Şimdi Ara

Mahkemeden 'Man Adası' kararı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstinaf Mahkemesi, CHP Genel Başkanı Kemal oKılıçdaroğlu'nun "Man Adası" iddiaları nedeniyle AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tazminat ödemesine yönelik kararı bozdu

İstinaf Mahkemesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Man Adası" iddiaları nedeniyle AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tazminat ödemesine yönelik kararı bozdu.

BirGün'ün ulaştığı CHP kaynakları tazminat kararının bozulduğunu aktardı.

Kaynaklar, konu hakkında ayrıntılı bilgiyi avukatların vereceğini ve kısa sürede açıklama yapacağını bildirdi.

NE OLMUŞTU?

Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında,Erdoğan’ın oğlu, kardeşi, eniştesi, dünürü ve eski özel kalem müdürünün vergi cenneti olarak bahsedilen Man Adası’ndaki şirkete 2011 yılında gönderdiği 15 milyon doları tek tek sıraladıktan sonra swift mesajlarını ve dekontlarını göstermişti.

www.gercekgundem.com
    Mahkemeden 'Man Adası' kararı
    https://www.gercekgundem.com/siyaset/132207/mahkemeden-man-adasi-karari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kilicdaroglu'nun eline ufacik, buzdaginin tepesi kadar bile etmeyecek bir bilgi gecti, bu meshur Man Adasi belgeleri. Hala konusuluyor. Merakla bekliyorum o buzdaginin tamami ulu orta sacilinca, heryere servis edilince neler olacak Bir 10 sene icinde goruruz. Sonrada okurken "Van anam vay neler donmus Serhat ya!" deriz eminim
  • Kilicdaroglu'nun eline ufacik, buzdaginin tepesi kadar bile etmeyecek bir bilgi gecti, bu meshur Man Adasi belgeleri. Hala konusuluyor. Merakla bekliyorum o buzdaginin tamami ulu orta sacilinca, heryere servis edilince neler olacak Bir 10 sene icinde goruruz. Sonrada okurken "Van anam vay neler donmus Serhat ya!" deriz eminim
  • Leipold kullanıcısına yanıt
    Akp iktirdardan düştüğü yıl öyle şeyler olacakki ben Akp'liyim demeye utanacak o fanatik gibi parti tutanlar.
  • Bir 5-10 yıl sonra bu son yıllarda yaşananları anlatacak belgeselini yapacak haber kanalı,gazeteci olacağını / kaldığını sanmıyorum.Digital medyadan çıkar ancak.

Nasıl şimdi 32.Gün belgesellerini belki de tekrar izlesek bile vay anasını diyorsak ,işte yarın bunu diyemeyeceğiz,diyemeyecekler.Sırf insanların kirlenmiş bakış açılarını değiştirmek bile yıllar alacak.
  • "İşte böyle böyle, bizim yargımız bu tür olayları açığa çıkartmadıkça, biriktirdikçe, dış güçlerin elinde oyuncak oluruz, sen çözmessen dış güçler bunu koz olarak yıllarca kullanır.
    En ufak bir şeyde önüne koyarlar ve gık edemezsin, her dediğini yaptırırlar. Kolaygelsin"
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Akp iktirdardan düştüğü yıl öyle şeyler olacakki ben Akp'liyim demeye utanacak o fanatik gibi parti tutanlar.
    Dostum onlar da akapenin ne halt olduklarını biliyorlar. İşledikleri suçların da hepsi farkında, ama herkes kendi gibi olana oy verir. Çalıyor ama biz yine de oy vereceğiz diyen bir güruh var. Bunlarda utanma ahlak ne gezer?

• quote:

Orijinalden alıntı: Merkur

"İşte böyle böyle, bizim yargımız bu tür olayları açığa çıkartmadıkça, biriktirdikçe, dış güçlerin elinde oyuncak oluruz, sen çözmessen dış güçler bunu koz olarak yıllarca kullanır.
    En ufak bir şeyde önüne koyarlar ve gık edemezsin, her dediğini yaptırırlar. Kolaygelsin"
    Aynen öyle hocam.suan Amerika şantaj ve tehdit ediyor.belliki eline büyük koz gecmis.amerika bu kozu çok iyi kullanır.sonuna kadar somuracak Erdoğan'ı.Olay bireysel çıkarın pisliğini koca devlet cekecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.