Şimdi Ara

maildeki resme link verme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
19.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yazdığım maile resim ekleyeceğim fakat resme link vermek istiyorum.nasıl yapabilirim?

örneğin fotoğraf yollayacağım ve fotoğrafa tıkladığında yapmış olduğum siteye bağlanacak??

E-postadaki Resimlere Bağlantı Verme

Bir e-postaya fotoğraf eklediğinizde, fotoğrafa tıklayan kişilerin görseli tam boyutuyla görebilmesi veya başka bir web sitesine yönlendirilmesi için bağlantı ekleyebilirsiniz. İşte e-postadaki resimlere bağlantı verme adımları:

• Resmi Seçin: E-postanıza eklemek istediğiniz resmi seçin.
    • Bağlantı Ekle: Resme sağ tıklayın ve "Bağlantı" seçeneğine tıklayın.
    • Bağlantı Adresi Girin: İstenen alana, resme tıklandığında açılacak web sayfasının adresini girin.
    • "Tamam" Tıklayın: Bağlantıyı eklemek için "Tamam" düğmesini tıklayın.

Resim bağlantısı eklemek, e-postalarınızı daha ilgi çekici ve bilgilendirici hale getirebilir. Ayrıca, okuyucuları web sitenize veya başka ilgili kaynaklara yönlendirerek trafik oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Önemli Notlar:

• Resim bağlantıları, e-postanıza görsel çekicilik katmanın yanı sıra, okuyucularınızı ek bilgilerle veya ilgili web sayfalarıyla da buluşturabilir.
    • Bağlantı eklerken, alakalı ve güvenilir web sitelerine yönlendirdiğinizden emin olun.
    • E-postanızda çok fazla resim bağlantısı eklemekten kaçının, çünkü bu okuyucular için bunaltıcı olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • maili html formatında yazabiliyosan yaparsın dediğini.. diğer türlü spam mail gibi bi sistemle göndermelisin.. html formatında da yazarken nasıl link vereceğin konusunda fikrin vardır diye tahmin ediyorum... <a href......

ama resme "mailde" nasıl link verebilirm onu bilmiyorum
  • Eğer Outlook kullanıyosan bu şekilde yapılıyor. Link vermek istediğin resmi iexplorer da aç daha sonra resmi kopyala yeni mail ekranını aç oraya resmi yapıştır. sonra resmi sec ve menuden ekle>köprü açılan pencerede istediğin yere link ver.
    Bazen bildiğinizi sandığınız şeyleri aslında hiç bilmiyor olduğunuzu anlarsınız...

Kar tanesi gibi nazlı kuş kanadı gibi kırık yar tenine haram değdi zamansız bu ayrılık...
    Kalbimi gömdüm toprağa ıhlamurlar kan ağladı nasıl bir vedadır bu yar gözyaşım gözümden damladı...
    Dillerim lal dokunmayın aşkı bende sokulmayın başımı bana eğdirdi bu yarayı kanatmayın...
    El yastığı yaban gelmez mi için benim kadar üzülmez mi her dünyada ahım peşinde aşkın bana hesap vermez mi....
  • web tabanlı herhangi bir mailde bunu gelişmiş secenekleri acarak rahatca yaparsın
    MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD
  • aslında herkez farklı düşünüyor konuda baya bir eski :=)
    5 senelik..

Normal bir resimi internete yükleyin.
    ardından bu şekilde yapın;

Not:forumdonanımhaber'de S image butonuyla mümkündür bu :=))
  • Konuyu hortlatalım ve detaylı bir bilgi verelim.

https://bilisim.ermap.com.tr/html-mail-nasil-gonderilir/
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.