Bildirim
Maketçilik (49. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
önce o elini bi indireceksin.
-
Pilotta kurt var galiba iki gündür bi oturamadi o koltuğa belki revell yapistiricinin yarisini surdum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
revell yapıştırıcısını kesinlikle çok az süreceksin. Fazla sürmek sadece plastiği eritiyor ve yapıştırmıyor.
Bir de pilotun poposunu biraz zımpara ile düzle istersen. -
Biliyorum onu az surdum ladin gelişi
Pilotun sirtiyla poposu boştu biraz Putty ellerinden öptüve oturuyor artik
-
hocam ben bir sıkıntı göremedim çok başarılı gözüküyor. yalnız gözüm 6. resimde şafta takıldı. şaft çok mu kalın yoksa şaft kanalı mı ? ha birde sol far yuvasında küçük bir çapak var görmediysen 2. fotoda var. -
Yine uykusuz geçen bir gece ve yoğun bir mesai sonrası,
gelebildiğim son durum. Yalnız bu sefer fotoları çekerken çok özenemedim.
Kalan işlemler Camlar ve Far camları takılacak.Silecek takılacak. Araca plaka
çıkartılacak, Tamponları yapıştırırken taşan yapıştırıcı boyayı kaldırdı oralar
tekrardan zımpara ve boya işine tabi tutulacak. Kaputu da kapatıp depoyu
doldurursak tamamdır.
Arkadaşlar bir konuda yardımınızı istiyorum. Yine rahat duramadım ve her
yemek tarifine kendinden bişeyler katan aşçılar gibi camlara film çekmeye
kalktım. Arabamdan kalan ufak film parçaları vardı, bir gün bi yerde lazım
olur diye atmamıştım. Ancak uygularken mersonun camının küçük
ve kavisli oluşu bazı noktaların bir türlü yapışmamasına neden oldu. sonra
aklıma şeffaf boyalar geldi. Acaba bu tür boyaları kullanan var mı?
Saygılar...
Teşekkürler. Çapak halledilecekler listesine alındı.
şaft Revell ölçü küçültürken hata yapmış olabilir ama bana çok büyük gelmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutmayınküçükenişteyi -- 6 Şubat 2014; 9:41:24 >
-
Arkadaşlar bir de verniklemeyi camları takmadan yapmak mı lazım.
camlarda vernik sorun oluyor mu? Airbrush ile vernik atarken mesafe ne kadar olmalı
ve vernik ne kadar inceltilmeli (terebentin ile)
Gerçeği inşallah sizlerin olur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutmayınküçükenişteyi -- 6 Şubat 2014; 11:39:58 >
-
Maket konusunda tecrübeli özel isteğe göre maket yapan bir yer var mı? İstediğimin maketi yok legosu var malesef ebayde bile bulamadım. Bende bu tür yollara başvurmak zorundayım, tecrübeli arkadaşların ve abilerin cevaplarına ihtiyacım var teşekkürler...
Maket: HOGWARTS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-Dylan -- 6 Şubat 2014; 14:41:47 > -
Mimarlık şirketlerine basvur bence cünku mimari maket yapip satani pek görmedim el isciligene guveniyorsan forex(maket kartonu) al kendin yap...
quote:
Orijinalden alıntı: ozel35
Mimarlık şirketlerine basvur bence cünku mimari maket yapip satani pek görmedim el isciligene guveniyorsan forex(maket kartonu) al kendin yap...
Malesef kendime güvenemiyorum detay içeren bir iş, yapmak için uzun yıllar maketle uğraşmış biri olması lazım. Şöyle düşündüm bilgisayardan çizim proğramıyla çizdirsem, parça parça kartona basarlar mı? Renklerinide onlar ayarlar mı? Renk tonları çok zor tutturulacak türden. Eğer böyle yaparlarsa kendim yapmaya çalışırım. Bu konuda ne düşünüyorsunuz hocam? -
Forex kartona basim yapabilirsen gerisi kolay olur ama çizim çok zorlar ne için lazim bu maket ?
quote:
Forex kartona basim yapabilirsen gerisi kolay olur ama çizim çok zorlar ne için lazim bu maket ?
Aksesuar olarak alacağım odama. Filme dair ingiltere saat kulesi, filmde kullanılan tren, oyuncuların figurleri filan var hepsini sakladım duruyor. Malesef hogwarts okulunu ve tren istasyonunu bulamadım ne 3D puzzle olarak, nede maket olarak. Hep lego var maket olarak 1 tane buldum onada 2200 dolar dediler almadım çok çok pahalı biraz daha ucuza yaptırabilirsem yaptırmayı düşünüyorum detaylı olarak -
2200 dolar ?
4400 TL yapiyor
quote:
2200 dolar ?
4400 TL yapiyor
Mükemmel derecede maddi durumum olsaydı alırdım, bence değer birebir replikasını yapmışlar oldukça gerçekçiydi
işte bu
-
Çok ama çok kassam 2 ay gibi bir surede yapabilirim ama en ucuzundan malzeme sirf 500 TL den fazla tutar yapip satmak için söylemiyorum haaa
-
öndeki yıldız yamuk olmuş onun dışında mercedes olduğu için bir kusur göremiyorum. -
Super olmuş eline sağlık boyayı inceleyerek kullanmadan mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X