Şimdi Ara

MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ DÜŞÜNENLERE UFAK TAVSİYELER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
8
Favori
8.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben de YTÜ'deyim Erasmus'a gidiyor musunuz seneye ?
  • Hocam ben de makineden sonra lisans için ve daha sonra da çalışmak için almanyayı düşünüyorum bunun hakkında biraz daha bilgi alabilir miyim
  • gidiyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nenga kullanıcısına yanıt
    almanca öğrenmen lazım. çok önemli mevzu. ayrıca ortalama ve iyi bir okulda olman gerektiği gerçekleri de var. çoğu yer 3 gpa altına cevap bile vermez.

• Aynen hocam hayırlısı Almanya yolcusuyum bakalım.
  • ktb06 kullanıcısına yanıt
    b*lgisayarcılara makinacı puanı yok gidin c de matrix transposu alma kodu yazın siz

• hangi bölüm hangi okul hocam? ben de viyanaya gidiyorum seneye

• Ytü kontrol hocam Saarland üniversitesi'ne gidiyorum ben de. Viyana güzel şehirdir gece hayatı olsun, tarihi dokuları, müzeleri olsun güzel tercih
  • Anladim hocam su an aklimda itu var iyi siralama yaparsam boun u dusunuyorum cevap icin teşekkürler

• eyw hocam size de başarılar. bu arada saarland küçük ama çok güzel mekandır, bi kere geçmişliğim var ordan. tam fransa sınırında unutulmuş bölge gibi bi yer. ama etrafı sessiz sakin güzel mekandı.
  • nenga kullanıcısına yanıt
    hem boun hem itü tutacak bi durumda olursan odtü'yü düşünebilirsin. bence odtü her anlamda makinada boundan daha iyi bi tercih olur.
  • Hocam sizin gpa kac suan ortalama yapmak zormu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lapsekili_Big_Smoke

hem boun hem itü tutacak bi durumda olursan odtü'yü düşünebilirsin. bence odtü her anlamda makinada boundan daha iyi bi tercih olur.
    Aynen hocam odtüye gel. Odtü çok güzel. Hem odtü makina da daha kolay diğer bölümlere göre.

• ktb06 kullanıcısına yanıt
    boş adamsın olm
    ayrıca dc gel
  • hocam önceden bir posta aynısını yazmıştınız senin nickini görünce aklıma geldi
  • Kırıkkale makine mühendisliği nasıl sizce piyasadaki durumu? Puanları düşük ama belki piyasada yeri vardır diye soruyorum.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    buna cevap vermeme gerek bile yok. "makine" dediğin kelime bir küfürdür ve kullananlar tarafımızdan -54 makinacı puanı ceza alacaktır.
  • hiç duymadım desem ayıp olur herhalde. ama ayıp olsa da yapacak bişey yok.
  • Ben okumuyorum hocam makinede korkma, tmciyim arkadaşımın kardeşi yazmayı düşünüyor bu sene.
  • ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    benim şu an 2.6 ama 3ü bulacak bu dönem sonunda pass-fail gelmezse. ama her gün günde 2-3 saat çalışarak derslerin hepsini sonuna kadar tamamen dinleyip not alarak anca bu seviyelere varabilirsin. yani zor, tabii ki de bu okuldan okula değişir. itü ve bizde ort kasmak çok zor hatta ilk sınıftan itibaren. odtüte ilk sene ortalama kasmak kolay olduğu için ortamalalar genelde daha yüksek olur. ama bütün bölümler arasından genel olarak ort kasması en zor bizde oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.