Şimdi Ara

maiev Shadowsong ?Ve diger merak edilen Herolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu hafta kendi pcmden uzka oldugum icin baska bir pc e normal warcraft 3 ve frozen throne yüklemistim
    frozen camping bir daha bastan oynadım ve anlayamadım bi sey oldu gercti daha bitirmedim fakat...
    Maiev hellfire pens. da Ilıdan ı yakalıyor ve simdiki bölümde Prince Keal'thas ve lady Vaj ile Ilıdını kurtarıyorz neyse kısa kesecem
    wow da Maiev nerde bilen varmı ? oyunda var oldugunu biliyorum cunku wow eu sitesinde kı sss lerde cekilmis bir resmi var ama hapis gibi bi yerde ingilizcem idare edecek kadr var sonunda dogru ii ce maiev e ne oldugunu anlamaya baslarım ama bilgisi olan var ise burdan paylasır ise ii olur

Frozen oynarken bir kez daha aslında wow en onurlu herolarından birinin keal oldugunu anladım cunku Keal kendi halkı için bir cok seye kalkısıyor diger herolar gibi güç için degil halkı icin savasıyor ve simdi wow da biz Keal'thası geri Silvermoon a bekliyoruz
    ayrıca adam kime gitti ise kullanılıyor önce elfler sonra humanalar dıslıyor bir ara en ciddi yardımı nagalar yapıyor kı onlarda aslında en kötü belaya götürüyor blood elfleri ... Ilıdan a :D

neyse wow konusu hakkında sizinde dusuncelerinizi dinlemek isterim

• Kael'thas topun teki söyleyeyim... Neden dersen Kael'thas sapıtmış , Tempest Keep kalesinde onu öldürdükten sonra Shattrath City'nin ortasına geliyor (ruhani) ve bağrınıyor: "haha ezikler beni öldüremediniz, Illidan aptalın teki, Burning Legion alayınızı bippppppppp" vs vs. sonra kayboluyor. Sunwell de ise kendisini zayıflamış halde undeade dönüşmüş halde göreceğiz. Kael hainin tekidir, güç için Illidanı kullandı, en son Burning Legion'a yapıştı işte.

Maiev'i Shadowmoon valleyde görebilirsin. Black temple girişinin batısında demonların koruduğu kale var. onun içine giriyon (yer altı) , su altından yüzerek gizli bölüme gidiyorsun. Akama orda Maiev'i esir tutuyor (numaradan yapıyor tabi). Zaten Black Temple giriş anahtar questleri ordan alınıyor (Akamadan). Son olarak; Illidan ile kapışırken Akama biraz yardım ediyor, sonra acil gitmem gerek vs diyip ayriliyor. Illidan ile savaşın son aşamalarında Maiev geliyor yardıma :) oyle kesiyorsunuz. Illlidan son nefesini verirken Maieve şöyle diyor; "Av olmadan avcı avcı değildir, bir hiçtir" yada öyle bişiler tam hatırlamıyorum ^^

• grom hellscream wow dünyasının kaderini değiştiren hero adamın bi heykelini dikmediler yaff önünde eğilirdik
  • quote:

wow da Maiev nerde bilen varmı ? oyunda var oldugunu biliyorum cunku wow eu sitesinde kı sss lerde cekilmis bir resmi var ama hapis gibi bi yerde ingilizcem idare edecek kadr var sonunda dogru ii ce maiev e ne oldugunu anlamaya baslarım ama bilgisi olan var ise burdan paylasır ise ii olur

Shadowmoon Valley,wardens cage de akama'nın esiri maievTabii şimdilik,illidianla diyelim karşılaştın maiev ve akama senin yanında savaşıyorlar illidiana karşı

quote:

grom hellscream wow dünyasının kaderini değiştiren hero adamın bi heykelini dikmediler yaff önünde eğilirdik

Var.Grom un mezarının olduğu yerde,Ashanvale de demon's fall canyon a bir uğra.Etrafı demonlarla çevrili uzun bir taş görüceksin.Hatta yazı bile yazıyor o taşın üzerinde ve eylül ekim aylarında Horde grom a minnetlerini sunmak için orayı ziyaret ediyor

Ayrıca Uther Ligthbringer in mezarıda Western plague lands ta andorhal'ın güneydoğusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 25 Mart 2008; 16:21:48 >

• kael halkı için yapıyor doru soluon ama blood elf ler güç manyağı olduğu için kael de güç kaynağı peşinde silvermoon kesmez kaelin blood elf leri örnek olarak yeni güç kaynağı kil jaden.
  • oldum olası rexxar a hastayım adam yarı dev yarı orc fln. yanında da dostu misha... 2 si de 72 lvl elite Blade Edge de sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: talhagezer

Kael'thas topun teki söyleyeyim... Neden dersen Kael'thas sapıtmış , Tempest Keep kalesinde onu öldürdükten sonra Shattrath City'nin ortasına geliyor (ruhani) ve bağrınıyor: "haha ezikler beni öldüremediniz, Illidan aptalın teki, Burning Legion alayınızı bippppppppp" vs vs. sonra kayboluyor. Sunwell de ise kendisini zayıflamış halde undeade dönüşmüş halde göreceğiz. Kael hainin tekidir, güç için Illidanı kullandı, en son Burning Legion'a yapıştı işte.

bi kere keal Ilıdan ı kullanmadı Ilıdan kendi egosu icinde nagaları , blood elfleri , night elfleri kullandı.
    ayrıca keal halk için bir yer ve güç kaynagı arıyordu su anda da yapmya calıstıgı o sunwell de.
    Uther mezarını biliyorum ally char kastıgımda kesinlikle gidip \kneel ile bi ss cekerim :D
    rexxarın yerinide bilmiyorumo tam olarak nerde ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uther EPL de. EPL de quest serisi var odaki questleri yaparsan hordede olsan allyde olsan görürsün mezarını. Hatta ruhu geliyo konuşuyo felan.
    Rexxar Bemde(horde campında) eskiden desolacedeydi onx quest serisinde vardı şimdi hala ordada varmı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 25 Mart 2008; 23:31:44 >
  • Kael'thas ve Blood elfler Humanlarin emri altinda yasarken Yasanan bir takim olaylardan sonra(Kael'in nagalardan yardim almasi fln filan)Humanlar blood elfleri ve kael'i dalarandaki hapishanelere tikiyorlar safakta oldurulmeleri icin orda Lady Vashj geliyor Kael'e bi secenek sunuyor ya safagi beklersin olursun ya da benimle birlikte gelirsin Master Illıdan'a katilirsin diye ve Kael'de dogru olani seciyor...

Benimde merak ettigim bisi var Arthas neden Illıdan'a Skull of gul'dan'i gosteriyor ? amaci neydi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: D3monHunter
    Benimde merak ettigim bisi var Arthas neden Illıdan'a Skull of gul'dan'i gosteriyor ? amaci neydi ?

skull gul'dan Ilıdan ilk bölümlerde buldugu yesil tas dimi ? hmm bence onun cvp bulmak icin normal warcraft oynamak lazım frozen ı degil
  • Uther Lightbringer (Knight of the Silverhand)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daemon Wintermoon -- 26 Mart 2008; 8:58:46 >
  • Kael'thas öldüğü zaman A'dal 'a quest teslim edildiğinde olanlar:

Silence descends upon Shattrath...

A'dal's thoughts invade your mind
    Kael'thas Sunstrider has been defeated by (name)and (his/her) allies
    The time to strike at the remaining blood elves of Tempest Keep is now. Take arms and let A'dal's song of battle empower you!
    Kael'thas Sunstrider yells: Your monkeys failed to finish the job, naaru! Beaten but alive... The same mistake was not made when we took command of your vessel.
    Kael'thas Sunstrider yells: All for what? Trinkets? You are too late. The preparations have already begun. Soon the master will make his return.
    Kael'thas Sunstrider yells: And there is nothing you or that fool, Illidan, can do to stop me! You have both served me in your own right - unwittingly.
    Kael'thas Sunstrider yells: Lay down your arms and succumb to the might of Kil'jaeden!

• broxigar gibi hero mu var şu warcraft aleminde sargerasa solo girebilecek kadar cesur onu yaralayabilecek kadar güçlü.. kardeşide onun yolundan gidiyor^^(highoverlord saurfang)
  • şuan warcarft aleminin en güçlü herosu arthas tartışmasız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

quote:

Orjinalden alıntı: D3monHunter

skull gul'dan Ilıdan ilk bölümlerde buldugu yesil tas dimi ? hmm bence onun cvp bulmak icin normal warcraft oynamak lazım frozen ı degil

Hayir o eye of sargeras ayrica bu olay roc'da geciyor tft'de deil...
  • Arthas hero olmaktan çıktı artık yani... Hala kendi herosu görenlere ne diyim ben
  • arthas tekrardan eski haline gelebilir herodur inkar etmekde yanlıştır
  • WoW dünyasının en sempatik ve yakışıklı herosu şüphesiz Kil'jaeden.Arthas eskiden Lordaeron prensi iken haremi vardı kızlar onla takılırdı ama Kil'jaedenin adı bütün kızların aklındaydı.Arthas lich king olduktan sonra baktılar kızlar arthas bize bakmaz artık toplanıp hurra kil'jaeden'in hareme.
  • Arthas su anda en güclü sayılıyor ama Keal'thas arthasın karsısına cıkacak ve onu yenecektir :D
    tabiki bu bir hayal ama olsun blızzrt yapar mı yapar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

Arthas su anda en güclü sayılıyor ama Keal'thas arthasın karsısına cıkacak ve onu yenecektir :D
    tabiki bu bir hayal ama olsun blızzrt yapar mı yapar

Hiç Magister teraance ye gidip Kealin son haline bakmamışsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.