Şimdi Ara

Mage icin en iyi PvP race? (Undead vs Human)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar MoP da pvp icin en iyi race hangisi acaba? Undeadler bufflanmis diye duydum fakat ekstra dps trinketi hala agir mi basiyor? Surekli horde oynadim goblinim suan undead ile human arasinda cok kararsiz kaldim? Sizce hangisi ve neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beklemediğin bir cevap ama orc. Humandan sonra oyundaki en iyi racial heralde. Ice orb attığında basarsın cdlere açarsın raciali geçirirsin kafalarına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Beklemediğin bir cevap ama orc. Humandan sonra oyundaki en iyi racial heralde. Ice orb attığında basarsın cdlere açarsın raciali geçirirsin kafalarına.

Yok hocam bu neyin kafasi ben +2100 rating rbg ve arena dusunuyorum zergfest bgler degil yani

• Human tamamen op, oyundaki burst sağlayan şeylerin başında trinket gelir. hatta 3 basamaklı sıralamada 1. ve 2.liği kimseye bırakmaz oda 2 tane olduğu için kısacası horde isen b... yoluna gitti niyazi diye dalga geçer humanlar.

Bu arada allyler demedim çünkü pvp yapan allylerin %99.99'u human o yüzden ayrı bir faction olarak düşünebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşal_T® -- 17 Mayıs 2013; 2:57:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Beklemediğin bir cevap ama orc. Humandan sonra oyundaki en iyi racial heralde. Ice orb attığında basarsın cdlere açarsın raciali geçirirsin kafalarına.

Yok hocam bu neyin kafasi ben +2100 rating rbg ve arena dusunuyorum zergfest bgler degil yani

Ben bglerden mi bahsetmişim? Ice orb deyince AoE olarak aldın heralde. Mage burst atacağı zaman ice orb mutlaka atılır brain freeze veriyor çünkü? Stream izlersen ally mage>human
    Horde mage>orc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 16 Mayıs 2013; 9:47:00 >

• Pvp yapiyorum bende takimizla 2300 lere ulastik pek tarafindayim ve gnome oynuyorum evet fazladan trinket guzel ama yinede sevdigin bir race i oynamak her zaman iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Pvp yapiyorum bende takimizla 2300 lere ulastik pek tarafindayim ve gnome oynuyorum evet fazladan trinket guzel ama yinede sevdigin bir race i oynamak her zaman iyidir

Durum soyle ben wowu tbc ciktigi zamandan beri oynuyorum ve hep horde oynadim. Ekstra trinket slotu cok cazip geliyor ama bir undeadin yeri de ayri. Cok arada kaldim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Thief vs Hunter hangisi !!!!!!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukari

• Human tabiki de ama görünüş olarak undead tartışılmaz bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Uŋicaja

Human tabiki de ama görünüş olarak undead tartışılmaz bile

Bu mopdaki undead buffu cok mu gereksiz? Gercekten alliance hic sarmiyor beni ama trinket de cok cazip

• Neyden bahsediyorsunuz? Açıkçası trinket>her şey derim

• Soruyu pvp için ama ben rbg ve arena olmak üzere iki türde cevap vermeye çalışacağım.Fakat buna cevap vermeden önce ırkların özelliklerini karşılaştıralım.

Undead : (Will of the forsaken) 2 Dakikada bir charm, fear ve sleep efektlerinden çıkma fırsatı tanır.Fakat efektten çıkarma trinketini 30 saniye cooldowna sokar.

Human : (Every man for himself) 2 Dakikada bir Efektten çıkarma trinketinin özelliğini ırksal yetenek olarak verir.Fakat efektten çıkarma trinketini 2 dakika cooldowna sokar.

Orc : (Blood fury ) 2 Dakikada bir levelınıza ve classınıza göre değişikenlik göstererek size atack power, spell power verir.Use özellikli trinketlerinizle birlikte kullanabilirsiniz.

Arena için : Wowda arena cc mantığı üzerine kurulu olduğundan en uygun ırk undead gözüküyor.Örneğin 3v3'de healerınız burste maruz kalmışken rakipten yediğiniz bir feardan çıkmanız trinketiniz yoksa o an soketinizde takılı duran ikinci dps trinketi hiçbir anlam ifade etmiyecektir.Ki rakip defansif cdlerini kullandıktan sonra emin olun maçı kazanmak için ikinci bir dps trinketine ihtiyacınız olmayacaktır.

Undeadi sevmiyorum org yada human olmak istiyorum hangisini seçmeliyim? : Burst yapan bir karaktere sahipseniz orc olmanızı öneririm.Çünkü orclar ırksal özelliklerini use özellikle trinketlerle birlikte kullanabilir ve en yüksek seviyeli dpse ulaşabilirler.Eğer sustain vuran bir karakteriniz varsa human öneririm.Kendiliğinden proclanan trinketiniz dpsinize katkı sağlayacaktır.

Rbg için konuşacak olursak yine burst yapan bir yapıya sahip karkater kullanıyorsanız orc; sustain damage veren bir karaktere sahipseniz human.Melee ve feara karşı zayıf bir karakterseniz ( rog gibi ) undead öneririm(malumunuz bglerde içinize koşa koşa atlayıp alan fear atan priler ve locklar meleelerin başına bela).

Bu görüşlere katılırsınız katılmazsınız sizin bileceğiniz iş.Lakin yıllardır ortada human recaili op pvp için en ideal ırk human diye bir fikir var.Bu görüşe sahip arkadaşlar yada farklı görüşe sahip arkadaşlar bu tür konulara undead human orc diye cevap verdikten sonra nedenini de açıklarlarsa çok daha faydalı olacağını düşünüyorum.

• HUMAN>ORC>UNDEAD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.