Şimdi Ara

Major League Soccer takip eden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD'deki en üst düzey futbol ligi. Tabii bizim bildiğim futbol, onlarda "soccer" diye geçiyor. Ayrıntılarını bilmeyenlerhttp://en.wikipedia.org/wiki/Major_League_Soccer sayfasına bakabilir.

Bu ligin ilginç gelmesinin nedeni, diğer kıtalardaki futboldan biraz farklı düzenlemeler olması. Mesela onlarda sezon yılın ilk çeyreğinden başlayıp, sonlarına doğru Play-Off'larla bitiyor. Geçen cumartesi kupa finali yapıldı ve Sporting Kansas City penaltılarda 7-6 kazanıp 2013 sezonunun kupasını aldı. Ligde küme düşme diye bir olay yok; ligdeki takımlar belli. Şampiyon CONCACAF Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor. Adamlar NBA'ye özenmiş bir de. Maç esnasında molalar verilmesi, ponpon kızlar, Draft sisteminin olması, ligin "Doğu Konferansı - Batı Konferansı" diye iki kümeye ayrılması gibi örnekler mevcut. Tabii futbol (soccer) ABD'de Amerikan futboluna, basketbola, buz hokeyine göre ön planda olmayan bir spor dalı olduğu için, yüz milyonlarca insanın yaşadığı ülkede 25-30 bin kişilik katılım oluyor.

Son zamanlarda ilgimi çekmeye başladı benim de. Zamanında David Beckham da Los Angeles Galaxy'de oynamıştı, hatta Drogba için de MLS'e gideceği söylentileri dolaşıyordu. Forumda MLS'i takip eden tek kişi ben miyim diye merak ettim.

• New York RedBulls'u tutarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henry İ yazmamışsın ayıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanatik New England'lıyım
  • henry gol attı mı atmadı mı diye takip ederim gittiğinden beri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Football Manager 2022 [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.