Şimdi Ara

Mağazacılık Yapanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
17.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cem1907

bizde satıcı kodları var sistemde çıkıyor

Bızde de çıkıyor ama kımın para alış verısınde sıkıntı olduğunu anlamak ımkansız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabasevdası A kullanıcısına yanıt
    nakit işlemde bulunmaz ama kartlı işlemde bulunur silipleri faturaya zımbalıyoruz mesela garanti 10 lira diyor ama 8 liralık işlem çıkıyor faturalara bakıyorlarlar tek tek kim hata yapmış diye
  • Günlük cirolar ne kadar dostlar değiyor mu tüm gün ayakta kalmanıza

• Göztepe. G kullanıcısına yanıt
    değmiyor ama yapıcak bişey yok ekmek parası
  • hizmet sektöründe çalışmak zordur. Ben 1,5 sene sinema da çalıştım anam ağladı..
  • Göztepe. G kullanıcısına yanıt
    bugün 900 küsür ile kapattık adı pek duyulmamış marka şimdi eve geldim.3. günüm müdür olarak yetiştiriliyorum.
    hangi firmada çalışıyorsun
  • Lg Electronic
    Teknosa mağazası promotörüm

• Fırma ısmı malesef veremem ama ye nını kurulan bır mağaza ayda 6 tane mağaza açtılar

ev tekstilinde agresif büyüyen firma mademe coco firması yerli adamlar her yere mağaza acıyorlar benim firmam brandys calvin armani falan satılıyor
  • Sırf mağazacılık deneyimim yok diye bir çok iyi Mağaza iş fırsatını kaçırdım.
    En son H&M iş fırsatı geldi ama Müdür bayram üzeri tecrübeli başka eleman aldı, beni sonraya attı.

Ama benimde kariyerimde 1 yıl Popeyes ve 2.5 yıl muhasebe bürosu var.
    Sürekli müşteri gelen bir Fast Food firmasında çalışmanın ne zor olduğunu kimse bilemez, en ağır çalışan LC Waikiki elemanı bile saat 10 olur AVM'den çıkar hemen ancak biz gece 2-3'e kadar AVM'de olurduk, temizlik yapardık.

Muhasebe bürosunda 60 tane mükellefim vardı, bunların vergi, sigorta, fatura işlerini aksatmadan 2.5 yıl boyunca yürüttüm.
    İnsan ilişkilerim, diksiyonum acayip derecede gelişti.
    Sıcak havada soğuk havada kolay mıydı bu iş? Hayır.

Ama AVM'de sıcak mağazınızda kat yapmak basit işti.

Benim başvurularımı kabul etmeyen mağazalar, hepinize lanet olsun kısaca...
    Tecrübeli veya tecrübesiz, elemanının yaptığı iş ortalığı toplamak, kat yapmak, depodan mal çıkarmak.
    1 haftada öğretebileceğin iş ve hep güncel şekilde devam eder.

Mağazalara giriyorum, gülmeyen, konuşmayı bilmeyen elemanlar dolu.
    Ama onların benden +sı daha önce 1 ay bile olsa mağazada çalışmaları sanırım.

O yüzden sizin mesleğinize 3 aydır acayip küfür etmekteyim.

• Peekay kullanıcısına yanıt
    valla üzüldüm müdürün öyle bişey yapmasına bizim iş meslek değil malesef modern kölelik ben calıştığım mağaza eksik cıkartma ortalı toplama satış temizlik kasa işlemlerini alıyorum çıkmayı düşünüyorum buradan başka bir yere geçerim yakında
  • Avva'da çalışan var mı yada oldu mu ? Şuan FLO'da satış danışmanlığı yapıyorum, asgari ücret + prim + yemek ile aylık 2 bin lirayı buluyor son zam ile. Ancak dün AVVA'dan satış danışmanlığı teklifi aldım. Bildiğim kadarıyla AVVA daha elit bir marka. Haliyle çalışma şartlarının daha iyi olacağını düşündüm, bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
  • Zamanında McDonalds ve Sony de çalıştım. Kesinlikle çalışılmasını tavsiye etmeyeceğim bir alan.
  • LifesGood® kullanıcısına yanıt
    avva ile gorustum kabul olmadi 4 senelik tecrubeme ragmen elit falan degil firma normal bi turk firmasi flo da rahatsan kal

• Peekay kullanıcısına yanıt
    Konu zaten hortmuş. Sizin söylediklerinize harfi harfine katılıyorum.

A+ bir LCW mağazasında suyumuz çıkana kadar çalışıyorduk 1.5 sene çalıştım sonra ayrılmak zorunda kaldım.
    Sürekli müşteri ile iletişimde kaldığından ötürü ürün pazarlaman gelişiyor diksiyonun ona göre şekilleniyor. Sadece kat yaparak görevini sürdürmeyip aynı zamanda sabır taşı olmayı öğreniyorsun bunlar hiç kolay şeyler değil. Muhakkak para kazanmak zor buna itirazım yok fakat bu sistem bizim zor diye kabullendiğimizinde bir tık üstünde kalıyor sömürgeciliğe giriyor artık.
    Mağazamız hafta içi bile günde 80 bin liradan aşağı ciro çekmez ve iğne düşse eğilip alacak alan bulamazdık.
    Diyeceğim o ki LCW belki aman aman prestijli bir marka olmasa da yoğun iş kapasitesinden dolayı deneyimim fazla haliyle şimdi ise daha bilindik elit markalara CV bırakıyorum sonuç hayal kırıklığı dönüş bile yapılmıyor. Sanıyorum seve seve yine mağazama gideceğim gibi geliyor.
    Aslında işimi severek yapıyor sadece fazla yoğun olduğumuzdan ve insanların bize köle tavrı takınmasından hoşnut değildim. Halbuki bilindik bir markanın daha sakin bir mağazasından görevde bulunsam hem daha üretken olur hemde motivem yüksek olacağından bir satıyorsam iki satardım.

Bunların hepsini geçtim hem mağazacılık hem diğer iş alanlarında sürekli bir tecrübe aranması beni iyiden iyiye çileden çıkartıyor. Yetiştirilmek üzere aranan elemanlar bir elin beş parmağını geçmiyor ne yazık ki. Yahu sende tecrübe edinmezse bende tecrübe edinmezse nasıl geliştirecek kendini ? Bu olayı şirket sahipleri tarafından düşününce haklı buluyorum lakin işin öte yanı daha acı verici. Sanırım çok konuştum, çünkü çok doluyum. Herşey gönlümüzce olsun, selametle.

• orhan6894 kullanıcısına yanıt
    ülkemizde mağazacılık sektörü bitik ben calvin klein armani satılan bi mağazada çalışıyordum her tip insan geliyordu lcw gibi değildi ama uğraştırır almaz ürün getirtir gelmez ben kasa temizlik depo satış yapıyordum diğer personellerde aynı şekilde kadın kemal tancadan ck ayakkabı almış gelmiş bizden göndermeye çalışıyor olmaz diyincede bi ton bağırıp çağırıyor incemeleye ayakkabı çanta gönderiyorsun kabul olmayınca gene sana patlıyor hele bazıları geliyor bunlar amerikada yerde satılıyor çok pahalı diyip gidiyor
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Yahu daha neler neler. Üzülerek söylüyorum ki saygıdan eser kalmamış hiç kimsede. Sabah evde kocasıyla kavga edip mağazaya gelip sinirini atan kadınlara şahit oldum. Mezun ve işsizler ne yazık ki mağazacılığa soyunuyor başka alternatifleri kalmadığı için. Sabrın sonu selamettir. Güneşli günlere koşalım artık
  • orhan6894 kullanıcısına yanıt
    güneş görmüyorum valla bu asgari ücrete yapılan zam piyasayı içten bitirdi zaten tıkanmış olan perakende sektörü artık durma noktasına geldi firmalar personel alımı yapmıyor artık nerdeyse eksik olan diğer şubelere farklı eleman gönderiyorlar bende 4,5 senelik tecrübe var ve dünyada bilindik elit markalar sattım ve piyasada nıke levis gibi spor markalarında tecrübem var kimse işe almıyor görüşmeye çağıran bile yok cv desen sağlam katlı mağazacılıkda işe başladım 3 sene taksim istiklal caddesinde çalıştım ama gel görki işyok :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.