Şimdi Ara

main mid, adc deniyorum tecrübe 0 + karşı suptan korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavsiyeleriniz nelerdir rakibi hic durtemiyorum hele karsima thresh geldiginde asiri korkuyorum. Farm yapabiliyorum fakat durtme sikinti. Farm yap yap yap nereye kadar kill olmadiktan sonra. Kule altina ittirebiliyorum rakibi en fazla. Gercekten adcde berbatmisim. Yardimlariniza muhtacim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 12 Mayıs 2015; 7:52:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• threshden korkmaman lazim lucian graves yada sivir al iyi bir zamanlamayla zinciri dodgela. sonrasinda agresif olup cezalandirin

• Selam dostum adc oynarken yanındaki sup , karşı adc ve sup'a göre şampiyon almak çok önemli. hatta bütün oyundaki karakterlere göre alınabilir ama fazla detaya girmicem.

Öncelikle karşı support thresh blitz almışsa şampiyon seçim ekranında lucian graves corki kalista gibi mobil herolar almaya çalış. Thresh Q attığında yeteneklerin sayesinde yakalancak durumda olsa bile kaçabilirsin. Diyelim Jinx aldın twitch aldın. O zaman da minyonların arasında dur sürekli. Thresh q attıgında dodge'lamaya çalış heyecan yapma. gidiş yoluna veya senin tam üstüne atacaktır hooku. Ona göre hiç beklenmeyen bi hareketle şaşırtabilirsin adamı. Canın azsa hookdan kaçmak için de sıçranı harca gitsin. Mid late gamede ise thresh hookları seni deli ettiyse cıva yatagan alabilirsin. Hook tuttu mu bas kurtul.. Banshenin duvagı da var tabi.

Karşı adc yi dürtmek içinse menzil avantajın varsa menzil avantajını kullan. Eğer yok ise karşı adc nin minyon kesişini takip et. Minyona vurdugu sırada sende ona vur. Böyle böyle dürtebilirsin. Kulesinin altına kadar ittirdiginde ise hem minyon kaybedecek hem de seni kolay kolay dürtemeyecek. Ama ona göre de dikkatli olmalısınız. Gank'lere karşı mutlaka çalılarda toteminiz olmalı. mid ve solodaki adamlarında yerlerinde olduguna emin olmanız gerekmekte. Ne kadar totem koysanız bile Nocturne Tf Reksai gibi herolar cok kolay ittirilmiş laneye gank atabilirler. Bu yüzden ittirdiginizde koridoru dondurun ve sadece son vuruş yapın. Bırakın sizin minyonlarınızı karşı minyonlar öldürsün. Adam gelmeye çalışınca da direk adama odaklanın 1-2 denemeden sonra kolay kolay yaklaşamayacak. Adc oynarken skordan önemli olan şey farmdır . Bir adc nin en büyük özelligi ise farm kapasitesidir. Farmınızı iyi tutun ve karşısınızdaki adcarry e üstün oldugunuzu kabul ettirip geri düşürün. Böylece laneyi kazanabilirsiniz. Kendini korumak içinse banshe cıva yatagan koruyucu melek işini görücektir. Team fightta ise gerekli hasarı vermeden ölmeyin. Sizin hasar çıkarmanız önemli . Kimi öldürdüğünüz değil. Yeterince uzun zaman yaşayın ve hasarı çıkartın takımınız için.

iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dommann -- 12 Mayıs 2015; 1:15:25 >

• dommann D kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim super yazmissiniz hocam. Keyifle okudum ama yinede ir kac tavsiyelerinize daha ihtiyacim var.

A + Sol tik gibi mevzularlami minyonlara son vurus yapiyorsunu. yoksa oto atagami aliyorsunuz (sadece sag tik) dusmandan kacarken yapmam gereken bir taktik vs varmi -hani adami son anda alabilecek nacizhane seylerden- Kisacasi mouse ile ilgili kullanim acisindan

Hocam Vayne ile baslamak istiyorum adc ye, sivir mf kalista denedim onlar biraz daha zor gibi son vurus konusunda ve vayne kadar zevkli degiller bence. vaynei arkadasimdan oynadim baya baya sardi zevkli ve q su ile cogu seyi dodgelayabilir kacabilir. Vayne konusunda tavsiyeleriniz varmidir son olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 12 Mayıs 2015; 6:06:25 >
  • Kite olayını sana nasıl kolay geliyorsa öyle yap , benim nasıl kullandığımı soruyorsan oto saldırıları kapatıyorum. Ben öyle alışmışım. Kite olayını da sadece sağ tık ile yapıyorum. Bu benim böyle kolayıma geliyor. Sende kendi yöntemini geliştir.

Vayne demişsin. Sanırım herkesin iştahını kabartan bi hero vayne True damagesi olsun , Kolay farmlaması olsun. Haklısın.
    Fakat farm olayını gerçekten iyi yapabildiğinde her karakterde iyi yapacaksındır. Hangi şampiyon kaçıncı seviyede minyona kaç vurur Bu minyon son vuruşta ölür mü gibisinden. Bunları kavradıktan sonra sıkıntın olmaz. Ama bana sorarsan Adc'ye başlamak için vayneden daha kolay bir sürü saldırı gücü taşıyıcısı sayabilirim. Jinx Graves bunların başında gelir. Diğerlerine göre daha kolaydır. Mesela vayne'e tam alışmadan bir team fightta q ile kendini adamların arasında bulabilirsin. Adamı duvara yapıştırıcam diye karşı takımdan honor almak zorunda kalabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dommann -- 12 Mayıs 2015; 6:42:59 >

• dommann D kullanıcısına yanıt
    Hocam kalista aldim ama kalista biraz daha zor gibi geldi arkadasimin charindan vayne oynadim uzun bi sure hosuma gitti. Tank oldurucu olmasi cezbediyor beni :). Vayne ile mesela kalistadan cok cok daha rahat kite yapiyorum.

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Kite olayında da dediğim gibi , sana nasıl kolay geliyorsa , nasıl hoşuna gidiyorsa , kendini hangi şampiyonda başarılı buluyosan onu oyna onu ilerlet..

Vayne bazı adc'lere göre çok iyi mekanik ve sağlam oyun bilgisi gerektirebilen bir hero. Umarım kendini geliştirirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kalistaya q tutturan blitz yada thresh gormedin ama kalista oynamasi kolay degil iyi bi sup bul o sana ogretir ciddiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

Kalistaya q tutturan blitz yada thresh gormedin ama kalista oynamasi kolay degil iyi bi sup bul o sana ogretir ciddiyim

dostum ligin ne oyun bilgin ne bilmiyorum ama forumun diğer mesajlarında pek yüksek bi eloda oldugunu zannetmiyorum. Öyleyse de bunu hiç göstermiyorsun.

Her heroya hook tutturabilirsin. herkese hook tutturan blitz thresh gördüm. Gerek kassadin' e gerekse ezreal'e emin ol defalarca. Bizim burda dediğimiz şampiyonlar diğerlerine göre avantajlı ve daha kolay kaçabilen.

Sanırım westtesin. Orda kalmaya da devam et.

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dommann -- 12 Mayıs 2015; 8:08:10 >

• Bot lane uyum gerektirir karşının hatasını görüp vururken support'un base animasyonunu bozmayıp geri çekil pingi spamlayip küfür ederse olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dommann

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

Kalistaya q tutturan blitz yada thresh gormedin ama kalista oynamasi kolay degil iyi bi sup bul o sana ogretir ciddiyim

dostum ligin ne oyun bilgin ne bilmiyorum ama forumun diğer mesajlarında pek yüksek bi eloda oldugunu zannetmiyorum. Öyleyse de bunu hiç göstermiyorsun.

Her heroya hook tutturabilirsin. herkese hook tutturan blitz thresh gördüm. Gerek kassadin' e gerekse ezreal'e emin ol defalarca. Bizim burda dediğimiz şampiyonlar diğerlerine göre avantajlı ve daha kolay kaçabilen.

Sanırım westtesin. Orda kalmaya da devam et.

iyi forumlar.

Pro kardes hic tutturulamaz degil zaten dodgelemesi kolay kalistayla bide dogru yerde duruyorsan kolaysa tuttursun
    Trden kufurbazlardan dolayi gittim gold3um orada ki dahada cikarim

• Adc bilmeden kalista almak motor bilmeden 1000cc almak gibi birşey.
    Önerim öncelikte kolay olan adc lerle işi yürütmen minion da kusursuz olmalısın. Iyi Kite atabilmelisin ve sıkıntın olan rakibi iyi dürtmelisin bende caitlyn oynayarak bu işin mantığını çözmeye çalış. Cait ile rakibi kolayca dürtebilirdin range i sayesinde. Farm ve Kit'e yapabileceğin iyi herolardandır. Kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.