60+ int'çi.. Elinde Woe var.. Chitin set şimdilik ama 60+'da shell set olacak.. Ep almayı düşündük.. Ve alacağız.. Bir tane rom var.. Öbür yüzüğü düşünmedik henüz belki yine rom veya flame ring'de olabilir.. ( ilerde )
Küpelerde karasız kaldık..
Agate mi , Mage Earning mi , Cleric Earning mi ?..
Yorumlarınızı bekliyorum..
biri romsa diğeri fr olsun küpeyide ya agete yap yada celeric me pek sarmaz galiba
quote:
Orjinalden alıntı: Hell_Blade
biri romsa diğeri fr olsun küpeyide ya agete yap yada celeric me pek sarmaz galiba
Tek yorum senin sağol Sanırım bi Agate, Bi Cleric alırız..
Sana şöyle bi char önerebilirm eğer yapabilirsen iyi iş yapıyor. +8 +9 half paper set(linen) dd25 varsa serverda yoksa paper dd +7 +7+8 woe dual fr alabiliyorsa yoksa dual rom ep+0 +1 +2 dual sse belt olarak ske. belt ama senin soruna gelince agate earring tercih et ama sse yapmaya bakın en kısa zamanda
quote:
Orjinalden alıntı: By_Ku$^^uTQ
Sana şöyle bi char önerebilirm eğer yapabilirsen iyi iş yapıyor. +8 +9 half paper set(linen) dd25 varsa serverda yoksa paper dd +7 +7+8 woe dual fr alabiliyorsa yoksa dual rom ep+0 +1 +2 dual sse belt olarak ske. belt ama senin soruna gelince agate earring tercih et ama sse yapmaya bakın en kısa zamanda
Sse bayaa pahalı..
Düşündük de bilmiyorum ya.. Kafamız iyice karıştı.. +2 Mage Earning(tek) alcaktık vazgeçtik.. Şimdi Agate, Ce dedik.. Bekleticez sanırım charı biraz .. Piyasa düşerse daha iyi olur.. Ayrıca Paper hiç düşünmüyoruz.. Defansif , Hp dayalı , Ama gömdü mü iyi indirebilen bi mage düşünüyoruz
60+ olarak soluyorum bdw yapıcaksan dual shio tears dual me ep belt olarakta fazla ucmadan bb yap sana 72+ ya kadar yeter ztn 72 olana kadar elıne neler neler geçer
Shio Tears yaramaz, Exp yapıcaz full cz ile alakası yok zaten.. Bronze belt'le de henüz bir yere varılmaz alırsak bi kere de Ske belt alırız. Dual Me konusu kafamı karıştırıyor.. Biri diyor sse, agate, ce fln bunlar öne çıkan şeyler .. Ep'yi 10 dkka önce aldık..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme