beyler 3.0 da cloth giyinemiyoruz bunun için önerileriniz varmı. ayrıca mb sin için iyi bi combo arıyorum nasıl bi sıralama ile gidersem (class ın a göre ) daha rahat kesebilirim
3,0da mb sin ler nerfleniyor 6-7k vuran skill 4-4,5k civarında vurcak bilgine ayrıca artık sin le gerçekten adam kesebilineceği bi dönem başlıyor aion da o yüzden şahsi fikrim mb sin öncelikli olmamalı
3.0 la birlikte artik herkez kendi class armorunu giyebiliek yanlizca head dahil yani m.resist icin temp yada glad chain head yada armor giyip m.resist manastone kullanip dolasamayacak ortalikta ozellikle templer, cloth giymis sinleride fazla goremeyeceksiniz gerci magic buildi pek kullanan yok aslinda cok kuvvetli neyse kısaca herkez kendi itemini kullanacak.m.boost sin i leather armorla kullanabilirsin ama cloth kadar etkili olacagini sanmiyorum.
normal sin rahat bir şekilde adam kesebilecekse ne ala, hayatım boyunca tüm mmo larda hep sin olmuşumdur çok sevdiğim bir karakter. lakin mb sin olmak bir ayrıcalıktır bence her ne kadar vurduğu slience pot ile silinebiliyorsa da, o potu silme anına kadar hedef ölüyor, divine collesium leather setim var, ekonomik nedenlerden dolayı full hp 70 basılı buna rağmen ss ile düşmana 3k mob a 7-8k vurmuşluğum olmuştur. Mb sin atakta çok güzel fakat hiç defans buf u yok en nihayetinde gizlenmen var bu da durumu kurtarıyor
sizce aethertwisting yerine stun atınca aktif olan (falat gibi bişeydi adı) stigmayı açmak mantıklımı