri felan var onlatrdan birini al hayli hayli yeter.

• sakalım tam çıkıyor yarım yamalak değil seyrek de değil ama yumuşak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.