Şimdi Ara

Makina traş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bıyık sakal falan kesiyorum ama kestiğim yerler sivilce oldu makina ile. Ne yapmalıyım ayrıca duştan önce mi sonramı almak iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakallar nasıl sert sık mı yoksa yeni çıkan tam yerleşmemiş mi bu önemli. Sakalları duştan sonra traş etmek iyidir sıcak suyla sakallar yumuşar daha az tahriş olursun. Bir de mutlaka yıka yüzünü her gün düzgün bi cilt bakım ürünüyle. Sivilceler çoksa cildiyeden krem alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerGndz

Sakallar nasıl sert sık mı yoksa yeni çıkan tam yerleşmemiş mi bu önemli. Sakalları duştan sonra traş etmek iyidir sıcak suyla sakallar yumuşar daha az tahriş olursun. Bir de mutlaka yıka yüzünü her gün düzgün bi cilt bakım ürünüyle. Sivilceler çoksa cildiyeden krem alabilirsin.

Usta benimkiler sert ve sık banyodan önce makinayla alıyorum girip çıkıyorum kötü görünüyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkmen58

quote:

Sakallar nasıl sert sık mı yoksa yeni çıkan tam yerleşmemiş mi bu önemli. Sakalları duştan sonra traş etmek iyidir sıcak suyla sakallar yumuşar daha az tahriş olursun. Bir de mutlaka yıka yüzünü her gün düzgün bi cilt bakım ürünüyle. Sivilceler çoksa cildiyeden krem alabilirsin.

Usta benimkiler sert ve sık banyodan önce makinayla alıyorum girip çıkıyorum kötü görünüyor .

Kötü derken nasıl? Şimdi traş olmadan önce sıcak duş yumuşatır mutlaka aldıktan sonra kes sakalları. Bir de kullandığın jilet ve az da olsa köpükte farkediyor. Traş ediş yönünde mesela. Gilette'in iyi bıçaklarından kullan Mach 3 gibi ben Fusion Proglide kullanıyorum çok iyi alıyor. Tersine etme mesela hep çıktığı yöne doğru et bir de öyle dene.

• Hocam makina benim yüzümde de çok sivilce çıkartıyordu jilete gectim çok rahat sivilceler çok az neredeyse hiç çıkmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakal traşı makine önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkmen58

quote:

Kötü derken nasıl? Şimdi traş olmadan önce sıcak duş yumuşatır mutlaka aldıktan sonra kes sakalları. Bir de kullandığın jilet ve az da olsa köpükte farkediyor. Traş ediş yönünde mesela. Gilette'in iyi bıçaklarından kullan Mach 3 gibi ben Fusion Proglide kullanıyorum çok iyi alıyor. Tersine etme mesela hep çıktığı yöne doğru et bir de öyle dene.

Berber makinesi ile alıyorum hangi yöne almalıyım kardeşim

• Sıksa makineyle alınmaz artık adam gibi jiletli traş ister. Çıktığı yöne doğru alabilirsin.. Tersine alırsan düzensiz gözükebilir.
  • Uyurgezzer kullanıcısına yanıt
    aynen benimde işte :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meduna2

aynen benimde işte :(

Jilet iyi bi çözüm olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.