Şimdi Ara

magic necmi kim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haftasonu tv'de gördüm kim bu adam? yaptıkları gerçekten illüzyon mu yoksa oradaki insanlar vs kendi adamları mı?

• criss angel veya david blane in Türk versiyonu

ekşi sözlükten bir yorum;
    necmi ismine güdük dışında herhangi bir lakabın yakışmadığını gösteren, rezil criss angel taklidi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 30 Mayıs 2007; 13:42:32 >
  • criss angelın necmi versiyonu bazı gösterilerde teknolojiyi kendi lehine kullanıyor.. çevresindeki bazı insanların yapmacık tepkileride insanın aklına dediğin şeyleri getirmiyor değil hani...ama bence başarılı
  • git yaa ben o adamı oldum olası sevmedim zaten. sahilde giderken bi tane adamın cep telefonunu alıyor ve o arada telefonun sahibiyle bi şeyler konuşmaya başlıyor ve çaktırmadan hemen cebine atıyor telefonu bi 1 dakka sonra konuşma bittikten sonra cebinde başka bi cep telefonu çıkarıp uzağa fırlatıyor. böle numarayı babamda yapar. milleti kandırıyor işte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

criss angelın necmi versiyonu bazı gösterilerde teknolojiyi kendi lehine kullanıyor.. çevresindeki bazı insanların yapmacık tepkileride insanın aklına dediğin şeyleri getirmiyor değil hani...ama bence başarılı

ewt ya adamın gözünü aça aça bakıyo vb çok saçma ya

• gerçekten doga üstü güçleri olacak degil ya adı üstünde ilizyon işi bu ve bence işini iyi yapıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: # jackal #

gerçekten doga üstü güçleri olacak degil ya adı üstünde ilizyon işi bu ve bence işini iyi yapıyo

evet fotomontajlar işini güzel yapıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.