Arkadaslar Magic anvilin Basma programını WHİTEROSES clanı kullanıo Arkdasıma clana girdigi ilk gün +8 lightind damage li ib yapıp verdiler gözümün önünde 10 dakikada
+5 e kadar bastığını duymuştum ama +8 inimi yapmışlar bi videoda izlemiştim anvil hiç durmadan +5 e kadar sarı yanıyor öyle veriyodu
SS aLabilirmiyim ?
mümkün knight da böle bişi yakında drop proğramıda yaparar her kestinn şeyden +8 raptor:D
ebay. com da bı upg programı vardı +6 ya kadr garantı gıbı bı syedı ama çözmek lazımdı sonra fıre drakeden sonra o versıyon çalsmadı ama sonra yenısını cıkardılarmı bılmıyorum
bıraz bekleyın bakıyorum ss olassa lınk ını yollucam
quote:
Orjinalden alıntı: polize
Arkadaslar Magic anvilin Basma programını WHİTEROSES clanı kullanıo Arkdasıma clana girdigi ilk gün +8 lightind damage li ib yapıp verdiler gözümün önünde 10 dakikada
einion bow demek istior :) adam onu +6 yapmış bu da +8 sanıp topic açmış ft itemleri +6 da parlıor...
ben sana ib nin lighting damage li olanı nı göstericem beramustaysan ss koymayı bilmiorum NİCKİM:deveraux61 clandan birinde war
einion bow o kardeşim... lightining ib olmaz !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ya öf be her türlü program var buna niye inanamıyosunuz
:D inandır ozaman...
poison basılı dese burda herkes atlamıştı.. ağa o progrmaı verirmsiin filan diye..
herseyin bi programı herseyin bi kısa yolu var zaten biz bosuna trina alıp item upgrade ediyoruz bosuna hala +7raptorlar var elimizde +8e program yapabilirken.. bos yere oynuyoruz bu oyunuda zaten programı var o oynasın
Tmm sen inanma lvl 70 olmussun ama bi şe bildigin yoq!!!
ben arkın kulandığı prgramı bulamadım ama sıtede bunu buldum
ben program var yok demiorum... bu arada 70 olmam benim tüm illegal programları bilmem anlamına da gelmez... ben bu oyunda LIGHTINING BASILI IRON BOW olmadığı sölüorum... ark +6 enion bow'u +8 ib sanmış.. beni güldüren şey o :D
quote:
Orjinalden alıntı: wejder
ben program var yok demiorum... bu arada 70 olmam benim tüm illegal programları bilmem anlamına da gelmez... ben bu oyunda LIGHTINING BASILI IRON BOW olmadığı sölüorum... ark +6 enion bow'u +8 ib sanmış.. beni güldüren şey o :D
bro yanlsın var bi deha Myko(malaysia knight online) da pus da +9 lıghting damge ıron bow var hatta glasıer damage de var :D