Şimdi Ara

Mail Programında Türkçe Karakter Sorunu Yaşayanlar(HTC One vs.) için IMAP ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Kendiminde yaşadığı bir sorun olmasından vede uzun süre bu sorunla uğraştığım için yararlı olması dileğiyle bu konuyu açıyorum. Daha önce bunu pop3 ayarlarını kullanarak düzeltmiştim fakat onda da senkronizasyon sorunu yaşadığım için türkçe karakterler çıkmasada eski şekilde kullanmaya devam ettim. 4.3 ile çözülür diye bekledim. Dün yayınlandı güncelleme fakat sadece hotmail yerine outlook yazıp geçmişler.HTC ONE için hala aynı sorun devam ediyor. Şimdi gelelim IMAP ayarlarına şu ana kadar sorunsuz çalışıyor bu ayarlarda. Umarım herhangi bir sorun olmadan böyle kullanmaya devam edebilirim.Hepiniz için yararlı olması dileğiyle.

Not: Telefon olarak HTC One kullanıyorum.

IMAP ayarları

Öncelikle posta uygulamasını açıp Diğer(POP3/IMAP) yazan seçeneği seçiyoruz. Hotmail(Henüz bunun ayarlarını test edebildim) adresinizi ve şifreyi girip manuel ayar seçeneğine tıklıyoruz.
     Mail Programında Türkçe Karakter Sorunu Yaşayanlar(HTC One vs.) için IMAP ayarları  Mail Programında Türkçe Karakter Sorunu Yaşayanlar(HTC One vs.) için IMAP ayarları

Daha sonra yukarıdan Protokol olarak IMAP seçeneğine tıklıyoruz. Resimdeki gibi Eposta adresi ve kullanıcı adı yazan yerlerde mail adresimizin yazılı olması gerekiyor.Şifreninde girili olduğundan emin olduktan sonra Imap Sunucusu yazan kısma imap-mail.outlook.com Güvenlik Türü=SSL seçiyoruz. Sunucu Bağlantı Noktası=993 girip ileri diyoruz.
     Mail Programında Türkçe Karakter Sorunu Yaşayanlar(HTC One vs.) için IMAP ayarları

Son aşamada yine kullanıcı adı ve parola kısımlarının aynı olduğundan emin olduktan sonra SMTP sunucusu yazan yere smtp-mail.outlook.com
    yazıyoruz. Güvenlik türü= TLS(isterseniz SSL seçebilirsiniz) ve Sunucu Bağlantı Noktası=587 olarak girip ileri tıklıyoruz. En son gelen ekranada ileri diyip devam ediyoruz.(Burada varsayılan posta adresini soruyor isterseniz o seçeneği işaretleyebilirsiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dead_game -- 15 Kasım 2013; 22:59:30 >

• Bi tek ben mi yasiyomusum bu sorunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Push mail alabiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dead_game

Bi tek ben mi yasiyomusum bu sorunu.

Bana da öyle geliyor doğrusu. Ben hiçbir dönem tr karakter sorunu yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Push mail alabiliyor musunuz?

aynen hocam alabiliyorum bu şekilde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Push mail alabiliyor musunuz?

aynen hocam alabiliyorum bu şekilde.

Telefonum seviste gelince mutlaka deneyeceğim. Donanımhaberden gelen mailler bozuk geliyordu. Bilgi için teşekkürler.
  • Eline koluna saglik hocam sayende sorun cozuldu. Tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Eline koluna saglik hocam sayende sorun cozuldu. Tesekkurler

Ne demek hocam yardımcı olduysam sevindim bende çok uğraşmıştım zamanında :) o kadar güncellemeye rağmen bu sorun galiba hala düzelmedi.
  • quote:

quote:

Ne demek hocam yardımcı olduysam sevindim bende çok uğraşmıştım zamanında :) o kadar güncellemeye rağmen bu sorun galiba hala düzelmedi.

Valla hocam custom rom olarak 4.4.2 kullaniyorum ayni sorun vardi sayende cozmus olduk :)

Paylastiginiz resimlerden gordugum kadariyla Snapdragon BatteryGuru programini kullaniyosunuz. Gercekten bir faydasi varmi sarj suresine? Tecrubenizi paylasirsaniz sevirim..

• dead_game kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bu paylaşım için...
  • quote:

quote:

quote:

Valla hocam custom rom olarak 4.4.2 kullaniyorum ayni sorun vardi sayende cozmus olduk :)

Paylastiginiz resimlerden gordugum kadariyla Snapdragon BatteryGuru programini kullaniyosunuz. Gercekten bir faydasi varmi sarj suresine? Tecrubenizi paylasirsaniz sevirim..

Hocam geç mesajım için kusura bakmayın . Snapdragon BatteryGuru bir ara kullanıyordum. Açıkçası çok yararlı gelmediği için kaldırmıştım. Başka programlar denedim ondan sonra ama şuan hepsini kaldırdım.

• Beyler tarih ve saat kafayı yedi. Ayarlardanda değiştiremiyorum. Nasıl bir çözümü var. Bu arada e-tab 4 modeli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.