Şimdi Ara

Magnat Ses Sistemleri Kullanıcı Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
533
Cevap
30
Favori
53.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 15 m2 lik sinema odama bende sistem kurmak istiyorum. magnat 802 bana yeterli gelicek sanırım makul seviyede beni tatmin edecek hangiş avr ile kombin etmem uygun olur. bana fiikir verebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

Arkadaşlar merhaba. 15 m2 lik sinema odama bende sistem kurmak istiyorum. magnat 802 bana yeterli gelicek sanırım makul seviyede beni tatmin edecek hangiş avr ile kombin etmem uygun olur. bana fiikir verebilirmisiniz ?

Pioneer VSX-924, Denon AVR-X2000, Sony STR-DN840 şeklindeki bir sıralamayla önerebilirim. Bütçenize uygun olanını seçersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache40

quote:

Arkadaşlar merhaba. 15 m2 lik sinema odama bende sistem kurmak istiyorum. magnat 802 bana yeterli gelicek sanırım makul seviyede beni tatmin edecek hangiş avr ile kombin etmem uygun olur. bana fiikir verebilirmisiniz ?

Pioneer VSX-924, Denon AVR-X2000, Sony STR-DN840 şeklindeki bir sıralamayla önerebilirim. Bütçenize uygun olanını seçersiniz.

921 ile arasında ne gibi bir fark var ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apache40

quote:

921 ile arasında ne gibi bir fark var ?

Buradan bakabilirsiniz. Çok fark var ama en büyük fark SABRE Premier Audio DAC ve HD Audio formatlarına destek diyebilirim.

• teşekkür ederim
  • Le.Mans L kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam magnat 802 ler 15 m2 alan için büyük gelir diye düşünüyorum onun yerine 4 adet 202 ve 252 almanız daha iyi olur diye düşünüyorum avr için ise aradığınız özellikleri ve bütçenizi belirtin ona göre bakalım
  • Arkadaşlar kafama takılan bir soru var. Şimdi ben Ankarada Orhan beyden Magnat 202 raf tipi hoparlorleri aldım. Ama aynı anda başka bir yerden marantz pm5005 amfi aldım. tabiki işi biraz aceelye getirdiğimden amfi güçsüz kaldı hoparlorler için. ancak hoparlorlerin özelliklerinde 30-200 watt aralığında çalışabıleceği yazıyor. ama yine de içim rahat değil. şöyle değil amfi güçsüz kaldığı için hoparlore zarar vereceği yonunde yazılar okudum. bu ne kadar doğru. sonuçta son sese çıkarmıyorum. gerekırse orhan beyle konuşup hoparlorlere uygun bir amfi almaya çalışcagım. tabi bütçem el verirse. onun içinde marantz pm5005 elden çıkarmam gerecek tekrar. benim derdimse eğer bu ikili birbirine zarar vermeyecekse bir süre bu bileşenlerle devam etmek. bilen arkadaşlar lütfen birşeyler karalasın buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.memo

Arkadaşlar kafama takılan bir soru var. Şimdi ben Ankarada Orhan beyden Magnat 202 raf tipi hoparlorleri aldım. Ama aynı anda başka bir yerden marantz pm5005 amfi aldım. tabiki işi biraz aceelye getirdiğimden amfi güçsüz kaldı hoparlorler için. ancak hoparlorlerin özelliklerinde 30-200 watt aralığında çalışabıleceği yazıyor. ama yine de içim rahat değil. şöyle değil amfi güçsüz kaldığı için hoparlore zarar vereceği yonunde yazılar okudum. bu ne kadar doğru. sonuçta son sese çıkarmıyorum. gerekırse orhan beyle konuşup hoparlorlere uygun bir amfi almaya çalışcagım. tabi bütçem el verirse. onun içinde marantz pm5005 elden çıkarmam gerecek tekrar. benim derdimse eğer bu ikili birbirine zarar vermeyecekse bir süre bu bileşenlerle devam etmek. bilen arkadaşlar lütfen birşeyler karalasın buraya.

Hocam nereden çıkardınız bunu sonuçta bağlayacağınız hoparlör 202 güç isteyecek bir şey değilki bırakın 202 yi Magnat 802 bile bağlarsınız.Kafanıza birşey takılmasın bakın keyfinize hatta Marantz a daha iyi bir hoparlör bile alabilirdiniz.Amplinizde giriş seviye bir Steteo Ampli hiçbir sıkıntı olmaz bir çok giriş seviye hoparlörü tatmin edici düzeyde çalıştırabilir.Hayırlı olsun iyi dinletiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsakaryali -- 11 Aralık 2014; 2:01:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s.memo S kullanıcısına yanıt
    Hocam Marantz pm5005'in Magnat 202'ye güçsüz gelmesi gibi bir durum olacağını düşünmüyorum. Hiç boşuna sıkıntı etmeyin.

Bendeki T sınıfı 20-30w'lık amfi bile 4 sürücülü Heco Victa 601 kuleleri sürebiliyorken Marantz rahatlıkla sürer.

• Marantz 8 ohm da 40w. Magnat 8 ohm da 100w.
    Magnat phono için 83 db, diğerleri için 102db cd, tuner vb.

Plak dinlerken özellikle db farkı sorun yaratıyor. Ama zaten çok açmıyorum. Tek derdim hoparlöre yada amfiye zarar gelmemesi.

• Magnat Monitor Supreme 100 hakkında bilgisi olan var mı? Müzik dinlemek için giriş seviyesi olabilir mi? Yoksa sinema sistemleri için midir sadece?
  • selamlar, supreme 100 serisi eski bir seri bilginiz olsun. yeni ismi 102 ve 100 e gore ciddi iyilestirmeler yapildi. hem muzik icin bookshelf hemde sinema icin surround olarak uygun bir hoparlor. almaya niyetliyseniz heco vecta serisini ilk olarak degerlendirmenizi tavsiye ederim.
  • Teşekkür ederim cevabınız için peki dediğiniz heco vecta serisinden tavsiyeniz ne olurdu model olarak? Uygun fiyatlı giriş seviyesi bakıyorum aklımda 2.el dali zensor 1 ler de var açıkçası. Sizin tavsiyeniz ne olurdu?
  • heco lar dali zenzor den cok cok daha iyi. bir dali ikon degil ama fiyatiyla degerlendirdiginizde heco yu tercih ederim. heco victa prime 202 veya 302 oneririm. butceniz ne bilmiyorum. 302 cok saglam bir bookshelf. sesi boyutuna gore cok iyi, dinlemenizi tavsiye ederim. fiyati su an 800 - 900 tl arasi olmasi lagzim. butceniz daha fazla ise farkli alternatifler dusunulebilir. peki amfi olarak ne dusunuyorsunuz yada elinizde var mi?
  • Başlık Magnat Ses Sistemleri Kullanıcı Kulübü olarak değiştirilmiştir. Kullanıcı arkadaşlar inceleme ve fotoğraf paylaşırsalar ilk sayfaya ekleyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler. En kisa surede fotograf ekliycem.
  • Ya beyler

Pio vsx 921 icin

Magnat 2002 mi
    dali lektor 8 mi
    monktor audio bx6 mi?

Agirligim sinema olacak ama cok fazlada muzik dinlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

Ya beyler

Pio vsx 921 icin

Magnat 2002 mi
    dali lektor 8 mi
    monktor audio bx6 mi?

Agirligim sinema olacak ama cok fazlada muzik dinlerim

Tabiki manitor audio bx 6 sizi film ve stereo da Üzmez uzun yıllarda kullanirsiniz

• Ben de HCT 802 aldım ama henüz sistemi tamamlamadım.Ancak Ocak sonunda taşındıktan sonra yorumlara başlarım artık

• Arkadaşlar Merhaba
    Magnat Monitor 802 front ve Onkyo 626 sahibiyim.
    Eve boya yaptığım için frontları kaldırmıştım, tekrar bağlayıp yaklaşık 1 ay kadar kullandım. Onkyo 626 yı otomatik kalibrasyon yaparken onkyo left front speaker detect error verdi. Kablo bağlantısına baktığımda + ve - uçları ters baglamışım. Düzeltip tekrar bağladığımda gene aynı hatayı verdi, bunun üzerine onkyoyu resetleyip tekrar kalibrasyon yaptığımda gene aynı hatayı verdi, bu sefer sağ ve sol magnatları yer değiştirip tekrar kalibrasyon yaptığımda bu sefer soldan sağa aldığım hoparlör kalibrasyon da gene hata verdi. Bu sefer önlere raf tipi hoparlör koyarak otomatik kalibrasyonu yapabildim ama magnat da ters bağlama sonucu kalibrasyon olmuyor ama normal bir şekilde hoparlör çalışıyor, acaba ters bağlama hoparlöre nasıl bir zarar vermiş olabilir.
    Bunu nasıl düzeltebilirim, ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.