Şimdi Ara

Makina Mühendisliği Amelelik mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sürekli fabrikada kirli ortamlarda bulunmak istemiyorum. Masa başında çalışmak istiyorum. Ne önerirsiniz?

• Makinenin altına girip vida sıkmayacaksınız zaten.M akine muh. cogu masa basında halleder isini

Makine muhendisinin ne yaptığına dair fikriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makina müh. sanayiye eleman yetiştirmiyo olum siz ne düşünüyosunuz
  • Mezun sayisi cok, asiri derecede iyi olman lazim yuksej maas icin

• Yüksek maaştan kastın nedir hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: caps1ock

Makinenin altına girip vida sıkmayacaksınız zaten.M akine muh. cogu masa basında halleder isini

Makine muhendisinin ne yaptığına dair fikriniz var mı?

Hocam var da sizin dediğinizin tersine şeyler söyleyenler de var. Sanayi fabrika yağ kir deyince bende huylanma oluyor
    Zaten başa bilgisayar yazıcam ama tutma ihtimali düşük o yüzden makinaya kesin gözüyle bakıyorum, çizim hesap kitap vs konusunda sıkıntı yok kesinlikle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruardc

makina müh. sanayiye eleman yetiştirmiyo olum siz ne düşünüyosunuz

alta yazdığım yorum
    "Hocam var da sizin dediğinizin tersine şeyler söyleyenler de var. Sanayi fabrika yağ kir deyince bende huylanma oluyor
    Zaten başa bilgisayar yazıcam ama tutma ihtimali düşük o yüzden makinaya kesin gözüyle bakıyorum, çizim hesap kitap vs konusunda sıkıntı yok kesinlikle..
    "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 25 Temmuz 2016; 11:39:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İktisat Vs Makine
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendimi geliştirecek yönleri biliyorum ama sosyal ilişkilerimi de geliştirmem lazım@psycho1905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 25 Temmuz 2016; 11:46:56 >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yağ kir falan (: .Bu mezun olduktan sonra yöneleceğiniz alana göre de değişiyor.Makineni müthiş bir çalışma alanı var
    Hangi üniversiteyi düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caps1ock

Yok hocam yağ kir falan (: .Bu mezun olduktan sonra yöneleceğiniz alana göre de değişiyor.Makineni müthiş bir çalışma alanı var
    Hangi üniversiteyi düşünüyorsunuz ?

ege veya dokuz eylül hocam, şu an yönelmek istediğim alan otomotiv ama zaman ne gösterir bilemiyorum
  • up
  • Osmangazi makine mi dokuz eylül makine mi sizce?Eğitim açısından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.