Şimdi Ara

Mahvolmuş Kralın Kılıcı Değişiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

Orijinalden alıntı: Rutzelq

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ensdgn005

Alttaki yazıyı çeviremediysen yardımcı olayım

Alttaki yaziyi dogru anladiysam aktifini kullandığımizda karsidan aktifin cektigi canı cekmeyecegiz.Bu o kadar onemli değil bence,botrknin aktifindeki avantaji duello sirasinda karsinin hareket hızını düşürmek yada üzerinize atlayan tank veya suikastciden bir nebze olsun mesafe acmanızı sağlamak

Diyosun?

Zaten oyunda bi tek suikastçiler var.

Anlamadim pardon?

Diyorum ki az kafanı kullan, zaten şu metada cp şansın yok adc olarak suikast herolarına kalkmışsın cp şansı veriyor diyorsun halen. İlginç bir kafa yapısı vallahi.

Ben itemin özelliğinden bahsediyorum item zaten kullanilan bir item degil.Kullanildigi zamanlarda amaci buydu.Asil senin kafani kullanmani öneririm,bu değişiklikligi nerf diye nitelendirmene bakalirsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence iyi olmuş. %8 lik pasifi değişmedigi sürece sorun yok. Attack speed de çok azalmamış. 2 zeal eşyasından sonra botrk alırken 2. Kez düşünmeme gerek kalmayacak. Bu gizli opluk fazla yayılmaz umarım değişiklikten sonra.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alttaki yaziyi dogru anladiysam aktifini kullandığımizda karsidan aktifin cektigi canı cekmeyecegiz.Bu o kadar onemli değil bence,botrknin aktifindeki avantaji duello sirasinda karsinin hareket hızını düşürmek yada üzerinize atlayan tank veya suikastciden bir nebze olsun mesafe acmanızı sağlamak

Diyosun?

Anlamadim pardon?

Diyorum ki az kafanı kullan, zaten şu metada cp şansın yok adc olarak suikast herolarına kalkmışsın cp şansı veriyor diyorsun halen. İlginç bir kafa yapısı vallahi.

Ben itemin özelliğinden bahsediyorum item zaten kullanilan bir item degil.Kullanildigi zamanlarda amaci buydu.Asil senin kafani kullanmani öneririm,bu değişiklikligi nerf diye nitelendirmene bakalirsa

İtemi tam manasıyla özelliğini yitiriyor diyorum. Kanasusamıs ile Aklın Sonu nun bir varyasyonu gibi oluyor. CP şansı yok madem komple silip atalım bu tarz itemleri kimse adc oynamasın o zaman. Zed mainmidir nedir arkadaş ne övdün değişikliği.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Diyosun?

Anlamadim pardon?

İtemi tam manasıyla özelliğini yitiriyor diyorum. Kanasusamıs ile Aklın Sonu nun bir varyasyonu gibi oluyor. CP şansı yok madem komple silip atalım bu tarz itemleri kimse adc oynamasın o zaman. Zed mainmidir nedir arkadaş ne övdün değişikliği.

Değişikliği övmek?Sen direk saldırgan bir dil kullanırken ben gelen yeniligin neden nerf yada buff olacağını açıklıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Diyosun?

Anlamadim pardon?

şu oyunu oynayıp donanım haberde tavsiye verdiğini sanan çocuk.
    forumu terket!
    get lost!

• Botrk'nın aktif yeteneğinin ortadan kalkması direkt olarak nerftir zaten ben uzun süredir adc oynayan biri olarak söyleyeyim anlık almış olduğunuz hp ve movement skill karşı tarafı kısmen yavaşlatmak sadece early için bir durum değil olası bir mid game veya late game durumunda da çok işe yarayan bir seçenek hali alıyor eskiden çok Vayne oynayan biri olarak ve şuanki buildinden nefret edip bu kadar popülerleştiği için oynamayan biri olarak Botrk'nın bu hali beni iyice üzdü. Hyper carryler için direkt olarak kaçış şansı o itemin aktifi Kog'Maw ne yapıcak abi ağzına girmiş bir assasine Riot Games bu tür şeyleri düşünmüyor mu gerçekten anlamıyorum yani kaçış mekaniği olmayan bir heroya flashı dışında başka imkanlarda sağlamaları lazım ama olanı da elinden alıyorlar ciddi anlamda komik duruyor
  • Fiyatında indirime bile gidilmemiş ama

• Ben duruma göre 4 veya 5. item olarak alıyodum Vayne oynarken. Sevdiğim bir itemdi acikcasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşya güçlendirilmiş ama bir değişikliği de yanlış yorumlayanlar olmazsa olmaz. Buna nerf diyenler var. Zaten alınma oranı düşmüş, popülaritesini yitirmiş bir itemi kim niye nerflesin? Ama böyle bakmasak bile düpedüz buff bu. Hatta tam da bu yüzden güçlendiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinus -- 10 Şubat 2017; 2:34:4 >
  • Khet kullanıcısına yanıt
    Sadece can alması gitmiş diye biliyorum. Hız çalması duruyor sanırım.
    Edit: Hasarı da gitmiş. Hareket hızı çalması üzerine bir şey yazmıyor. Duruyor olsa gerek hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 10 Şubat 2017; 4:4:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khet

Botrk'nın aktif yeteneğinin ortadan kalkması direkt olarak nerftir zaten ben uzun süredir adc oynayan biri olarak söyleyeyim anlık almış olduğunuz hp ve movement skill karşı tarafı kısmen yavaşlatmak sadece early için bir durum değil olası bir mid game veya late game durumunda da çok işe yarayan bir seçenek hali alıyor eskiden çok Vayne oynayan biri olarak ve şuanki buildinden nefret edip bu kadar popülerleştiği için oynamayan biri olarak Botrk'nın bu hali beni iyice üzdü. Hyper carryler için direkt olarak kaçış şansı o itemin aktifi Kog'Maw ne yapıcak abi ağzına girmiş bir assasine Riot Games bu tür şeyleri düşünmüyor mu gerçekten anlamıyorum yani kaçış mekaniği olmayan bir heroya flashı dışında başka imkanlarda sağlamaları lazım ama olanı da elinden alıyorlar ciddi anlamda komik duruyor

Riot düşünüyor da yanlış düşünüyor işte.Onlar sanıyorki bu oyunu oynayanların okuma yazması var ama belli ki okuma yazma da yok.Hareket hızı çalmasında bir değişiklik yok verdiği hasar ve iyileştirme kaldırıldı ki o kadar önemli değildi zaten

• Ben hala nerf olduğunu düşünüyorum abi çünkü anlık adamın hpsine göre olan can çekme çok insta ve op bir olay aslında tamam itemin statları bufflanmış gibi gözüküyor ad ratio falan ama bence item hiçbir şekilde as ratio,aktif ve pasifini kaybetmeden ad buffu alsa küçük bir life steal güçlendirmesi ile bu metaya rahat girerdi keza giremese bile artık tercih edilme yüzdesinin artacağı kesin. Aktif olarak kullandığın zaman sana sağladığı hareket hızı,karşıyı yavaşlatma ve anlık can oyundaki başka hiçbir itemin hatta itemide geçtim hiçbir şampiyon yetenek setinin yapamadığı bir özellik baya unique olan bu özelliği kaldırmaları çok saçma olacak ben o çektiğim hp ile kaçtığımı tek yemediğimi çok bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khet -- 10 Şubat 2017; 14:33:17 >
  • Khet kullanıcısına yanıt
    Ben buff demedim ki.Sen aktifi kaldırılmış dedin ama kaldırılmadı hareket çalma aktifi duruyor.Buff nerf konusuna gelince pasifinde %8 mevcut can hasarı(on hit etkisine sahip) varken saldırı hızının düşürülmesi açıkca nerf işte +25 ad yeterli değil bunun için AMA şu hali suikastçiler için daha uygun AMA gel görki youmu gecenin kıyısı ve drakthar var iken bunu niye alasın? Bunlardan sonra can çalmaya gerek varsa hydra alırım.Tank eriteceksem dominik.Bu itemi artık kimsenin alcağını düşünmüyorum açıkcası belki zede tekrar alınabilir.Split push özelliğini güçlendirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

quote:

Orijinalden alıntı: Khet

Botrk'nın aktif yeteneğinin ortadan kalkması direkt olarak nerftir zaten ben uzun süredir adc oynayan biri olarak söyleyeyim anlık almış olduğunuz hp ve movement skill karşı tarafı kısmen yavaşlatmak sadece early için bir durum değil olası bir mid game veya late game durumunda da çok işe yarayan bir seçenek hali alıyor eskiden çok Vayne oynayan biri olarak ve şuanki buildinden nefret edip bu kadar popülerleştiği için oynamayan biri olarak Botrk'nın bu hali beni iyice üzdü. Hyper carryler için direkt olarak kaçış şansı o itemin aktifi Kog'Maw ne yapıcak abi ağzına girmiş bir assasine Riot Games bu tür şeyleri düşünmüyor mu gerçekten anlamıyorum yani kaçış mekaniği olmayan bir heroya flashı dışında başka imkanlarda sağlamaları lazım ama olanı da elinden alıyorlar ciddi anlamda komik duruyor

Riot düşünüyor da yanlış düşünüyor işte.Onlar sanıyorki bu oyunu oynayanların okuma yazması var ama belli ki okuma yazma da yok.Hareket hızı çalmasında bir değişiklik yok verdiği hasar ve iyileştirme kaldırıldı ki o kadar önemli değildi zaten

Evet o kadar önemli değildi

Kalista ya focus atan bir Poppy canlandır kafanda ya da bir Renekton. Aktifi ile çektiği canı hesap et kabaca, 18 levelda şifanın bile vermediği canı toplayabiliyordun az da olsa şans veriyordu cp için. İtemin aktifi tamamen eşsizdi, ne esprisi kaldı şimdi?

• Zed daha fazla split push yapar

• Gittikçe adc eşyasına çeviriyorlar, şahsen quinn oynayan birisi olarak çok yakışacağını düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.