Şimdi Ara

mage hiç memnun değilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 level magem var ve tek kesebildiği warrior hatta soyunuk kesiyo ama onun dışında bi rogueye ezik bi rougeye bile bi warlocka huntere paladine karşı koyamıyo benim mageyi şeçmemdeki amaç item istemeyen bi char olmasıydı benim için skill>weapon para yapma işinde pek başarılı değilim mage kaç level gibi toparlanır fire mage olcak fire magede ice block gibi skiller tutarmı

bu arada magemde staff var bazı magelerin dagger kullandığını görüyorum daggerin hızlı olması büyü dolumlarını etkilermi

• 70 level olan oyunda 12 lvl mage im var sunu bunu yapamıyor dıyorsan hıc oynama sen bu oyunu.
  • kendi levelindeki classlarla baş edemiyo
  • rogueye ezik bi rougeye
    -------------------------
    LOL!

sana bişey soyleyeyim mage hayatın boyunca başına bela olacak 2 sınıftan biridir rogue..diğeri hunterdır ki en kral magelerden biri oyunu hunterlar yuzunden bıraktı ..o kadar saçma salak konu açmıssın ki soyleyecek soz yok sen daha lvl 12de pvp kralımı olmayı bekliyosun!!!!!!!!

uzun sure foruma girmedim belki duzelir diye ama iyice berbat olmus...biraz düşününde konu açın ya

son olarak item istemeyen char mı? item istemeyen sınıf olsa millet raidlerde surtmez aylarca hatta senelerce

• @osmanguder

şöyle demek istiyorum şu anda durum bu warlock,rogue,paladin,hunter > mage

bu durum ilerde mage=warlock,hunter,rogue>paladin

denklemine geçicekmi

• boyle bişey olsa 8 milyon insan wow oynar mı?
    yok oyle bi denklem kurulamaz
    item/lag/mesafe/cooldownlar/yetenek/mana/hp/adamın o anki ruh hali milyonlarca etken var

ama genel kavramlar var sınıf ustunlukleri onu anlatmak istemiyorum zamanı gelince ogreneceksin

hala rogla hunter senin başına bela olacak diyorum sen hala arada cok buyuk fark bekliyosun

bana oyunda hunterla roglar senden uzak olacak deseler alt olarak mage kasarım

• Ya abi ya sen daha lvl 12 sin ya 12!!!!!!!!Anlıyormusun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben olmadım
    7 yıl önce açıldı
    iyi değilim
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bakın anlayabiliyorum 12 levelim ilerde mage adam olucakmı bunu demek istemiştim bu levellerde aynı level classlarıma karşı çok zayıfım ilerde bu kadar zayıf olucakmıyım

ayrıyetten mageler neden dagger kullanıyo dagger skill vuruş hızını (dolum hızını) etkiliyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOCAAYAK -- 12 Şubat 2007; 22:25:39 >
  • zewk alıyorsan mage ile oynamaktan adam olur ama sıkılarak oynuyorsan hiçbişey olmaz o mage ten.ben 1 sene kadar priestle oynadım ilk baslarda zewkliydi sıkıldım sımdı mage ile oynuyorum.adam olmasada ben zewk alarak oynuyorum orası ayrı.sart değil ustunun basının gıcır gıcır epiklerle dolu olması.geciktik giremedik diye guzel bir guilde uzulmuyorum acıkcasi cunku sonucta ben sewerek oynuyorum.sende sımdıden sewmedıysen hıc oynama git sevebılecegın baska bır class ara hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOCAAYAK

@osmanguder

denklemine geçicekmi

hayır geçmeyecek. 12de 3 tuşa basıyorsan 70de 9 tuşa basacaksın ama sonuç aynı olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: corruptedmagi

quote:

@osmanguder

denklemine geçicekmi

hayır geçmeyecek. 12de 3 tuşa basıyorsan 70de 9 tuşa basacaksın ama sonuç aynı olacak.

kısaca mage pvp de eziğin tekimidir
    mage pvp de fonksiyon kazanmazmı skill açtıkça görünmez rougeye karşı koyamıyorum şu anda ama bazı skiller açıldıkça karşı koymaya başlıcam blizzard bunlardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOCAAYAK -- 13 Şubat 2007; 6:34:46 >
  • hiç bi rog duele yanaşmaz....cunku herkes bi atak bekliyor durumda oluyor vs ama world pvpde sen lan hopp noluyor.....baktın ölmüşsün kaçıp adamı kesenler işini bilenler......
  • 11 levelde 8 level rogueye yenildi 12 levelde 11 level warlocka yenildi bi tek soyunuk olarak 11 level warrioru aldım paladin dersen eşit levellerimi alamıyorum bu nedir kardeşim mageyi çok övüyolar nerde imba mage yada kaç levelde imba olur bu
  • quote:

bakın anlayabiliyorum 12 levelim ilerde mage adam olucakmı bunu demek istemiştim bu levellerde aynı level classlarıma karşı çok zayıfım ilerde bu kadar zayıf olucakmıyım

ayrıyetten mageler neden dagger kullanıyo dagger skill vuruş hızını (dolum hızını) etkiliyomu

Olmicak sen sil o charı. Hiç oynama. 12 de mage e bok atıyosun millet ne desinki sana. Ayrıca saniyede 23094023 kere vuran bir rogue ye caster karşısında ezik diyosun. Mage staff sword dagger kullanır sadece üstündeki statsler için. Cloth oturup adamı daggerla dövecek değil.
  • nightness reloaded..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

nightness reloaded..

Evet çok büyük bir ihtimal..
  • Ya ana konu filan cok sacma bişi de mage karakterle en buyuk dusmanın rogue ve hunter olucak lafına takıldım ben...hunter belki de rogue ların devri baya bi kapandı ya beni outdoor da ganklemeye calısan rogue ları bile alıorum artık ki bgde cok zor yatarım....mage in en buyuk düşmanı shadow pri, lock ve artık feral druiddir bence
  • Sen bu kafayla gidersen bırak 70i 150 olsan da 70lvl kimseyi kesemezsin
  • Ya arkadasim birak onu bunu, mage ile oynamaktan zevk aliyosan gerisini salla gitsin. Oyun sadece pvp den ibaret degil , bunun zindani var, raidi var, world bosslari var. Mage ile oynarsan tum zindanlarda yerin hazirdir. Neden? Dovus icinde ve dovus disindayken kuzzu yaparsin, domuz yaparsin bu yaptigina crowd control (kalabalik kontrolu denir) yani sen oyunda oldugun muddetce eger tipler humanoid veya beast ise bi kisi eksik dovusulur, bu da bicok yerde hayat kurtarir. Ekler gelir, yavaslatirsin, dondurursun , cart edersin curt edersin, ayni anda bisuru kalabalik tip geldiginde kolay oleceklerse en baba zarari i sen verirsin, tek dusmana karsi en yuksek zarar veren classlardan da biri olursun ayni zamanda. level 70 olunca battlegrounldarin tozunu attirirsin, rogue gelir seni stun lock yapmaya calisir bi goz kirpar kacarsin vs vs... Oyunu oynarken yiyecek icecege para verme derdin yok, hatta bunlari yapip partindeki arkadaslara vererek saygi sevgi ve hosgoru kazanirsin

Uzun lafin kisasi eger dovusun icinde olmayip uzaktan buyu cakmak hosuna gidiyosa mage superdir, ama dusmanin dibinde oliyim kahramanca savasiyim ayaklarimin onunde yere yigilsin diyosan tank veya surekli arkasinda oliyim yaratigin arkasi bana donuk olsun alistim kokulara diyosan rogue ol.

Mage iyidir yani:) sen simdi lvl 12 yim kimseyi kesmiyorum falan fazla takilma, ben lvl 12 iken ne yaptigimi bilmiyodum. Yeni baslayan kimse de bilemez zaten. Soyle 30 dan 40tan sonra biraz oturmaya basliyo olay, merak etme. Bi de bu oyunda kotu class diye bisey yok zaten. Hepsinin artilari var eksileri var, sen zevkine gore bi karakterle oynamaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguen -- 13 Şubat 2007; 10:00:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tanus

Ya ana konu filan cok sacma bişi de mage karakterle en buyuk dusmanın rogue ve hunter olucak lafına takıldım ben...hunter belki de rogue ların devri baya bi kapandı ya beni outdoor da ganklemeye calısan rogue ları bile alıorum artık ki bgde cok zor yatarım....mage in en buyuk düşmanı shadow pri, lock ve artık feral druiddir bence

al işte saçma bi mesaj daha ne bu teknolojik bişey mi zaman gectikçe devir kapanıyor.....levelin kactır bilmem ama(tahminim ancak stvde kasmaya başlamısssındır).... amasını merak edersen p.m atabilirsin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.