Şimdi Ara

Mage Fire mı Frost mu iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisini tavsiye edersiniz butun arkadaslarım farklı bişi sölediler fire oynuyorum su an ancak eskiden fire iyimiş artık frost iyi diye bişi söleidler kafam karıstı...

http://forum.donanimhaber.com/m_9650211/mpage_21/key_//tm.htm#24276247
  • Pvp için hertürlü fire iyidir bence warlock u zorlaya bilen tek sınıf oluyo critleriyle hatta bana kombo cektiğnide hatırlıyorum en sağlam 2 büyüsünü critledi direk 3.5 k çekti [;)

Pve için frost olrsan guild bulman 4 kat daha kolay olr frostta coklu pvp lerde uzun süre ayakta durabilir doğru kullanılırsa ama dmagesi zayıfladığı için warlock we pala almak baya güçleşir die düşünüyorum
    Hayatım geçer gecelerin yakın dostluğun da
  • frost tabii ki
    Ama uzun vadede yani lv60 olup işe yarar setler dizmeye başladığında frost bir miktar daha kullanışlı olabilir, daha düşük mana isteği, daha düşük cast süreleri ve vuran crilerin gayet yeterli hasarları ile birlikte.
    Kısacası frost , fire dan daha set bağımlısı bir yol, ama setleri toplayabilirim diyorsan sorun yok
    Knight: Yes. I can kill with a single word. I can hurl a ball of fire into the midst of my enemies. I rule a squadron of skeletal warriors, which can destroy by touch alone. I can raise a wall of ice to protect those i serve. The invisible is discernible to my eyes. Ordinary magic spells crumble in my presence.
    Wizard: ...
    Knight: But i bow in the presence of a master
  • 1.11 den beri frost mage demek sürekli crtileyen mage demek anlamına gelmeye başladı, frost critleri %100 bonuslu olduğu için ve az mana yaktığından dolayı çok az suya otumak zorunda kaldığından fire mageler sadece PvP de anlık yüksek damage olarak etkili olmaya başladı.

Nerde ne şekilde olursa olsun PvE mage dendinmi frost mage hem daha uzun hayatta kalarak hemde inanılmaz damage farkı atarak gücünü gösteriyor. Ne zaman UBRS de Scolo da karşıma bi fire mage çıksa %40 civarında damage farkı atıyorum instance biterken. Hele grup biraz hızlı giderse fire mage sürekli otururken ben sürekli saldırdığım için fark dahada fazlalaşıyor.

Ayrıca frost olursan warriorları rahat alırsan.. ice block sayesinde warlock bile alabilirsin.. 2 defa açıp dotları silersin üzerinden çook çoook az da olsa warlock yenmişliğim var tabi cd fln kalmadı orası ayrı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 13 Eylül 2006; 21:53:15 >
    10 yıl önce açıldı
    Asas İçin ROL mu - LEGO mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • frost mage'im frost diycem .. .

ama t1-t2 itemlar bulursan hemen fire ol [zindanlara gitmiyceksen]

şimdi ben üşengeç ve cimri bi adamım eğer fire olursam her dungeon'da talent değiştirmem gerekir ...

o yüzden frost
  • ulem beni bu hale getirdiniz yaw bi druidle hunter iyi diyorum ondan sonra bi taraftan mage aklımı çelmeye çalışıyo blizzard fazla dengeli yapmış

frost mage imzamda...

suan pvp yaptıgım ıcın fıre talentındayım...

level kasıyosan fıre pvp yapıosan fıre pve ıse frost ...frost ıle pvp yaparsın ama zorlanırsın.. mage dedıgın defansı dusunmemelı...

artık hangısı uyarsa ole yap gule gule char kasmalar

not:shaman gorunce pom+trınket+pyro macrosuna mousemu getırıp hazır turuorum takı benım buffları kaldırıo o sıra gomuyorum sora shammyler kendıne heal atma ıhtıyacı duyuyo ama neoluo? cs yı yedımı ustune wawe atıp daze edıp arcane explosive cakinca shammy yatiyo...frost mage ile shammy yemen yuzde 10 gibi bi ithimal olda frost bite a yakalancak falan filan uzar gider...fire ball min 1450 vuruo ustune blast bazen t2 full diziyorum instant cast icin oralari hic girmim tam komedi...yukarda mavi cember belirince herkez kacisiyo malum birine pyro ile koncam hepde roguelar caresiz kaliyo...

indigo inan full nw ile pom ihtiyacin olmuo ama bazen t2 proc gelince yani instant cast ilk trinket acip pyro sora pom pyro bu demektır trınket acıkken ıkı tane pyro gerısını hesapla...3.5k artı ignite ustune tatli niyetine blast...

• +1 nicotine şu netheri dizeyim de hayırlısıyla
  • ınsallah dızersın ve dızdıkten sora fıre mage olmayı dene kıy 50 golda yada nekadar tutuyosa ve dene... ınan ınstant cast ıle pyro ustune pom pyro dırekt ambele karsı taraf ve yuzde 100 garantı ederımkı bıdaha karsına cıkmaz...t2 full fıre mage olum demektır...ınsallah dızersın ve bu keyfe varırsın...sonucta benım arkadasımda t2 full + mısh kafalık + shadow flame+ net tearli charıda var..yuzde 10 critic ve +558 spell dmg ı var..unbuff 5.6 canı var ımp ıle...ama ne yalan solım cok gırdım oynadım cokda guzel crıt verıo ama mage"ın verdıgı zevkı vermıyo...hanı kıyasladıgım charlar aynı sevıyede..benımkı ve arkadasımınkı...fıreball atana kadar gecen sure kayıptır ama attıktan sora yapcagın hersey nerdeyse ınstant cast.. blast+wawe+arcane exp+nova+cone of cold...kı bırde hareketlı bır mage ısen benım gıbı zaten ambele olur karsı taraf...en kısadan dmglerı solım en mın deger ıle... firaball 1400 1450 arası + fıre blast 800 1000+wawe 800 1000+cone of cold (fıre oldugum ıcın az) 400 550+ arcane exp 450 600+ fıreball cast time 4 saniye ise tam emin degilim fire balldan sora blast wawe cone of cold ve arcane expx3 yapsan yaklasik 10 saniye icinde yapcagin dmg nerdeyse budur ki critleri saymiyorum artı mana shıeld acarsın mace ılede canını sıkmazlar yada her ne melee atakla gelıolarsa...yazdıklarımı sanırım sadece mage ler anlıcaktır.. ındıgo full nw yapınca haber ver pm ıle taktıkler solerım sana

herkeze ıyı aksamlar

• sağolasın nicotine alıp o seti kavurucam ortalığı..
    mage pvp de yalanmış fln diyenler görecek
  • mage pvpde yalan dıyen yuzde 1500 bu oyunu bılmıyodur...gırdıgımız premade olsun yada solo olsun tum ab wsg av lerde hep lıder bıtırmısımdır ole 1 2 farkda degıl 10 15 farklardan bahsedıyorum..zaten full t2 olsun bırazda spell dmg up kıyafetın olsun ınstant kılle doner olay..bl de benle beraber premade yapmıs yada benle oynamıs tum ınsanlar sahıt zaten mage ustunlugune...keske aralarında buraya takılan olsada konussa...kesınle pvp ıcın tek class vardır oda magedır...warlockmus warriormus falan tanımam ...ıkıncısıde hunterdır bence...warrior priestsiz... priest warriorsuz gezemez...warlock desen anlattıgım gıbı hp cok mana az ben sevmedım alısamadım...ama bı mage ıster onde ıster arkada olsun herzaman dmg dealerdır..mage ole yanına pet alıp seduce yapmaz...mage ole fear verıp arkandan calısmaz...mage ole death coil atip 3 sn fear verıp kendıne can katmaz...mage dedıgın kavganın ortasında balon acip kendıne heal basmaz...mage dedıgın totem dıkıp totemın yanında tırsak bır bıcımde beklemez...mage dedıgın sıkısınca cat forma gırıp kacmaz...mage dedıgın stealth olup arkadan saldırıp kesemedıgınde vanısh yapıp uzayıp kacmaz...mage dedıgın basar ınt ve frost armor buffını ya herro ya merro ya olur ya oldurur... sımdı yazdıklarıma alınan olcaktır ama bu ıs bole...mage dedıgın adam cloth gıyer canıda azdır dmgı fazla..bunda ote aslan gıbı bı class varmı...ben warlockların ımba olduklarını kabul edıyorum nıye dersen nasıl kabul etmımkı...blızz bı class yaratmıs warrior priest mage karısımı bırsey hatta buna hunterda katayım...hp var warrior gıbı spell var mage gıbı fear var prıest gıbı pet var hunter gıbı...hemde pet hunterınkınden beter...ya sen bı classa hem hp ver hem bol crıt ver hem fear ver bıde utanmadan seduce ver...ve buna ragmen warlock olupda ezılen varsa ımba dıyıp charını ovcegıne gıdıp kumda kale yapsın orayı bassın...basına gelmıstır manan bıter su ıcemeye kalkarsın tam oturursun allahın ezıkmı ezık bı rogue sankı sen ayaktasınmıs gıbı gelır backstap yada ambus ne varsa atar...allah cok sukur nova var nova cakıp blınk atınca sadece lol yapıp uzerıne sheep sora bombalıyorum ogrensınler dıye...herkez bı charın ustunlugunden bahsedıyo yok efendım shaman purge yapar buff alır shock yapar sora kkthxbye ne kı sımdı bu ...bı shaman bence sadece mageı kesebılır oda frost ıste...baska bı olay yoktur shamanın...prıeste bakıyosun mıllet shadow prıestı ove ove bıtıremıyo..ya shadow prıest paladinin cloth gıyen versıyonu oda balon acar vampric yapar yok mana ceker shadow pain falan...

bu forumda epeydır classlar tartısması yapılıyo sankı av ye ab ye yada wsg ye gırdıgımızde hordeler ve allyler karsı karsıya dızılıyo ve teke tek kavga oluo kımse fazla yenerse o wsgyı yada x bgyı alıyo...bana gore oyundakı en mantıksız sey okadar pve yada pvp kasıp ıtem toplayıp sora orıggrimar dısında 3 4 arkadasınla pvp yapmaktır ve hıc mantıgı yoktur...ınsanlar konusurken hep teke tekı konusuyo...ve bu mantık dısı...rank veren honor ve bg lerdır ve hersey bglerde ortaya cıkar...yok mage paladın alamaz yok hunter rogue yıyemez..ya okadar kasmayı gıdıp if yada origrrimmar onunde mıllete hava atmak ıcın yapıyosan ve bunla mutlu oluyosan ayrı bı olay...bana keyıf vermez zevk meselesı...

keske buraya gıren ınsanlar sunu tartıssa bg lerde hangı class saglam ve ustundur dese...outdoor olayı bambaska ama eger olay pvp de saglamlıksa ve rank olayı ıse bg lerde karambol ıcınde ve dısında kımın ne yapcagı ıdır...

ıllakı dıger classlar ıcın soledıklerıme ıtıraz gelcektır ama hadı bırısı cıksında yalan desın...mage"ın pıslık adına yaptıgı ne vardır? sheep mı? o sadece zaman kazanmak adına yapılır ve ılk basta yapılır...hanı gucu sonuna getırmıs bırıne sheep atan mageı bız aramızda dahı gormek ıstemeyız blınkmı?
    e blınkde olsun oda olmasa napcaz...counter spell mı? warlockdada var prıestlardada ona yakın bırsey var tam bılmıyorum..yanı mage"ın pıslık adına yapcagı hıc bırsey hıc bı avantajı yok..bır mage ortaya cıkar ne kaybolur ne baska bırsey yapar...catır catır kavga eder ya olur ya oldurulur..eger mageler saglam class olmasaydı neden butun bg lerde ılk magelere saldırıyo tum ınsanlar? hıc paladın warrior warlock ve prıestın oldugu grupta ılk atagın warrior warlock yada paladinin aldigi gorulmusmu? ya prıest ya mage kı yuzde 90 mage e saldırırlar..buda demektırkı en cekınılen class mage ....

ben bu forumda cok mage ıle ılgılı yazı gordum o yuzden yazıyorum bunları ben nasıl sustum ses etmedım terbıyesızlık etmedım bunu okuyan adamda sonuna kadar okuyup ya efendı gıbı cevap yazcak yada onune bakcak gıtcek...level 60ı yenı gormus full rare mage ı zaten level 50 her class keser...hadı dmg up almıs +600 spell dmg uplı bı fıre mage e karsı naparsınız sorusunu soralım.. shaman dıcekkı purge yaparım shocklar falan fılan yaparım e be kardesım pom pyro trınket artı ıgnıte artı blast artı cs (totem dıkersen onada rank 1 blast cekerım yada scorage manam gıtmez) sora gıttın kkthxbye olayı dımı bıde bu var bı warrioru klasmana bıle almıyorum neden demesın kımse daha alan cıkmadı benı...stunner ve sword rogue ıse zorlar...dıger turlu perception arti rank 1 arcane explosive otomatık baglar ortaya cıkartırım nova atarım vanısh ceker sora arkamdan gelır sap koycak halı yok koydu blınk atarım uzar gıder ıs sansa varır...prıest dıyelım kendıne balon acar fear verır shadow pain yok vampiric embrace falan filan gene ucar gider priest..
    paladinle kapis sıkınca balon acar o sıra tabı stun atar sana kendıne heal verır senın bı yerden sora mana bıter onda gene bıraz vardır artı balon sana cekıc atar olursun yada oldurursun ısıne gore...fıre mage ıcın warlock zaten basıt helekı pyro ılk crıt gıderse 5k canın 3u gıder 2 sı zaten 3 sanıyelık ıs...

sımdı gordugumuz uzere mage cogu classa karsı zorlanmakta ama genede en korkulan sınıf olmakta...ıyı bır mage herkezı alır orta bır mage sansa alır almaz kotu mage hıc alamaz.. tum classlar gıbı...ama bg ıcınde dusunun nerde gozukmus teke tek kaldıgın...t2 paladinlede oynadim t2 warlocklada yarı t2 t1 druıdlede (feral) t2 sword rogue ılede oynadım..okadar avantajı olan classlar hala korkarak yaklasıolar ya mage e demek bu magede bı hıkmet var..
    sımdı cıkar bı kactane belkı ben sunu yaparım bunu yaparım yaw yaparsın karsındakı rare magedır yada bılmıyodur...herkezın bı taktıgı vardır mage ıle butunlesmı bırı olarak kı dab kullanıyorum elım ole alıstıkı bakmadan yapıyorum herseyı... 4 5 sanıyede ne oldugunu sasırıyo karsı taraf...
    cogu ınsan kolay sevıyo...ya kendısınden once ıtını kaplanını salan huntera oyun ıcınde delıkanlı denırmı..sıkıysa gelsene:) olsun ben gıdıyorum ıadeyı zıyarate olup gıdıyo...

tum classların sayabılcegım 20 tane avantajı var ama magelerde o yok bızım tek avantajımız su ve ekmek yapmak...artı ınt basmak...had bıde sheep basmak olsun oda trınket sagolsun o trınketı almayanı dovuyolar zaten oyunda...gerıye ne kaldı oyunculuk..bız turklerde yerdekıne vurmak ve arkadan saldırmak yanlıstır terstır bu terslıgın ustune olduremeyıpde bıde gerı vıtes yapıp vanısh yapan roguelar yokmu ...pekı bı warlockun karsısına lock cıktıgında korkudan adamın petını (tank olan mavı pet aklıma ısmı gelmedı) banısh yaptıgını goren oldumu hıc?

sımdı e sen ozaman mage ınde kal o classlarla oynama dıyen olcaktır ama ben tum classları oynadım sattım..elımden warriorda gectı rogueda lockda hepsıde ıtemlı ıtemsız...yani arkadaslar avantajli olan charlara imba diyeceginize avantajli diyinde bari laf yerini bulsun magein avantaji yok diye kotulucegınıze alın bı mage avantajsız gosterın mıllete...her serverda 10 bın kısı varsa bunun 5 bını hunter 2bını warrior 2bını priest ve locktur geriye kalan 700 u paladinse yada shamansa 300 400 taneside magedir...bu boledir...mage oynamak zor dıye mage kotu dıcegınıze zoru basarın herkez kutlasın bow ceksın sıze...kısacası avantajı olana ımba avantajı olmayana kotu demeyın adı ustunde yaradılısında avantajı olan charlar mage dısındakı classlar...

benı oyunda frost ıken sadece shamanlar zorlardı sımdı fıreım zorlayan kımse kalmadı tabı alısana kadar geberdım fire mage olmaya...

ve son sozum olsun bu oyunda en delıkanlı class fire magedir cunku ice barrieri yoktur mana sheild acar ve mele gruplar saldırdıgında o mana 0 lanır...buna ragmen kapısır...shamanlar ve prıestler dısspell yapar buna ragmen kapısır...roguelar ambush yapar buna ragmen kapısır ve ısın komıgı
    hepsınıde alır...

amma uzun yazı oldu he neyse ben solıcegımı soledım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotine® -- 14 Eylül 2006; 3:35:42 >

• frost fire gec onu mage lerin alayı dagıtıyo ortalığı
  • yok miex pvp yapıcam diyorsan fire olacaksın.. çünkü mage anlık damage ile pvp yapar yani 4-5 kere frostbolt cast edeyim novalayım fln bu sadece warriora söküyor :)
    Fire mage oldugunda da önemli olan +spell damageındır manan isterse 3000 olsun önemli değil 2 spell ile rakibini indirmelisin..
  • Nicotine sizde sheep var bizde seduce sizde mana shield var bizde daha fazla hp sizde ışınlanma bizde deathcoil siz adamları buz tutturuyorsunuz. Arcane Exp le instant 300-500 vuruyorsunuz. Warlcoklarda kısaca melee saldıraları önleyecek adam akıllı skill yok ondan 5-10 kişi arasına girip bişey yapmaya çalışsa sonu ölümdür.
    Burda amacım warlockları korumak değil tüm classları nerdeyse oynadım her classın bir eksiği varsa fazlasıda olur. Ya warriorlar en zavallı onlar bence uzakta kalınca Intercept skillinnden başka yaklaşma yeteneği yok. Magelerin Mana shieldydi filan onları açana kadar canı yarıdan aşağaya düşer heleki shadowpriestlere karşı %0 şansları vardır. hadi %1 olsun. Keza warlock mage hunter hatta ve hatta druidlere roguelere karşı bile büyük ihtimal yenilir teke tekte. Paladinde döver shamanda.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.