Şimdi Ara

Mage mi Boostlayayım Warlock mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gönlümden warlock geçiyor ama son paketle herhalde mage daha ağır basıyormuş. Araştırdığım kadarıyla herkes lock dan sıkılırsın ama mage yi sıkılmadan oynarsın diyorlar. Sizce ne yapmayalım beyler yardım edin çok kararsız kaldım.

• elbet warlock bufflanir , mage nerf yer, hunter uçar , paladin kaçar.
    gönlunuzden ne geciyorsa onu oynayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

elbet warlock bufflanir , mage nerf yer, hunter uçar , paladin kaçar.

Hocam gönlümden warlock geçiyor ama sıkılırsın falan diyolar diğer yandan wod la birlikte frost mageler dps de en iyisi o yüzden kafam karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müşteid

quote:

Hocam gönlümden warlock geçiyor ama sıkılırsın falan diyolar diğer yandan wod la birlikte frost mageler dps de en iyisi o yüzden kafam karıştı

yahu diyorum ya, gun gelir warlock.en iyi olur.
    sıkılırsın diyenlerede bakma.
    bana feral druid zor baslama dediler , ama ben gittim feral ile basladim ve mutluyum oynamaktan.
    Butun classlar guzel wow da.Aralarinda guc rotasyonu hep degisiyor.
    zamani geldiginde , mage nerf yediginde ne yapacaksin gidip hemen warlock mu acacaksin.
    bosver yuksek damage i.
    Neyi oynamaktan zevk alacagini dusunuyorsan ona yönel.
    bu bir oyun sonucta, zevk almadigin bir class i neden oynayasin.

• Paladın yoksa paladın boostla. Lanet classın o 6 sn lik stunu şaka gibi zaten .
  • quote:

quote:

quote:

yahu diyorum ya, gun gelir warlock.en iyi olur.
    sıkılırsın diyenlerede bakma.
    bana feral druid zor baslama dediler , ama ben gittim feral ile basladim ve mutluyum oynamaktan.
    Butun classlar guzel wow da.Aralarinda guc rotasyonu hep degisiyor.
    zamani geldiginde , mage nerf yediginde ne yapacaksin gidip hemen warlock mu acacaksin.
    bosver yuksek damage i.
    Neyi oynamaktan zevk alacagini dusunuyorsan ona yönel.
    bu bir oyun sonucta, zevk almadigin bir class i neden oynayasin.

Hocam haklısnız ama benim hiç warlock ve mage deneyimim yok o yüzden bu klaslara yöneldim bir değişiklik olsun diye. Benim içinde dps den çok eğlenmek önemli o yüzden warlock açıp sıkılmaktan korkuyorum çünkü herkes bana bunu söylüyor

• o zaman bi warlock acin sonra mage acin.
    20şer level yapin.Sonra biri daha cekici gelir herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o zaman bi warlock acin sonra mage acin.
    20şer level yapin.Sonra biri daha cekici gelir herhalde

Hocam 20 lvlde karakteri ne kadar tanıyabilirim bilemiyorum ama tavsiyenize uyup içimden geleni yani lock u boostlayacağım galiba. Teşekkürler
  • Mage şuan iyi , ama gün gelir warlock iyi olur . Bence ikisinide 30-40 lvl kas . Hangisini sevdiysen onu 60 lvl yapıp boostla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ben warlocku Boost yaptığımda tüm petler otomatik gelecek mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Math120

Paladın yoksa paladın boostla. Lanet classın o 6 sn lik stunu şaka gibi zaten .

paladinin stunı en son dert edilecek şey dostum. daha neleri var neleri :D
  • quote:

Paladın yoksa paladın boostla. Lanet classın o 6 sn lik stunu şaka gibi zaten .

O zaman birazda poly den ve 12 saniye cd li hunter trapından bahsedelim. Hatta cyclone u unuttuk onu napicaz? Veya warlock impinin o paladin stunını veya hunter traplarını dispelleyebilmesi?

• Beyler warlock boostladım herkese teşekkür ederim. Umarım pişman olmam. Yalnız dreanordayken heartstone kullanıp orgimara gittim şimdi tekrar dreanora gitmek istiyorum ama portala geldiğimde khadgarda hiç bişey çıkmıyo. Skilleri bile alamadım.
  • quote:

Beyler warlock boostladım herkese teşekkür ederim. Umarım pişman olmam. Yalnız dreanordayken heartstone kullanıp orgimara gittim şimdi tekrar dreanora gitmek istiyorum ama portala geldiğimde khadgarda hiç bişey çıkmıyo. Skilleri bile alamadım.

Eski Blasted lands portalının oraya git , ordan zaten seni blasted lands'e atıyor . Sonra khadgar ile konuşursun olur biter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Beyler warlock boostladım herkese teşekkür ederim. Umarım pişman olmam. Yalnız dreanordayken heartstone kullanıp orgimara gittim şimdi tekrar dreanora gitmek istiyorum ama portala geldiğimde khadgarda hiç bişey çıkmıyo. Skilleri bile alamadım.

Eski Blasted lands portalının oraya git , ordan zaten seni blasted lands'e atıyor . Sonra khadgar ile konuşursun olur biter

eski blasted lands portalı nerde hocam internetten baktımda bulamadım

edit: yok hocam olmadı ordaki khadgarlada konuşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schwa -- 26 Ocak 2015; 10:48:51 >
  • Mage

Warlockların cunning skili eski haline dönmesi lazım ya valla çok sıkıcı olmuş ot gibi yerinde durmak

Affi denedim bek eglenmedim, demo var güzel gibi ama bilmiyorum hiç biri bi destro değil oda sıkıcı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 26 Ocak 2015; 10:59:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence Mage daha zevkli eğlenceli
  • Hocam oyuna yeni başladım o cycloneyi bilmiyorum. Poly biri damage vurunca gidiyo , hunterın tek slow trapı güzel. Freezing pvpde bi işe yaramıyo( petlere belki) . Paladinin o 6 sn(!) stunu hiçbişekilde dispel olmuyo. Warlock impi diyosun doğrudur bilmiyorum warlocku. Bildiğim bişey varsa paladıne nerf gerektiğidir
  • quote:

Hocam oyuna yeni başladım o cycloneyi bilmiyorum. Poly biri damage vurunca gidiyo , hunterın tek slow trapı güzel. Freezing pvpde bi işe yaramıyo( petlere belki) . Paladinin o 6 sn(!) stunu hiçbişekilde dispel olmuyo. Warlock impi diyosun doğrudur bilmiyorum warlocku. Bildiğim bişey varsa paladıne nerf gerektiğidir

Ulan ya adamın oyun hakkında en ufak fikri yok bana diyo paladine nerf gerekiyo hahahahahahahaha. Sonra sizin yüzünüzden classları saçma salak nerfliyolar. Freezing trap işe yaramıyo yazman bile hayatında duelden başka bişey yapmadığını düşündürdü bana doğru muyum?
  • Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    forumun genel hali ama arkadaşı takdir ettim bilmediğini açık açık yazmış edebiyat kasmamış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.