Bildirim
Magelerdeki yaratık Hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
"water elemental" galiba frostta en sondaki talentten alınıyodu -
anladım sağolasın -
quote:
Orjinalden alıntı: asafsungur
"water elemental" galiba frostta en sondaki talentten alınıyodu
summon water elemental kullanan biri varmı nasıldır yani nasıl çalışıyor faydası varmı bilgi amaçlı.google da arattırdım bilgi alamadım yeterli.. -
kar topu gibi şeyler atıyo 45sec sora patlıyo -
o yaratıgın var ya ben .. anladınız siz onu :) adam peti cıkartıp ice block acıyor. Ben vanish atsamda goruyor beni 600 600 cakıyor bide frost nova yiyorsun. Nerf ice block + water element -
quote:
Orjinalden alıntı: syra
o yaratıgın var ya ben .. anladınız siz onu :) adam peti cıkartıp ice block acıyor. Ben vanish atsamda goruyor beni 600 600 cakıyor bide frost nova yiyorsun. Nerf ice block + water element
onumuzdeki yamaların birinde combolar self buff olacak sanırım(baya yuksek ihtimali) o zaman kick + gouge = pet iptal -
cooldownı n kdr o çıkan abinin? -
3 dk cooldownu var su topu atıyor bu su topunun içine ne halt koyuyorsa 600 dmg vuruyor .... ice block aç water element halletsin zaten ... -
%16 base mana harcayarak 3 dkda bir çıkar 45 sn savaşır sonra yok olur... -
yok yaw bi de locka imba derler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X