Şimdi Ara

Magelerdeki yaratık Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun terimlerini tam anlatamayabilirim şimdiden özür.Bazı magelerde yaratığı olduğunu gördüm.Frost mageydi buz atıordu ve beyaz bir yaratığı vardı, human mageydi.Bu mage bu yaratığı nerden nasıl alıyor ve sadece frostlar mı alıyor bu yaratığı.

• "water elemental" galiba frostta en sondaki talentten alınıyodu
  • anladım sağolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: asafsungur

"water elemental" galiba frostta en sondaki talentten alınıyodu

summon water elemental kullanan biri varmı nasıldır yani nasıl çalışıyor faydası varmı bilgi amaçlı.google da arattırdım bilgi alamadım yeterli..
  • kar topu gibi şeyler atıyo 45sec sora patlıyo
  • o yaratıgın var ya ben .. anladınız siz onu :) adam peti cıkartıp ice block acıyor. Ben vanish atsamda goruyor beni 600 600 cakıyor bide frost nova yiyorsun. Nerf ice block + water element
  • quote:

Orjinalden alıntı: syra

o yaratıgın var ya ben .. anladınız siz onu :) adam peti cıkartıp ice block acıyor. Ben vanish atsamda goruyor beni 600 600 cakıyor bide frost nova yiyorsun. Nerf ice block + water element

onumuzdeki yamaların birinde combolar self buff olacak sanırım(baya yuksek ihtimali) o zaman kick + gouge = pet iptal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cooldownı n kdr o çıkan abinin?
  • 3 dk cooldownu var su topu atıyor bu su topunun içine ne halt koyuyorsa 600 dmg vuruyor .... ice block aç water element halletsin zaten ...
  • %16 base mana harcayarak 3 dkda bir çıkar 45 sn savaşır sonra yok olur...
  • yok yaw bi de locka imba derler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.