Bildirim
Maketçilik (58. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
İlk maketin ise acizane tavsiyem
Uçak için 1/72 ölçek
Boya fırça ve yapıştırıcısı içinde bir set alman
Bu fiyatlara aradığını rahat bulursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sevdiğin bir uçak var ise bana söyle malzemeleri sayayim.
F-104 yap güzel ucaktir ve kolaydir gayet de buyukdur
quote:
Orijinalden alıntı: ozel35
Sevdiğin bir uçak var ise bana söyle malzemeleri sayayim.
F-104 yap güzel ucaktir ve kolaydir gayet de buyukdur
Ya ben birazdan D&R a çıkıcam o yüzden dr olan bir uçak almam lazım f-104 dr de yok sanırsam o yüzden super tomcat almayı düşünüyorum ?
Ayrıca ben bu kamuflajı falan veya boyamayı nasıl yapıcam en son elime maket aldım harap ettim :) Yapılışında yaptım ama boyamaya gelince kırmızı spreyle boyadaım berbat oldu :) Tavsiyelerinizi bekliyorum :) Ayrıca alırsam model set alabilirim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysCopat -- 4 Mayıs 2014; 11:48:47 > -
1/72 ölçek olanlara bak Dr da.
Sprey boyalar kullanmiyoruz akrilik veya enamel boyalar kullanıyoruz. Nalburcularin sattigi sprey boyalar maketi mahveder.
Kullanicaksan tamiya colors sprey boya kullanacaksin. Akrilik su bazlidir Dr da revell aqua colors görürsün mavi plastik kutu, onlar suyla inceltilip fircayla boyanir. Teneke kutular ise tiner bazlidir. Kesinlikle baslangicda akrilik öneririm. Boyayi ayri bir kapta su ile inceltip olabildiğince ince olarak 2-3 kayda işi bitirmelisin. Tomcat seni aşabilir baslangic için. Hobbytime internet sitesine bak. Kamuflaj ise önce en acil renk ile modeli boyayip daha sonra diğer koyu renklerle desenleyerek yapilir.
-
-
Güzel görünüyor eline sağlık
-
-
hocam eline sağlık süper olmuş hakkaten.. konudan biraz uzak kaldım, şu detayları nasıl yaptın sanırım maskeleme kullandın ama şu kartal desenini nasıl verdin ? -
-
Arkadaşlar dr ye gittiğimde model set pek bir çeşit yoktu,en mantıklısı internetten sipariş vereceğim başka türlü olmuyor :p Ama model set dışında alırsam bidaha boyasıydı,kamuflajdı,maskelemeydi,şuyuydu,buyudu off ne zor işmiş yaa bi hobi edinelim demiştim -
quote:
Orijinalden alıntı: PhysCopat
Arkadaşlar dr ye gittiğimde model set pek bir çeşit yoktu,en mantıklısı internetten sipariş vereceğim başka türlü olmuyor :p Ama model set dışında alırsam bidaha boyasıydı,kamuflajdı,maskelemeydi,şuyuydu,buyudu off ne zor işmiş yaa bi hobi edinelim demiştim
her dr'da maket olmuyor sadece büyük dükkanlarında var
hocam o maskelemeler kamuflaj vs zaten yeni başlayanlara tavsiye edilmez.. senin alacağın daha basit, içinde fırçası boyası olan bir set alman.. toplam 20-30TL 'yi geçmez..
Bak bu konunun en baş sayfalarında yeni başlayan arkadaşlar için paylaşımlarda bulunmuştuk.. orada nasıl bir set alacağın, maketi yaparken nelere dikkat etmen gerekir hepsi yazıyor..
-
Tamam bakacağım
Fakat bu model setler çok küçük değilmi yahu 10-15 cm lık maketler.Daha büyük olup model set bulabileceğim mereler var ? -
var tabi, boyutları sitede yazar.. 10-15 cm diye küçümseme ama çok kolay değildir hemde bittiğinde güzel durur zevk meselesi tabi -
Alırsam bunlardan birisini alacağım galiba güzel gözüküyor ;
www.oyuncakdenizi.comAradığınız sayfayı bulamadık ? | Oyuncak Denizi | Online Oyuncak Alışveriş Kapıda Ödemehttp://www.oyuncakdenizi.com/revell-model-set-suckoi-s-37-berkut.html
www.oyuncakdenizi.comAradığınız sayfayı bulamadık ? | Oyuncak Denizi | Online Oyuncak Alışveriş Kapıda Ödemehttp://www.oyuncakdenizi.com/revell-model-set-bell-uh-1d.html
-
Alırsam bunlardan birisini alacağım galiba güzel gözüküyor ;
www.oyuncakdenizi.comAradığınız sayfayı bulamadık ? | Oyuncak Denizi | Online Oyuncak Alışveriş Kapıda Ödemehttp://www.oyuncakdenizi.com/revell-model-set-suckoi-s-37-berkut.html
www.oyuncakdenizi.comAradığınız sayfayı bulamadık ? | Oyuncak Denizi | Online Oyuncak Alışveriş Kapıda Ödemehttp://www.oyuncakdenizi.com/revell-model-set-bell-uh-1d.html
Bu fazladan gelmiş haberim bile olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysCopat -- 5 Mayıs 2014; 18:12:13 >
-
Fircayla altindan kalkarmiyim sence soloturk un ?
35 günfalan kaldi okullarin kapanmasina yazin yapabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozel35 -- 5 Mayıs 2014; 21:17:48 >
Maske seti alırsan olur diye düşünüyorum.
Ama boya geçişleri fırça ile çok keskin olmayabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X