Şimdi Ara

Magrabi optik yaniyor. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
19
Favori
14.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banada biraz önce sms geldi. Alt limit belirtilmemiş ilginç yarın bi uğramak lazım işin aslını astarını öğrenmek lazım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    hocam bana Magrabi opt olarak gelmiş ama altlimitsiz olması imkansız batarlar yani :D
  • bana da geldi şimdi. yarın bir arkadaş gidip kontrol etse çok memnun olurum, rahatsızım evden çıkamıyorum.
  • Banada gelmiş 1-2 sene önce oakley güneş gözlüğü almıştım 170 tlye, daha önce alışveriş yapanlaramı gönderiyorlar acaba, zaten alışveriş yaptığımızda numaramızı kayıt etmişlerdir illaki, Alt limitsiz ucuz gözlük bulursam patlatırım
  • Bende gonderici kisminda magrabi optik yaziyor. Subede kampanyayi dogruladi. Bakalim neler olacak yarin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scetinwp

Bende gonderici kisminda magrabi optik yaziyor. Subede kampanyayi dogruladi. Bakalim neler olacak yarin

Alt limiti sorabildiniz mi?

• bana da geldi de ciddimisiniz alt liit konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: scetinwp

Biraz once subeyi aradim. Teyit ettiler.

ne şekilde bir teyit oldu alt limit ?
  • Alt limitsiz dediğimiz çek hadi 100 TL olsun, fazlası şımartır yapmayın böyle şeyler.
    Aerobilet geldi aklıma.
  • İstanbula ait bir subenin nosunu cevirdim mesaj gelince. Gelen mesaji kendisine okudum. Evet bu dogrudur dedi. Alt limit varmi dedim. Alt limit yok dedi. İndirimli urunlerden faydalanabiliyormuyuz dedim. Indirimli urunde su an yok dedi. Sezon fiyatlarindaki urunler mevcut dedi. Yarin ugrarim dedim bekleriz dedi. Daha ne desin. Sabah ugrayacagim. Alisveristen sonra yazarim.

• Bana da geldi, ama kodun uzunluğunu ve 400 TL yi görünce mesajın gerçekliğinden şüphe duymadım değil :)
  • scetinwp S kullanıcısına yanıt
    Hocam 16 ile baslayan herkese acik sifre mi yoksa size ait mi? Sizin hakkinizi da yemeyelim simdi durduk yerde.

• benim 14 ile başlıyor
  • Geldi banada bu sefer normal gözlük aleceğim 💃👫👫

• Kod kullanmayacak arkadaş varsa pm atabilir mi numaralı gözlük alacağım.

• Bana da geldi 400 TL tutarında. Bence sene sonu satış cirolarını tutturmak amacıyla yapılmış bir kampanya.

• Kod kullanmayacak varsa anlaşırız

• numaralı gözlük kullanıyorum kullanmayacak olursa pm atabilirmi acaba? gözlüğü değiştireyim sayesinde.

• Dün bana da geldi de pek aldırış etmedim vardır bi bi yeniği diye. Geçen hafta uğramıştım prism puanlarımı kullanmak için 50 tl puan da orda bar benim

• Şimdi sorulması gereken diğer bir soru mağazadaki gözlük fiyatları ne kadar?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.