Şimdi Ara

Magesy kapandı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.magesy.ws kapandı mı ? alternatif bir sitesi var mı ?

• valla ya 1 aydır girilmiyor. duyduğuma göre alman polis baskın yapmış tüm sunucularına el koymuş.
  • Denilene göre Almanya Bundeskriminalamt -Federal Kriminal polisi The Avax network Avaxhome/Avaxsphere, GfxWorld, & Macfile, keyweb.de gibi paylaşım sayfalarını temmuz 2008 itibarıyla kapatmış. Polis ayrıntı veremeyiz demiş, sayfa sahiplerinden de yorum yapılmamış. Bu haber magesy.ws nin de kapatılması ile ilgili olabilir diye düşünülüyor.
    Bu almanyadaki uzun zamandı yapılan ilk k p2p olmayan paylaşım yasaklanmasıymış...

Magesy artık yok büyük ihtimalle.
    Forumlarda AN,PAT diye kısaltarak tam adı reklam olmasın diye konulmayan iki henüz bulamadığım site dışında şunlar da iyi siteler

fullvsti.blogspot.com/2008_01_01_archive.html
    vstclub.com

başka bilgisi olan varsa söylesin lütfen
  • bende neredeyse 1 aydır girmeye çalışıyorum yok açmıyor haber doğruysa bizim için kötü oldu çünkü sağlam bir paylaşım sitesiydi :(
  • Malesef kapandı arkadaşlar ama elimde sağlam bir arşiv mevcut Sample libraries, Music Producing programları, VSTi Plugin ler ne ararsanız mevcut.
    dvdukkan@gmail.com da iletişim. Özel istekleriniz de olursa birkaç günde karşılanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahramanozkan -- 6 Ağustos 2008; 8:30:02 >
  • gerçekten çok sağlam bir siteydi, allahtan zamanında ne var ne yok sömürmüşüm, yoksa ne yapardık.
    ama artık yeni VST leri bulmak o kadar kolay olmayacak.
    www.vstclub.com da iyi ama vst indirmek için aylık 20€ istiyor.
  • En iyisiwww.audionews.ru

Çok site gördüm; ama en iyisi AudioNews.ru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TECHNOGAME KAPANDI MI ??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.audionews.ru/
    adres'de free registirationi 3 eylule kadar kapamis maalesef. magesyden indirdigim muzik programlarini yeni kurmak aklima geldi ama sifrelerini almamisim. win rar sifresini nasil kirarim bilen varmi
  • arkadaşım şifreler şunlar olabilir dene

www.magesy.net
    magesy
    Alex@magesy
    www.magesy.com
    special@magesy
    special

benim tek aklıma gelen ve genelde kullanılan şifre tipleri bunlar bi de
  • Arkadaşlar bu ne sitesiydi acaba ben hiç duymadım???
  • magesy e alternatif bi site olarak www.vstclub.com u onerebilrim.
  • avaxhome/avaxsphere ve gfxworld gerçekten alanlarının iyilerindendi yazık oldu
  • Ve Müjde!!!!!!!!!!!

Magesy yerine,magesy'ye benzer, vst ve dxi dolu bir site olarak, Magesy'nin bir numaralı uploader'ı belki de admini MorZ 'un yeni sitesini gururla takdim ederim:

http://www.pluginaudio.net

Saygılar.. Türk müzik yapımcılarına armağanım olsun. Müzik yaparken internetten tüm programları indirip, yaptıkları müzükleri internetten indirenlere "korsan diyenler" de bu siteye hiç gitmesin, çünkü artık herşey hepimizin, taklit müzikleri başkasının samplelarını müzik yapıp albüm diye piyasaya sürüp para kazanma devri bitsin artık...
  • süpermiş bu site ama register sayfası ne zaman açılıyor acaba? ben bayadır bi deniyorum ama nafile hala kapalı...
  • BEYLER magesy.ru'ya bi alternatif bulursanız allanızı severseniz bi belirtin burdan bende bulursam hemen söyliym...
  • valla bende denedim üye olmayı ama mailliste üye oldum :-) orayada sordum üyelik durumlarını . 5 bin üye falan yazıyor anasayfasında yani belki başka durumlar olmuş olabilir. keşke eski üyelikleri devam ettirseydi magesy , durum ne olacak belirsiz şu an...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazzzz -- 27 Ekim 2008; 18:29:53 >
  • Arkadaşlar magesy nin uploader i MorZ un kurduğunu sandığımız alternatifhttp://www.pluginaudio.net sitesi magesy nin kapatılmasını fırsat bilen bazı kurnazların açtığı bir site bence içerik zayıf 15 EU üyelik bedeli istiyor.

Vstclub 20 Eu bedelle üyelik alır içerik orta. Audionews.ru ise bence girseniz bile kısa sürede atılırsınız çünkü 1'e 2 upload istiyor yani aldığının 2 katı türkiyeden kasmaya gerek yok ama içerik iyi Dezavantajı bazı torrentler ölü...
  • saolasın kardeş, aydınlatıcı oldu. nete pluginauido uploadları düşüyor yani yine hiç yoktan iyidir ama paralı sisteme geçtiklerini bilmiyordum o zaman işe yaramaz gerçekten ...

magesy'yi özlüyoruz :-) alternatifleri hakkında bilgilerimizi paylaşalım ...
  • Buyrun arkadaşlar Magesy nin 1200 uyeli facebook grubu, topicler gayet aktif ve magesy icin alternatifler var, umarim faydasi olur...

Magesy Facebook
  • bu plugin audio gerçekten magesy nin değil mi ya ? eskiden donate le üye alıoruz 5 euro diodu donate ettim ama üyelik vermediler şimdi 30 $ lık bi pdf veriolar içinde nası üye olunucağı yazıyor diyo ortaklaşa alsak aslında 30 kişi koymaz :D hani gerçek değilse bile
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.