Şimdi Ara

major 2018 (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
12.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HR bir git ya bu kadar saçma sapan oynanmaz. Liquid'i küçümsediğim için demiyorum ama berbat oynuyor HR.
  • İki pistol roundu da verdiğine göre maç bitti denilebilir. Liquid diyenler -> +12
  • dhdeki prolardan almaları lazım HR'ye.
  • Ulan herkes mi 15te takılır? Kendi maçımda da 15 olan 16 yapamıyor bir türlü. 15e gelmişsin al bir round daha bitir maçı aim mi kayboluyor ne oluyorsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKINGS

Ulan herkes mi 15te takılır? Kendi maçımda da 15 olan 16 yapamıyor bir türlü. 15e gelmişsin al bir round daha bitir maçı aim mi kayboluyor ne oluyorsa
    Bitti çok şükür. İçin rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

dhdeki prolardan almaları lazım HR'ye.
    Yok benim paramı geri versinler o bana yeter.
  • Arkadaşlar ben sadece çeyrek finallere oynadım bundan önceki challengers ve legends oynamadım. Şuan MIBR - NAVI - Team Liquid maçlarını bildim. Bronze vermesi gerekmiyor muydu? Yoksa Astralis maçından sonra mı verecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Coşkun

Arkadaşlar ben sadece çeyrek finallere oynadım bundan önceki challengers ve legends oynamadım. Şuan MIBR - NAVI - Team Liquid maçlarını bildim. Bronze vermesi gerekmiyor muydu? Yoksa Astralis maçından sonra mı verecek?
    Bende bunu soracaktım hocam ağzına sağlık. Ben sırf puan tutmaz gümüş alamam diye oynamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can Coşkun kullanıcısına yanıt
    Turnuva bittikten sonra gelicek jetonun

• cemovic C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam
  • omaTR kullanıcısına yanıt
    Aslında bende oynamayacaktım da takip ettim biraz turnuvayı, son maçları görünce bazı seçimler kendini belli etti. Oynayalım dedik :)

Astralis Faze maçında Astralis oynadım. Eğer o da gelirse 48 puan olacağım. Yarı finali Navi Astralis oynadım. Finali dün gece Navi vermiştim sonra tekrar Astralis çevirdim. Son seçimlerde gold alabilme şansım var..

Bu akşamki faze maçı kaderi belirleyen maç olacak..
  • İyi bari bronzu kaptık

• hangi puanda hangi madalyaları alabiliyoruz?
  • Ceroninoo kullanıcısına yanıt
    25,50,75
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    57 deyim. her şey astralise bağlı. şuana kadar sürpriz olmadı bu maçta da olmasın lütfen :)
  • Bu arada Liquid- Hr maçı öncesi tavuk hangi seçimi yaptı ya da tavuk seçim yaptı mı ben mi kaçırdım?
  • Astralis alırsa büyük ihtimal altın geliyor gibi ya dur bakalım...
  • Beyler inanılmaz eşit mapler seçtiler. Her iki takımda 3 map'e hakim...
  • Tavuk Faze seçti. gg xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

Bu arada Liquid- Hr maçı öncesi tavuk hangi seçimi yaptı ya da tavuk seçim yaptı mı ben mi kaçırdım?
    Tavık hr seçmişti

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.