Şimdi Ara

mage için meslek ve talent tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese selam. ben 3 ay sonra tekrar WOW a döndüm.hunter dan sıkıldıgım için mage e basladım.simdilik iyi gidio ama bikac sorunum var.öncelikle hangi mesleklerin mage e ygun oldugunu ögrenmek istiyorum.heralde baslangıcta mining kesin olcak ama dieri ne olsun bilmiorum.ve ilerde iki meslekten hangisini kapatıp hangi yeni meslegi acmalıyım(alchemist,blacksmith vs.)

2.olarak da talent e karar vermedim.mageler in hp si düşük oldugu için hayatta kalmayı kolaylastıran frost u secmeyi düsündüm ama onun da dps si düsük diolar. eger frost secersem dungeonlar da fln yer bulmam zorlasırmı yani sırf frost mage oldugum için dungeonlarda yer bulamama sorunum olur mu?

yardım eden etmeyen herkese tesekkürler...

• Benim görüşüm şudur;
    İlk lvl den beri frost um,şu an 70 im...aralarda fire da denedim...
    Fire da çabuk keser,çabuk kesilirsin...
    Frost da daha zor kesersin ama daha zor kesilirsin...
    Üstündeki itemlerin sağlam olmadan fire a geçme bence,frost takıl,tabi bu benim düşüncem....

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil88
    frost u secmeyi düsündüm ama onun da dps si düsük diolar.

onu kim diyorsa bol keseden sıkıyor, Frost mage ile fire magein hemen her levelda dpsleri eşittir. Ama adam damage'i fazla diyorsa o zaman haklıdır. Bu ikisi arasındaki farkı bilmiyorsa sen söyleyiver öğrensin.

Damage = o andaki büyünün verdiği hasardır. Örnek frost mage 1500 vururken, fire mage 2000 vurur. Yani damagei daha yüksektir.

DPS = Uzun vadede yaptığın toplam damage'in, bu süreye bölünmesi ile bulunur. Örnek ssc'ye başlayan fire magelerde frost magelerde 1100 civarı damage/saniye değerlerine ulaşır. Yada level 20 fire magede frost magede 100damage/saniye (yani dps) gibi bir rakamla keser mobları. Çünkü frost büyüleri firelara nazaran 0.5 saniye çabuk atılır, level kasarken frost firedan 2 kat fazla crit görür, ve level 50den sonra dpsine yardım eden bir peti vardır vs vs.

yani sen hangisinden zevk alıyorsan onla kas, Ama hızlı kasıcam diyorsan frostu seç çünkü frost az mana yakar, tek başına elite questleri yapar (hoş elite quest kalmadı ya neyse) daha az ölür, daha az cesete koşmak zorunda kalırsın. Yani fire mage ile frost mage arasındaki fark dps değildir, oynama farkıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: halil88

öncelikle herkese selam. ben 3 ay sonra tekrar WOW a döndüm.hunter dan sıkıldıgım için mage e basladım.simdilik iyi gidio ama bikac sorunum var.öncelikle hangi mesleklerin mage e ygun oldugunu ögrenmek istiyorum.heralde baslangıcta mining kesin olcak ama dieri ne olsun bilmiorum.ve ilerde iki meslekten hangisini kapatıp hangi yeni meslegi acmalıyım(alchemist,blacksmith vs.)

2.olarak da talent e karar vermedim.mageler in hp si düşük oldugu için hayatta kalmayı kolaylastıran frost u secmeyi düsündüm ama onun da dps si düsük diolar. eger frost secersem dungeonlar da fln yer bulmam zorlasırmı yani sırf frost mage oldugum için dungeonlarda yer bulamama sorunum olur mu?

yardım eden etmeyen herkese tesekkürler...

meslek olarak tailoring ve enchanting tavsiye ederim.kendi giysilerini yaparsın ve ench ile de büyü işlerini ilerletirsin

• hepinize tesekkür edrim.benim görüsüm de frosttu ve söyledikleriniz de bunu destekledi.frost olurum ama mesleklere karar vermedim.sivord arkadasımız tailoring ve enchanting tavsiye etmiş.enchtang güzele benzior büyük ihtimal 1.si o olacak ama diger mesleklere karar veremiorum.özellikle oyunun basında hangi meslekleri seceyim mining-herbalist-skinng? ilk basta bunlardan ikisini,40 tan sonra da birini kapatıp enchanting devam etmeyi düsündüm.sizce uygunmudur?para kazandırır mı?
  • para durumunu oyuna yeni baslayan biri kadar az oldugunu dusunerek mining ve tailoring al derim.tailor'dan arada itemlarini guncellersin geri kalirsa,minelari da satarsin,bu ikisiyle lvl40,60 ve 70te esseklerini cok rahat alabilirsin.70 oluncada tailoring ile cok kral pve epic itemlari dikebilirsin(tailoringi 375'e getirmek diger crafting mesleklere gore cok cok daha kolay) ben 62ye kadar fire gittim sonrasinda frost gittim.2side gayet zevkli.bence 30a kadar frost git,60a kadar fire,sonra 70e yine frost :) paran bu respectlere rahat yeter mining ile,oyunun da tadini cikarmis olursun,amac da bu degilmi zaten
  • Meslek olarak bi tane gather meslek almak gerek herb - mining - skin.
    Diğeri için ben bi caster sınıfın tailor olması taraftarıyım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAGE İÇİN KOLYE SEÇİMİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +1 habecan diyorum. 70 olup epik uçan bineğini alıp, tüm setini dizene kadar tailor+minedan şaşma. Sınra bir köşeye 3k para biriktrip 1 gecede minesı silip enchi 375le.
  • Şahsi fikrim professionların sınıf ayrımı yapılmadan değerlendirilmesi. Oynadığım farklı sınıf karakterlerde farklı meslekleri denedim. Bir çoğunda meslek ile yapabildiğim gear,weapon vs. bir çoğunu bir zaman sonra kullanmadım. Şu anda da durum çok farklı değil sanırım. Bu konuda bir tek alchemy ve Enchanting farklı onlarda kalıcı.. tek söyleyebileceğim şey Enchanting çook maliyetli.

Şimdi yeni açtığım alternatif karakterimde yaptığım şey miner/skinner... amaç bu iki tedarikçi profession ile yalnızca maden ve bitki toplayarak AH'ta satmak ve ana karakterimi mali olarak desteklemek.
  • o zmn söle yapsam: 35 40 a kadar mining+ herbal gideyim.40 olunca herbalist i silip tailor u acayım.70 olunca da bakarız artık caresine:D sizce iyimidir bu sekil?

bi de tailor olmak için deri gerekio dimi? ve tailor cloth ve cantadan baska neler yapıo?
  • gayet güzel bir fikir, aynen öyle yap. Tailor için deri gerekmiyor kumaş gerekiyor, oda humanoid moblardan düşüyor bol bol. Şimdiden biriktirmeye başla sen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

gayet güzel bir fikir, aynen öyle yap. Tailor için deri gerekmiyor kumaş gerekiyor, oda humanoid moblardan düşüyor bol bol. Şimdiden biriktirmeye başla sen.

tesekkür ederim yardımın ve yorumun için.
    bu arada imzanı yeni gördüm.oyungezer i kuranların level dan ayrılmasına üzülmüştüm ama baktım ki ogz lvl dan kat kat güzel olmus.level out ogz in

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celades -- 22 Kasım 2007; 16:48:01 >
  • yeni konu acmamak için burdan söyleyeyim.frost mage için önerebileceginiz bi talent agacı var mı?
    bunun da cevabını aliim daha rahatsız etmicem sizi
  • mage / priest / warlock classları için tailoring akla gelen ilk meslek , olmazsa olmaz gibi herkes seçiyor
    sana başka bir alternatif hatırlatmak isterim oynadığın server hangisi bilmiyorum ama raid yapan guild sayısı artık heryerde oldukça fazla
    alchemy ile yaptığın flasklar ve potlar haftanın hergünü alıcı bulur, para kasmanın en güzel yöntemi (güzelden kastım sıkıcı olmayan, bi süre sonra baymayan) alchemy bence
    yeterli golda ulaştığında enchanter da olursun herşey de olursun
    herbalism + alchemy , örneğin 1k gold yaptığında herbalismi bırakıp tailor, yada tailor + alchemy ..
    alternatif
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.