Şimdi Ara

Magic Necmi'nin numaraları gerçek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geceleri oturdugum için bazen show tv de saat 3 sıralarındayken hep magic necmi çıkıyor.Bende izliyorum yaptıgı numaralar bana çok saçma geliyorMesela herif arabanın içine girio üstünü örtüolar arabanın 50 ye kadar sayıolar herif içinde yok arabanın.Böyle bir şey imkansız geliyor bana.Sizlerin bu konu hakkındaki düşünceleri nelerdir?Bence tamamen aldatmaca arada kesiyolar videoyu bu mantıkla oluyor bence

• ben o adamın yaptığı hiçbirşeye inanmam
  • video kesildiğinden deil. başka bi yöntemi vardır. bunu herkez bilirse adamın yapmasının ne anlamı kalırki deilmi?
  • gerçek
  • Cevabı başlıkta

numara işte,nasıl gerçek olsunki
  • bazı numaraları gerçek de bazılarında video kesiyorlar bence. zaten yaptığı çoğu numaranın nası olduğu biliniyor youtube da videoları var. david copperfield ı bile çözdüler artık magic necmi napsın :D
  • Eliyle yaptığı herşey el çabukluğu görüntü kesme gibi bir olay yok. Ama diğerlerini benimde aklım almıyor kesinlikle ayarlanmış insanlar vs.vs.. Halı sahada masa örtüsünü üstüne attı ve kayboldu mesela olacak iş değil..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • criss angel in numarları satıyo bize herif
  • ben cok yakaldım ızlerken yaptıklarını
  • Sence gerçek mi

büyü diye bişey yoktur evlat

balığın içinden 50 m çıkarmıştı adam bi bölümde 100 de olabilir

her balıktan çıkmasa bile 2 balıktan birinden 100 m çıkardığını varsayalım bu adam günde 10 tane balık alsa dünyanın parasını kazanır ve Tv de böyle prog. lar yapmaz
  • The Prestige filmini izleyin bence.İzledikten sonra günümüzün sihirbazlarının bütün numaralarını çözebiliyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0di

Sence gerçek mi

balığın içinden 50 m çıkarmıştı adam bi bölümde 100 de olabilir

her balıktan çıkmasa bile 2 balıktan birinden 100 m çıkardığını varsayalım bu adam günde 10 tane balık alsa dünyanın parasını kazanır ve Tv de böyle prog. lar yapmaz

o videoyu ben izledi parayı yoktan var etmiyor bi adamdan aldıgı parayı balıgın içine koyuyor sonrada çıkartıyor ama bun nasıl yapıyor onu anlamadım

• eskiden açıklıyodu nasıl yaptığını şimdi izliyorum kaldırmış helede o sigara numarası tam uydurmaca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laniakea -- 28 Ağustos 2007; 8:04:38 >
  • mesela az önce izledim 120 kg lık adamı havada uçuruyodu

bu nasıl olabilirki resmen uçuyodu adam.

veya çocuğun cebine 50 ytl koyuyor çocuk elini cebine bi atıyorki ne çıksın tanga
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

mesela az önce izledim 120 kg lık adamı havada uçuruyodu

bu nasıl olabilirki resmen uçuyodu adam.

veya çocuğun cebine 50 ytl koyuyor çocuk elini cebine bi atıyorki ne çıksın tanga

Adamı nasıl uçurduğuna dair bir fikrim yok, ancak son bahsettiğin olay tamamen el çabukluğu.
  • yok ya hepsi sahte
  • ben o adamlan fuardayken birdirbir oynamıstım. adam bizden atlatı Çakal sıra ona gelince kaçtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoaD-RunneR -- 28 Ağustos 2007; 11:42:50 >
  • kris encıl ozentisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0di

Sence gerçek mi

• Büyü diye birşey vardır ama dinimizce yasaktır !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.