Şimdi Ara

Maket Uçak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşalar merhaba.herzaman yapıp gıpta ettiğim uğraş bu maket uçaklar.özellikle ikinci dünya savaşı uçakları çok ilgimi çekiyor.tavsiye edebilceğiniz uygun fiyatlı maket uçak ve boyaları satan bir yer var.hep maliyetli olduğu için ertelemiştim ama artık başlamak istiyorum.
     Maket Uçak
     Maket Uçak
     Maket Uçak

• Fiyat olarak çoğu yerde aynı oluyorlar genelde. Size tavsiyem, boyarken çok dikkat edin. Fırça ile boyamak tam bir işkence.
  • internetten satış falan yapan site yokmu.ebay den baktım süoer modeller var ama kargo parasıyla tuzlu oluyor.
  • Valla ben de dayımın kucuklugune ozenerek 2 tane yaptım. :D Revell marka maketleri öneririm.Bi tane Tornado yaptım ucak olarak.Cesit olarak Kanyon avm nin en alt katında teknosanın yanındakı oyuncakcıda bulabılırsın.Ayrıca D&R da da bulabilirsin fakat orda cesit daha az.Her 2 yerde de maket boyaları ve yapıstırıcıları bulunmaktadır.Ben de bu aralar bir F-14 tomcat ya da F-18 superhornet yapmayı dusunuyorum. :)

oyuncax.com a bir bak istersen ama site güvenilir mi orasını bilemicem.
  • maket uçaklarla uğraşan arkadaşlar, yaptığınız uçakların resimlerini paylaşabilir misiniz? heveslenelim :D
  •  Maket Uçak

Maket Uçak

Maket Uçak

•  Maket Uçak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F-35 Uçak gemisine iniş
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kadıköyde'ki nezih kitabevinde oldukça fazla çeşit var.
  • bunların boymasınıda siz mi yapıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanredbayrak

bunların boymasınıda siz mi yapıyorsunuz ?

Evet, bu iş için özel boyalar var.

Ayrıca yapan arkadaşlar, gerçekten güzel olmuş, boyama gerçekten güzel duruyor. Fırça mı yoksa airbrush mı kullandınız? Ayrıca kanopileri de boyasaydınız tadından yenmezdi o uçaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

quote:

Orijinalden alıntı: atakanredbayrak

bunların boymasınıda siz mi yapıyorsunuz ?

Evet, bu iş için özel boyalar var.

Ayrıca yapan arkadaşlar, gerçekten güzel olmuş, boyama gerçekten güzel duruyor. Fırça mı yoksa airbrush mı kullandınız? Ayrıca kanopileri de boyasaydınız tadından yenmezdi o uçaklar

bayağı uğraş gerektiren bir işmiş
  • Evet.. Gordugunuz resimdekiler sprey boya ile boyandı.. Fırça ile boyadigim modeller de var. Fakat en keyif veren airbrush ile boyamak.
  • Böyle güzel bir uğraş ile ilgili konu olması çok güzel.

Tekrardan maket uçak çalışmasına başlıyorum, sonuçları sizinle paylaşacağım.
  • çok güzel olmuş ya emeğin karşılığı işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.