Şimdi Ara

Mainim Support ama Elo hellde sıkışıp kaldım ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu 4. Silver serisine girişim oluyor. Normalde support oynuyorum. Fakat ne kadar lane de adcmi daha iyi duruma getirsem de olmuyor ya toptan ya midden biri feedliyor. Bugün son maçımda katarina insta lock yapıp topa giden Katarinamız Try'ı ilah etti ve bir seri daha 2/3 bitti. Hangi rolü oynamalıyım ne yapayım da şu Bronzlardan kurtulurum bi yardım ya. Yarın muhtemelen 5. Kez sıraya çıkabilirim yine hüsran olsun istemiyorum. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 lane ezebileceğin herolar al. bot taşımaz o eloda bence. ben ryze ile bronz 2den plata 10 günde falan çıkmıştım. 40 maçta 35 winim vardı. hep tp alıyodum.

gerçi o eloda sıkışıp kalıyosan üst ligler sana göre değildir. 3 vs 5 kazandığımı bilirim
  • Sanırım ryze oynasam daha iyi olucak çünkü onda da iyi sayılırım

• Bronzda sup kalıyosa morgana al keşiftaşı dışında herhangi bir sup itemi almadan ap devam et.
    zhonya - roa - hiçlik - rabadon çok rahat yürütülüyor kim ne kadar ezilsede.
  • Efesto kullanıcısına yanıt
    İnanmadım,inanmayacağım...
  • gerçekten iyi olduğun halde yükselemediğini düşünüyorsan beraber girebiliriz. mesaj at.
  • adc bul kendine ya da midde oyna , support main olupta diğer laneleri çok başarabileceğini sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Support oyuncusu olarak söylüyorum, support oynama low eloda.Taşıman gerek çünkü.
  • O eloda sup yapmam zorla yaptirsalar bile rengar sup yapip trollerim :D

• Aiseff kullanıcısına yanıt
    neye inanmadın
  • morgana annie zilean.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syndra ile seriye giriş maçı +3 seri maçı 4/4 yapıp çıktım. Bir daha plata kadar support oynayı s*ksinler aga!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrew Crysanthe -- 5 Aralık 2014; 21:37:00 >
  • Bronzdan kurtulmanın yolu- mide çök. Zaman buldukça mide git.

• Al solotop trynı. Yukardan nexusa kadar yolun var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bul iyi bir adc tasir o seni

• Yedek bi hesabın varsa yada bendeki bi hesapla duo atabiliriz tek olunca canım sıkılıyor smurf kasıyorum arada
  • Kemâncı kullanıcısına yanıt
    Senin hesap ne ki bronzsan gireriz sıkıntı yok

• Yardım etmemı ıstermısın ? bır arkadasım ıcın hesap kasıyorum senıde bıraz yukseltebılırız
  • High elo olana kadar carry oyna

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.