Şimdi Ara

Mahkemelik bi bakın la. CİDDİ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: etem1907

size acık konusuyorum bundan 1 ay önce bende trojen yoluyla birini hackledim ve gemisi çaldım darkorbit'di oyun.adam benim arkadaşımın klanın'daydı ve arkadaşımdan sürekli bilgi alıyordum adam ne yapıyor diye felan.adam birgün savcılıga gidecem demiş ve sanırsam gerçektende gitdide.ama 1 ay oldu hala birsey yok.ama benim sansım almanya'da yasamam.o yüzden bulsalar dahi bisey yapamazlar bana.

Bu arada rahat ol 1 oyun için birşey yapmazlar bencede.bende ilk savcılık lafını duydugumda rengim atdı afedersin gö*ümden ter aktı.adamların cogu blöfçü.rahat ol ama ömründen yemin ederim 1 hafta içinde 10sene geçti gibi.bir dahada yemin etdim bu hack işleriyle uğraşmayacagıma

Aynen abi ya, savcılık baba anne neder para gider mi ne olur sicile işler mi o anda düşünemiyosun uyuyamadımda eymeykey.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaanSTK

quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

size acık konusuyorum bundan 1 ay önce bende trojen yoluyla birini hackledim ve gemisi çaldım darkorbit'di oyun.adam benim arkadaşımın klanın'daydı ve arkadaşımdan sürekli bilgi alıyordum adam ne yapıyor diye felan.adam birgün savcılıga gidecem demiş ve sanırsam gerçektende gitdide.ama 1 ay oldu hala birsey yok.ama benim sansım almanya'da yasamam.o yüzden bulsalar dahi bisey yapamazlar bana.

Bu arada rahat ol 1 oyun için birşey yapmazlar bencede.bende ilk savcılık lafını duydugumda rengim atdı afedersin gö*ümden ter aktı.adamların cogu blöfçü.rahat ol ama ömründen yemin ederim 1 hafta içinde 10sene geçti gibi.bir dahada yemin etdim bu hack işleriyle uğraşmayacagıma

Aynen abi ya, savcılık baba anne neder para gider mi ne olur sicile işler mi o anda düşünemiyosun uyuyamadımda eymeykey.

sana tavsiyem rahat ol. Zaten TÜRKİYE dahil bütün ülkelerde böyle oyunların Private Server (özel server) açmaları yasak.buna metin2,darkorbit ve binlerce oyun dahil.hem savcılığa 10 dakkada nasıl ulaşılıyor çok merak etdim.Bu arada 1 şey daha diyeyim.bundan 2-3 haftta önce daha türkiyede tatildeyken denizde gemimiz batıyordu.%100 kaptanın suçu. resmen 150 tane insan ölüyordu orda.polis ne yaptı dersiniz. yüzümüze bile bakmadı.insanları dinlemedi bile.dediki ölen yaralanan varmı ? Yoksa iş bitmiştir. o günden sonra anladımki kusura bakmayın ama Türkiye'de ADALET BİTMİŞ!

• yok bişey olmaz ayrıca 10 dakkaya yasal işlem başlatsın(yasal mercilere iletsin) taksimde bağırarak çıplak koşmayan ne olsun zaten savcılıktan falan suç duyurusu yapsalarda indirim-eğer tetikleyecek bir durum varsa falan max.2bin-3bin ödersin 18 yaş altı olduğun belirlenirse(sanırım öylesin) ve üyelik sahibinin sen olduğunu kanıtlarsan çocuk olduğun için yok sayılabilir ama emin değilim(bu tarz b.ktan şeyler için uğraşmazlar boş yere yazdım şirket küfür ettiğin için savcılığa verecekte ipni savcılık ttnetten kimliğini bulacakta sana uyarı çekilecekte dava olcakta çok uzun iş her küfür edene uğraşmazlar)

Orijinalden alıntı: Knoxville

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

bir kere benim başıma geldi.3000 tl para ödedim.

la kalpten gidicem doğru söyleyin.

evet gerçek söylüyorum.Wow oynuyordum o sıralar (3 yıl önce) ticket atarak küfür etmiştim.Sonra hakkımda yasal işlem başlatıcaklarını söylediler.Aradan 3 ay geçti.insan hakları mahkemesinden bir kağıt geldi ingilizce.o zamanlar euro düşüktü 1500€ gibi bir miktar ödemiştim.Ödemez isem 4-6 ay hapis yatacağımı yazmışlardı.

zaman içinde yapa yapa ,en iyisini öğrendim...

• quote:

Beyler, ben silkroadın bir serverinde oyunu bıraktım sonra tabi sinirli olarak sövdüm bırakın bu oyunu falan dedim, GM beni banladı sonra noticeden ip numarasını bulduk yasal işlem başlatıyorum 10 dakiakya dedi saat 3tü 10 dakika sonra geldi başlattım dedi.

Bunun için tazminat davası falan açabilir mi kanıtlayabilir mi onun için ip falanda gizledim acaip tırsıyorum şuan.

10 dakikada yasal işlem başlattıklarına göre 15 dakikaya da dava sonuçlanmıştır geçmiş olsun hapislerde çürüyeceksin.Aga nedir bu küçüklerin bürokrasiyi,hiyerarşiyi,hukuk sistemini anlamamaları?

"The first lesson of economics is scarcity: There is never enough of anything to satisfy all those who want it."
    "The first lesson of politics is to disregard the first lesson of economics."

"Underlying most arguments against the free market is a lack of belief in freedom itself."
    "What is your 'fair share' of what someone else has worked for?"

• seni yemiş ama onun açtığı private server hakkında da emek hırsızlığından ve tescilli markayı kopyalamaktan sen dava açabilirsin

Orijinalden alıntı: WhiteSword

benim yeğenin başına geldi evi arabayı satıp madagaskara kaçtı

benimde başıma geldi şu an madagaskardan yazıyom bu yazıyı

Orijinalden alıntı: WhiteSword

benim yeğenin başına geldi evi arabayı satıp madagaskara kaçtı

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Bu ülkede adalet bakanı bile 10 dakikada yasal işlem başlatamaz.
    ''He'' de geç sen o yöneticiye.

Adam noktayi koymus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.