< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ne kadar süredir detaylıca buraları incelemiyorsam, bu konuyu ve bu yorumu yeni gördüm. Şahsen konuyu görünce üzüntümü saklayamadım. Piyasa çok bozulacak ki zaten bozulmaya başlamış bile. Makine çevirisi yama sayısı bunun kanıtı. :) Burada yazdığın her şeye katılıyorum. Ben olsam ben de çevirisi translate ile yapılmış bir yamaya çeviri yapmam. Herkes bu yama ile yalan yanlış oynadıktan sonra, oyuncuların en az yarısı yeniden oynamayı düşünmeyecektir ve böylelikle yeni yama çıktığı zaman hedef kitle 5.000 kişi ise elde kalacak 2.500 kişi. O yüzden kötü bir durum. Ancak çeviri konusunda piyasaya belirleyici bir forumun bu şekilde karar almış olması ve buna izin vermesi tabii ki üzücü. Umarım çeviri piyasası çevirmenlerini bu sebepten dolayı kaybetmez. |
edit:düzeldi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 20 Aralık 2021; 20:54:53 > |
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknoloji bilgini 68 -- 17 Ağustos 2023; 10:16:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
translate ceviriye para mi aliyorlar? ayrica translate olmayan cevirilere ucret odeyecek misiniz? kim neden haftalarca translate icin ugrasip emegini bedavaya sunsun? siz makine ceviriyi de istemiyorsunuz ucretli ceviri gruplarini da kiniyorsunuz. kardesim kimse kimseye uzun sure beles hizmet vermez. bitane ikitane projesi olur ondan sonra para kazanmasi gerekir. makine ceviriyi sahsen destekliyorum cunku makine ceviri hicte anlatildigi kadar kotu degl. begenmiyorsan ingilizce de oynayabilirsin. bana sorarsaniz iyi ceviri isteyenler ucretini odeyerek sahip olmali, bedava isteyenler makine ceviri kullanmali. hatta ben kendim ogrensem makine ceviriyi buraya bile bakmam kendim cevirtir kendim kullanirim ki en guvenlisi de bu. |
|