Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

magic find

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu magic find her levelda ve her haritada aktif mi? yani mf 200% olan birisi , mesala normal zorlukta act 2 deki, mf si hic olmayana göre 2 kat daha fazla ihtimalle mi magic item bulabiliyor.

dün oyun oynuyoruz, 4 kişiyiz, benim mf %90 , diğer kişilere de sordum bilhassa, kimisi yüzde 20 kimis yüzde 10, millete çatır çatır rare item düşüyor, bana mavi , hiç olmadıysa en az 40 kere olmuştur, 4 saatlik oyun içinde. bende bir sorun var, bilmediğim bir şey mi var?

• Public oynarken, grubun mf gf ortalaması alınır. Diğerlerininki düşükse, sizin %90'ın pek önemi kalmıyor doğal olarak. O yüzden dandik itemler düşmüş olabilir. Size rare düştüğünde de onlara düşmemiş olabilir belki.

- Buldugunuz item kalitesini degistirir, Mavi olacagina sari bulabilirsiniz,
    - Buldugunuz item sayisini degistirmez,
    - Buldugunuz item ilevel`ini degistirmez,
    - Chest, Cloud vs gibi acilip bakilan turden sandiklarin icindeki item kalitesini etkilemez.
    - grup icerisindeki bireylerin ortalamasi alinarak paylastirilir, misal 2 kisisiniz, biriniz %50, digeri %150 magic findi varsa, her bireyin %100 magic findi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 9 Temmuz 2012; 19:16:31 >

Orijinalden alıntı: oray

Magic Find,

- Chest, Cloud vs gibi acilip bakilan turden sandiklarin icindeki item kalitesini etkilemez.
    - grup icerisindeki bireylerin ortalamasi alinarak paylastirilir, misal 2 kisisiniz, biriniz %50, digeri %150 magic findi varsa, her bireyin %100 magic findi olur.

diyelim act1 de ilv63 bulma ihtimali %2 %200 mf ile %6 mı oluyor yoksa mf sadece kaç tane rare dusecegini mi belirliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bellerephone -- 9 Temmuz 2012; 19:42:29 >

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

Orijinalden alıntı: oray

Magic Find,

diyelim act1 de ilv63 bulma ihtimali %2 %200 mf ile %6 mı oluyor yoksa mf sadece kaç tane rare dusecegini mi belirliyor?

mf sadece kac tane rare dusecegini etkiliyor o kadar,

@bellerephone - sen niye upliyorsun bunu yazdik ya istedigin cevabi? okumuyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 9 Temmuz 2012; 19:45:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım bu tamamen olasılık meselesi. Matematik dersinde hiç mi görmediniz olasılık konusunu? Senin mf miktarın diğerinin iki katı düzeyde diye sana ona düşenin iki katı sayıda magic/rare/legendary gelir diye kesin bir durum söz konusu değil. Sana öte-beri daha çok da düşebilir daha az da düşebilir.

@ADEBISI
    Adam oraya yazmış değil mi; mf item level değiştirmez, sayı değiştirmez diye?

MF denen zımbırtı, düşen/düşecek itemin alacağı özellikleri belirler, buna göre de item sana superior/magic/rare/legendary olarak görünür.
    bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün
    anlattığım uzuunca bir yazı yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi
    uzuunca bir yazı yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım
    bir yazı yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca
    yazı yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir
    yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı
    ama okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı yazardım,
    okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı yazardım, ama
    cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı yazardım, ama okumadan
    atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı yazardım, ama okumadan cevap
    gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun
    görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun gibi
    Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor:

Not: Erinmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 9 Temmuz 2012; 20:30:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendi gobegimizi kendimiz keselim, olayi formule dokmusler.

Chance to drop item (ilvl) = (1*(100/MF) * iType) * (Mlvlscore * Multiplier)

Explanation:
    MF = magic find %
    Itype = type of item, magic, rare, set, legendary drop chance
    Mlvlscore = monster level score (the higher Mlvl (monster level) the higher is score starting from 1 and add up slowly.
    Multiplier = regular, special, uniques, champions, rares, bosses etc. (1, 2, 3, 4 x multiplier)

Example :
    With 100% magic find a WHITE item on a regular mob.
    20% chance to drop a magic item
    4% chance to drop a rare
    .1% chance to drop a set item
    .0001 chance to drop a Legendary

100% mf ile regular moba indirdigimizde, milyonda 1 ihtimal ile legendary dusme durumu var. ornekler cogaltilabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mohistan

mılyonda 1 mı az once yukardaki adam dun 3 tane dusurdum dedı yanı bu adama 1 gunde 3 kez mıllı pıyangıdan büyük ikramiyemı çıktı?yada abarttmı kibarcası

Yok la ne abartması
  • Arkadaşlar ben başka bişi sorucam bu 60 levelda elitleri kestiğimizde aldığımız ve maks 5. stacklanan buffımızın olayı tam olarka nasıl ? yanı suan +%46 kendı ıtemlerımden gf alıyorum zaten 2kez falan stackladım 60 kusurmı ne oldu.her stackta kaç kaç geliyor ? 5 kez stackladım arkaşımla hell'de farmlarken 120 kusur falan oldu az gıbı geldı olayı ne bunun tam olarak solo oynasam daha mı ıyı farm yaparım ?
  • Mf yi nasil artiririz? Oyunda o kadar cok terim var bu hiza yetismek hakikatten zor , ben oyunu alim yukledim direk patara kutere daliyorum, ama gordimki bir cok incelik varmis ama saolsun hic bi arkadas dogru duzgun aciklama yapmamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: shruikan

MF set yapıp solo farm atmak lazım; dün 3 tane legendary düştü bana mesela

Dün 2 tane daha düştü

Orijinalden alıntı: Kril

Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.
    buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez. Şimdi
    bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya
    bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün
    anlattığım uzuunca bir yazı yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi
    uzuunca bir yazı yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım
    bir yazı yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca
    yazı yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir
    yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı
    ama okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı yazardım,
    okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı yazardım, ama
    cevap atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı yazardım, ama okumadan
    atıyorsun gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı yazardım, ama okumadan cevap
    gibi görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun
    görünüyor: Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun gibi
    Değmez.Şimdi buraya bütün bildiklerimi anlattığım uzuunca bir yazı yazardım, ama okumadan cevap atıyorsun gibi görünüyor:

Not: Erinmedim.

Hepsini okudum,çok güzeldi

• MF Set düzeceğim fakat bu farm dediğiniz mf set ile elit arayarak kesmek mi ??

Berk#2956
  • quote:

quote:

MF set yapıp solo farm atmak lazım; dün 3 tane legendary düştü bana mesela

Dün 2 tane daha düştü

Bugün 2 tane daha düştü
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.