Şimdi Ara

magic bag ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar, warrior oynarken bu tarz problemlerim hiç olmazdı, üzerime 180hp pot 100 soul pot alır maceraya çıkardım

ama artık assasin oynuyorum, hp potu alsam cure için gerekli blessing potion'a yer kalmıyor. Bu magic bag sadece inventory'de ek alan mı sağlıyor ki eğer öyleyse benim hiç bi işime yaramaz.

Bana şu lazım ya benim üzerimde taşyabildiğim ağırlığı arttırmalı yada daha güzeli, onun içine attığım şeyleri sanki hiç taşımıyormuşum gibi beni ağırlık yönünden tkilememeli.

ikincisi de diyelimki hp potlarını magic bag'e koydum ordan skill bar'a koyup kullanabiliyormuyuz ?

magic bag kullanıp ta bu sorularımı cevaplıyanlara şimdiden çok teşekkür ederim
    eğer kullanmadıysanız lütfen şöyle oluyordur heralde vs vs şeklinde yorum yapmayın.

• bitane bag + 340 küsür sanırım ağırlığını arttırır 2 tane olunca rahat edersin
  • yok mesela üzerinde stone of life var diyelim cantaya koyarsan rezlenemezsın potlarda skill barda gözukmez bide weight i artırıyo galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur45 -- 7 Mayıs 2008; 1:55:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: androplus

bitane bag + 340 küsür sanırım ağırlığını arttırır 2 tane olunca rahat edersin

saol.

quote:

Orjinalden alıntı: onur45

yok mesela üzerinde stone of life var diyelim cantaya koyarsan rezlenemezsın potlarda skill barda gözukmez bide weight i artırıyo galiba

ozaman sadece ağırlık arttırdığı için kullanıcam.
    1 veya 2 adet alıp 1 ay sonra silinmemeleri için içlerine görev takılarını falan koyucam. Yoksa buna her ay para vermek bana biraz koyar. Str set giyinince over weight olıyosun abicim boss kessen drobu alamıyacaksın :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwner -- 7 Mayıs 2008; 2:10:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pwner

quote:

Orjinalden alıntı: androplus

bitane bag + 340 küsür sanırım ağırlığını arttırır 2 tane olunca rahat edersin

saol.

quote:

yok mesela üzerinde stone of life var diyelim cantaya koyarsan rezlenemezsın potlarda skill barda gözukmez bide weight i artırıyo galiba

ozaman sadece ağırlık arttırdığı için kullanıcam.
    1 veya 2 adet alıp 1 ay sonra silinmemeleri için içlerine görev takılarını falan koyucam. Yoksa buna her ay para vermek bana biraz koyar. Str set giyinince over weight olıyosun abicim boss kessen drobu alamıyacaksın :S
    oluyomu öyle görev takısını koyunca

• quote:

öyle oluyomuş
    oyunun buglarını paylaşmak ta yassah ama çaktırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwner -- 7 Mayıs 2008; 2:28:46 >
  • quote:

quote:

öyle oluyomuş

olur heralde görev takısı silinmez veya taşınamaz

kırmızı yer birşey hatırlatıyormu denemek lazım ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wall pp
    6 yıl önce açıldı
    *~ Magic CUBE ~*
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

öyle oluyomuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.