Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
849
Cevap
31
Favori
102.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ahmet_999 A kullanıcısına yanıt
    Cihazın fotoğrafını paylasır mısınız teşekkürler
    .
  • TEKNOPARK35 T kullanıcısına yanıt
    Hangi paketten bahsediyorsunuz turktelekomun magnet tarifelerimi yoksa superboxmudanmi bahsediyorsuniz
  • Hocam başlık biraz büyük olmuş duzeltirmisiniz lütfen
  • Altyapım yok, bu tarife tam da bana göreydi taaa ki müşteri hizmetlerini arayana dek. 3-5 tane şehir saydı sadece bu şehirlerde hizmet var dedi. Benim altyapım yok daha ötesi var mı şehir mi değiştirelim yani nedir. Ne kadar saçma birşey. Diğerlerine de taahhüt vermek istemiyorum..
  • 2 hafta önce Mersin'de magnet tarifesi için türktelekoma gittim fakat daha Mersin'e gelmediğini söylediler. Ne zaman geleceğini nereden öğrenebilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monster v1 -- 30 Ağustos 2020; 9:40:27 >
  • Şehirler hakkında net bilgi alabileceğimiz bir yer yok mu? Altyapımız yok ne zaman geleceği de belli değil en azından şu tarife olsa tam da bu durumda olanlar için çok iyi..
  • nereden başvuruyoruz buna arkadaşlar?
  • Bugün ofise gittim sordum, bana mobil wifi tarifelerden bahsediyorlar. Magnet tarifesi dedim altyapısı olmayan müşteriler için dedim. O konuda bilgimiz yok bize gelen bir bilgi yok isterseniz mağazalarımıza sorun dedi. Ben anlamıyorum ofisin bilgisi olmayan tarifeden mağazanın nasıl haberi olsun çok merak ediyorum.. velhasıl bu tarifelerle ilgili ortada bişey yok en azından ben sonuç alamadım
  • Günler süren superbox redbox kıyaslamaları her iki tarafı en az 20 kere arayıp fiyatları ve taahhütleri nedeniyle bir karara varamayip sonunda isin bir de tt tarafına bakiyim derken karşılaştım bununla tam benim durumuma uygun olduğu icin yani altyapısı olamayan binalar için altyapı gelene kadar geçerli olması nedeniyle sanki mücevher bulmuş gibi sevinmiştim ki müşteri hizmetlerini aradıktan sonra tum hayallerim suya düştü. Hizmet sadece pilot bölgelerde geçerliymis hatta görüştüğüm mh görevlisinin bile haberi yoktu o da internetten bakıp bana bilgi verdi. Yani kısacası yine kazikci ve gunlerdir beni numara numara dolaştıran turkcelle ve 4.5gsi kendi baz istasyonun yanında bile çekmeyen Vodafone'a kaldık mı
  • Merhabalar bende sizin gibi 15 gundur superbox mi redbox mı diye dusunurken magnet kampanyasini yeni gordum.Cok kafam karisti Ben konyadayim acaba buraya verirlermi

  • Bizde geçen senenin aralık ayından beri Vodofone RedBox var. Tabi en başında isim vs bilmiyorduk ne olduğunu. Bizim paket 10 mbps sınırsız. ilk aylar çok güzeldi. 30 mbps ye kadar çıkıyordu resmen. Ne zaman bu korona hadisesi çıktı. Dünya geneli internet hatları zorlanmaya başladı internete bağlanamaz olduk. Şuan çoğu zaman net kesiliyor. Zar zor mesaj gönderebiliyoruz. Telefonda 4 G rahatlıkla çekmesine rağmen RedBox çekmiyor. Anlıyacağınız almayın.

  • Bu tarife ne oldu hala pilot bolgelerdemi cekiyor mh ariyorum onlarda bilmiyorum ofise gittim genel mudurluge yonlendirdi bende gitmedim
  • zzfertatzz Z kullanıcısına yanıt




  • merhaba kullanmış biri olarak deneyimlerimi aktarmak isterim başkasının canı yanmasın. yer ankara - etimesgut 600 bin nüfüsu var baz istasyonu kulesi 400 metre yakınımda ve en üst katta oturuyorum. kullanamıyorken bile hep 4.5g full çekiyordu.


    2 hafta önce bağlattım. türk telekom ekibi geldi evde ölçüm yaptı. 3 mps hız çıktı fakat sonradan hızın artacağını söyledi bende imzayı attım , 4 gün düzgün çalıştı maks 40 mps gördüm. ortalama 3-12 mps alıyordum fakat sayfalar geç açılıyordu 40 mps gösterirken bile resimler çevirmeli internet kullanır gibi yavaş yükleniyordu.


    5. gün sim kartımı başka cihaza takmadığım hatta hiç çıkarmadığım halde, ekran görüntüsü aldığım resimdeki mesaj geldi internetim kesildi kullanırken. hemen türk telekomu aradım müşteri hizmetlerinde magnet için ayrı alan yok. ttnet e bağlı bir hizmet fakat, ttnet bölümü mobil olduğu için mobili aramanızı istiyorlar. neyse mobili aradım kimse magnet in ne olduğunu bilmiyor ttnet i arayın diyolar. böyle bir kısır döngü içine girdim 100 lerce dk uğraşma sonucunda biri beni teknik ekipe bağladı.


    teknik ekipin çözüm önerisi : modemi aç kapa , reset at , bilgilerinizi güncelliyorum , yapabilceklerim bu kadar iyi günler.


    2 kere internetim geldi 2 saat kullandım geri gitti , kapattırmaya karar verdim müşteri hizmetlerinden kapattıracak bölümü bulamadım çünkü kimse bilmiyor bu aleti, günlerce arama sonucumda birisi genel müdürlükten iptal ediliyor dedi. iptal ettirdim fakat kullanamadığım halde 1 aylık fatura 170 küsür + yeni hat açtırma vergileri 150 küsür gibi bir fatura bekleniyor.


    sonuç olarak: kesinlikle tavsiye etmiyorum. bu kadar ilgisiz, sattığı aletin ne olduğunu bilmeyen, ayarlarını yapamayan , çözüm üretemeyen kurum.


    not : faturanızı ve kotanızı öğrenmek için türk telekom mobil işlemlere girmeniz gerekiyor fakat ben 2 hafta boyunca hiç şifre alamadım. sürekli daha sonra deneyin dedi.

    TÜRK TELEKOM Sınırsız 4.5G Magnet Tarifeleri (Sabit internet altyapısı olmayanlara)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TitanDemon -- 21 Ocak 2021; 10:21:46 >




  • TitanDemon kullanıcısına yanıt

    Yine sana vermisler bizim burda alt yapisi yok sabit internet olarak bunu almaya kalktik dediler bolge mudurlukten aliniyor gittim oraya dediler pilot uygulama bu ankara izmir 5 il felan saydi bende geri dondum normalde benim bulundugum bolgede yeni yapidir diye alt yapilari hepsi 100mbps veriyor sabitte mobilde hiz yapsam 123mbps cikiyor ogleleyin aksamda 50 40 dusuyor

  • internet başvurum var. alttyapım olmadığı için beklemedeyim. magnet kullanmak istiyorum ama bulunduğum bölgeye hizmet vermiyor. yeni mahalleler ne zaman eklenir?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.