Şimdi Ara

MAGE STAD SIFIRLADIM İNT 70 OLDU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BENİM CHAR MAGE ERKEK CHAR PAPERİM. BİLDİĞİMİZ GİBİ ERKEK MEGELERİN İNT 50 İLE BAŞLIO. AMA GEÇEN STADLARI SIFIRLADIM CHAR ERKEK AMA İNT 70 OLDU. ACABA BUG MU BU.CHAR ERKEK AMA ÖZELLİKLER BAYAN MAGE ÖZELLİĞİ OLDU NEDEN OALBİLİR BİLGİNİZ VARMI ACABA YENİ SÜRÜMLE GELEN BÜTÜN CHARLARI EŞİTLEMEKMİ YOKSA BUGDAMI KALDIM ...

• Fire Drake ile kadın erkek eşitliği war artık ikisindede 70ıntle başlıyo..
  • PEKİ BU WARİORLARDA DA GEÇERLİMİ KÜÇÜK WARİORLARDA STR EKSİK DEX FAZLA BİLGİNİZ VARMI ?
  • BUNA SEVİNDİM K.O K.O OLALYI BİRTANE BALIK TUTTU SONUNDA..
  • albenden de yak:@
  • Senin Char Gay Olmuş Görünüş Erkek Özellikleri Kadın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen oyuna başlarkenki 10 STAT puanini İnt vermişsin..Ne yaparsan yap o sıfırlanmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiny2003

PEKİ BU WARİORLARDA DA GEÇERLİMİ KÜÇÜK WARİORLARDA STR EKSİK DEX FAZLA BİLGİNİZ VARMI ?

ewet artık hepsinin ki aynı
  • warior da öle aynı artık
  • Artık hepsi aynı şu anda hiç bi farkları yoq EŞİTLİK
    BUNLAR ESKİDE KALDI
  • quote:

Orjinalden alıntı: CzDewiL

Senin Char Gay Olmuş Görünüş Erkek Özellikleri Kadın

• başka sıfırlayan varmı hep 70 mi oluyo int bende sıfırlayayım?????
  • EVET KARDEŞ Bİ ARKADAŞTA BENDEN GÖRDÜ ÖLE YAPTI ONUNDA İNT 70 OLDUM. AMA 100 HP DÜŞTÜ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: angeliyous

BEYLER BENİM CHAR MAGE ERKEK CHAR PAPERİM. BİLDİĞİMİZ GİBİ ERKEK MEGELERİN İNT 50 İLE BAŞLIO. AMA GEÇEN STADLARI SIFIRLADIM CHAR ERKEK AMA İNT 70 OLDU. ACABA BUG MU BU.CHAR ERKEK AMA ÖZELLİKLER BAYAN MAGE ÖZELLİĞİ OLDU NEDEN OALBİLİR BİLGİNİZ VARMI ACABA YENİ SÜRÜMLE GELEN BÜTÜN CHARLARI EŞİTLEMEKMİ YOKSA BUGDAMI KALDIM ...

banada oldu benimde 85 warrior war human zayıf erkek statları azdı resetledim diğeri ile aynı str oldu ama dün 85 di gece kastım şuan 92

• quote:

Orjinalden alıntı: CzDewiL

Senin Char Gay Olmuş Görünüş Erkek Özellikleri Kadın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.