Şimdi Ara

Makarnam Nasıl? (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Amroth.

Makarna kilo aldırmaz, hele az yağlı ve az tuzluysa ayrıca az yenirse hiç aldırmaz.

Makarna da kilo aldıran üstüne hazırladığınız soslar, sosların içeriğindeki yağ, tuz vs.

Ben diyet sırasında makarna yedim(haftada 2-3 kere yemişliğim var), nasıl kilo verdim o zaman

0 yağ 0 tuz sadece kaynar su ve makarna var
    Kilo aldırmaz diyorsun yani? Yemelimiyim o zaman?
  • Besin teknolojisi ve beslenme uzmanı bir tanıdığımın önerisi.

Makarna kilo aldırmaz. Makarnayı tamamen zararlı hale getiren ağır ve yağlı soslardır. Yağsız veya çok az yağlı makarna çok sağlıklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicegame!

quote:

Makarna kilo aldırmaz, hele az yağlı ve az tuzluysa ayrıca az yenirse hiç aldırmaz.

Makarna da kilo aldıran üstüne hazırladığınız soslar, sosların içeriğindeki yağ, tuz vs.

Ben diyet sırasında makarna yedim(haftada 2-3 kere yemişliğim var), nasıl kilo verdim o zaman

Kardeşim makarna bir HAMUR ürünüdür hertürlü kilo aldırır.Karbonhidrattır hamur ürünleride.Neden her diyetisyen ekmegi kesin diyor yemegin yanında durduk yere fazladan karbonhidrat oldugundan.
    Makarna yerine baska bisiler yeseydin daha cok kilo kaybederdin.

Makarna besin değerleri (100 gr pişmiş makarna için)

Kalori: 94,5
    Karbonhidrat: 20
    Protein: 3.4 gr

sen az yersen neden kilo aldırsın, ki zaten vucüdun günlük ihtiyacını bile karşılamıyor

quote:

Orijinalden alıntı: Bentley Motors

az yedikden sonra bir şey olmaz merak etme

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim makarna bir HAMUR ürünüdür hertürlü kilo aldırır.Karbonhidrattır hamur ürünleride.Neden her diyetisyen ekmegi kesin diyor yemegin yanında durduk yere fazladan karbonhidrat oldugundan.
    Makarna yerine baska bisiler yeseydin daha cok kilo kaybederdin.

Makarna besin değerleri (100 gr pişmiş makarna için)

Kalori: 94,5
    Karbonhidrat: 20
    Protein: 3.4 gr

sen az yersen neden kilo aldırsın, ki zaten vucüdun günlük ihtiyacını bile karşılamıyor

quote:

az yedikden sonra bir şey olmaz merak etme

Az yiyip karnım doymayıp 10 dk da bir buzdolabına sarılcagıma sağlam bi yumurta ile birlikte etli bir öğün yerim daha iyi.Olmadı sebze yemekleriyle doyarım daha iyi.Doymıyacak olduktan sonra neden yiyeyim ki ?

• Bir tabak makarna + yanında bir tane tavuk göğsü yersin doyarsın, bu da doyurmuyorsa bu benim sorunum değil (ki normal bir insan bu öğün ile doyar)

Benim anlatmak istediğim makarna sandığınız kadar zararlı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 27 Ağustos 2012; 13:48:26 >
  • bende diyetteyim ve makarna önerdiler şaka mı şimdi o zaman dahada kilo alıcaz
  • Bu ne yahu makarna bile pişiremiyor musunuz

Kaynar suya makarnaları koycaksın yağ ve tuz ekleyip karıştırcaksın bu kadar. Piştikten sonra da süzüp hafif soğuk sudan geçirceksin yeter. Öyle tencerede yağlamaya felan gerek yok pişerken zeytinyağı koysan yeterli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 27 Ağustos 2012; 14:01:33 >
  • tuz atacaktın arada bir karıştıracaktın süzgeçe döktükten sonra sudan geçirecektin
  • Herif Makarna Kızartmış
  • quote:

quote:

quote:

quote:

DİYET VE
    MAKARNA

Makarna karbonhidratın anası sen diyetteyim diye dolanıyon

Protein için yiyorum yahu, antrenörüm öyle söylemişti
    Bu arada ben tereyağ ve süzme işlemlerini bilmiyordum, makarnayı kırıp suyun içinde haşladım çıkardım başka birşey yapmadım

Aga sen beni dinle bak.

Şimdi tencereyi al suyla doldur tamam mı.Sonra su kaynayınca at içine tuzu karıstır.Ardından ver makarnayı.12 dakka kadar pişir.Afiyet olsun.Üstüne anne elinden yapılmış bir salça ohhh miss

Herhangibir tereyağı cart curt yağı koymanada gerek yok illa yiyecem diyorsan.Ama makarna kilo yapar protoin miktarı karbonitrada göre çok azdıl.

Protein istiosan git et ye ekmeksiz.

Madem kilo yapacak ben bunu yemiyeyim o zaman. Saman gibi tadı var zaten..
    Dolapta tavuk göğsü buldum( tatlı değil). Bunu haşlayacağım birşey eklemem gerekiyor mu? At suya kaynat mı yoksa başka şeylerde eklenecek mi?

Git salata yap.
    Marul, salatalık, domates, hazır mısır, ince ince ve küçük dilimlenmiş kaşar peyniri, biraz yağ, hazır sos, bide üstüne AZ YAĞDA KIZARTTIĞIN TAVUK GÖĞÜSÜNÜ AT ohh mis gibi yemek, bunun üstüne 150 mekik, 100 de şınav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dhnin fittnes hocaları damlamış yine makarna yeme kilo alırsın sene olmuş 2012 hala kilo almanın yediginle alakalı oldugunu dusunenler var
  • quote:

Bir tabak makarna + yanında bir tane tavuk göğsü yersin doyarsın, bu da doyurmuyorsa bu benim sorunum değil (ki normal bir insan bu öğün ile doyar)

Benim anlatmak istediğim makarna sandığınız kadar zararlı değil.

evet ama tavuk göğsü 2 olsada olur pane ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaFeiN™

quote:

DİYET VE
    MAKARNA

Makarna karbonhidratın anası sen diyetteyim diye dolanıyon

Bu Konularda Bilgisiz Olduğun Belli.Ekmek ile Makarnanın Aynı Şey Olduğunu Düşünüyorsun Büyük İhtimalle Ama Tam Tersine Makarna Vücutta Çok Kolay Eritiliyor ve Protein Olarak da Zengin + Sağladığı Enerji Cabası Spor ve Diyet İçin Birebir.Tabi Tıka basa Değil Az Yenildiğinde.

Pohpohlayın ve evine gönderin Makarnanın protein zengini oldugunu düşünenler var

• Dark kapta az suyla, tuzsuz ve suya biraz sıvıyağ damlatmadan çok pişirdiysen az bile olmuş.
  • sos hazırla fırına sür gideri var hala
  • quote:

Evde kimse yoktu, hazır diyete başlamışken bir makarna yapayım dedim ama kalıp gibi oldu. Ben nerede hata yaptım?
     Makarnam Nasıl? (SS'li)

Makarna yaparken suyuna tuz koyarsin bir de ilk 2 dakika falan karistirirsin. Yag koyarsan daha tane tane olur ama diyetteysen yagli makarna iyi olmaz. Onun disinda makarna diyette sebzeli, domatesli soslarla birlikte gayet guzel ve saglikli bir secim (kararinda yendiginde). "Diyette karbonhidrat olmaz" diyenlere bakma sen. Yedigin meyvede dahi cogu seyde karbonhidrat var ve vucudun karbonhidrata ihtiyaci var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.