Şimdi Ara

Mage baba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu uzun şeyi okumam derseniz gardaşlar en alta yazanı okuryarsiniz Selamlar millet ben bu oyunu 2 yıl önce ara sıra oynuyordum şimdi evde internet altyapısı olmadığı için bayağı oynamaya başladım pek ingilizcem yok kartları oynadıkça ne işe yaradığını anlıyorum tabi çoğu basit ingilizce onları anlıyorum şimdi konu şu ben internetten bakıyorum genelde ve insanların mage destelerine bakıp benzetmeye çalışıyorum ara sırada 50 20 lira yatırıp şu frozen throne kartlarından alıyorum ama şimdi öneriye ihtiyacım var 21 level mage ve çoğu kişi klasik kart alıyor şimdi ben 40 kadar paket almayı düşünüyorum mage oynuyorum sadece görev falan olursa öbür herolarla 2 3 el atıyorum şimdi hangi paketten almam gerek yardım ederseniz sevinirim : kısaca mage oynuyorum 40 paket alacam 21 levelim magede classic ore frozen throne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hee birde gardaşlarım şu herolar vardı mage herosu ne işe yarar bilmem o nasıldır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynamak istediğin bir deste belirle ağırlıklı kartlar hangi setteyse onu al. ama genel olarak classic açmak iyidir. para yatırırım dersen min 100 classic açman faydalı olur.
  • Teşekkürler hocam classic açarım bi the lich king açtım legendery yeter her halde çok güzel kart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasık ac
  • Şimdi gardaşım şöyle bir durum var. Oyunda Wild ve Standart kartlar olmak üzere iki tür çıktı buda oyunu ikiye böldü diyebiliriz. Standart kartlar son 2 yılda çıkan ve klasik kartlar olmakla beraber Wild diye geçen kartlar bütün kartları kapsıyor. Öncelikle buna karar vermek gerek diye düşünüyorum. Çünkü yapacağın desteler buna göre değişiyor. Şimdi başlangıç olarak tabi ki klasik kartlar olmak zorunda. Ardından meta dediğimiz şey neyi takip ediyorsa, dönemde ne oynanıyorsa o destelere yöneleceksin. Mesela Big Priest, Kazakus Priest, Quest Mage, Quest Rogue, Warrior... , Murloc Paladin, Shaman... , Miracle deckleri gibi bir çok deste var. Sende bir deste oluşturabilirsin ama bu oluşturulan desteleri yapmaya çalışıyor insanlar ki sebebi oyun kazanma oranlarının istatistikler çerçevesinde daha fazla olması. 8-9 kadar class var Mage de bunlardan biri hepsinin birbirine göre avantajı, dezavantajı var (class kartlarının farklı olmasından dolayı) Şuan Druid büyük bir kitle tarafından güçlü olduğu düşünülüyor keza bende öyle düşünüyorum.

    Yanlışlarım varsa arkadaşlar düzeltsin, iyi günler.




  • Yeni gelecek update ile druid maf olacak :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.