Şimdi Ara

magandalar ateş ediyor şuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dışardan sürekli silah sesleri geliyor. ülkede ki en büyük sorun insan olmakla olmamak arasında kararsız kalan insanlar ha. şu futbol fanatiklerini öldürseler umrumda değil . bi grup çıkar metroda öteki takıma söver. biri çıkar adam öldürür, biri çıkar ateş eder. ulan milletin çocuğu uyur, hastası vardır şeyi vardır
    sizin tantananızı çekmek zorunda mı millet ? avrupayla farkımız bu zaten. biz başkalarını düşünemiyoruz hiç . niye barbar dedikleri de belli. turist gelir kazıklamaya çalışırız, taciz ederiz. maç olur magandalık yaparız. yav düğün arabasından haraç kesen var bu memlekette . daha ne kadar kötü olacak ki ülke ? illa tımar etmeleri mi lazım ? illa birilerinin çıkıp baskı uygulayarak mı dize getirmesi lazım bu insanları ? şu rezilliğe bak. savunacak arkadaşlar varsa savunsun ama yorumlara cevap vermeyi düşünmüyorum. durum ortada ve herkes bu barzoluktan sıkılmış olsa gerek. istanbulda falan olanlara da Allah sabır versin. 5 yıldır bu forumdayım , yolda zorla para isteyen mi dersin , arabaları boydan boya çizenler mi dersin bir sürü şey gördüm. yaşanmaz bu ülkede . mümkünse dışarıya çıkışları da kapatsınlar da bu hastalığımızı dışarı yaymayalım. diğer ülkeler çok iyi demiyorum ama bu cins insanlık dışı davranışların bu kadar çok olduğunu sanmıyorum. dersin tecavüzcüler katkat fazla , soygun fazla falan ama bunlar normal karşılanmıyor elbet oralarda, bizim sesimiz çıkmıyor tinercisine şeyine. metroda adam sövüyor ara polisi direk, al bi video şikayet et ne korkuyorsun ? bunlara göz yumduğumuz için şımardılar. tek gezseler sesleri çıkmazda köpekler gibi sürüyle geziyorlar( hakaret etmiyorum örnek veriyorum )

• Edit: okumadım

Fikirist csb yazarımıydı yoksa bana mı öyle geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkan -- 30 Mayıs 2015; 21:04:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

ne csb si kardeşim ? burası karadenizin küçük bi ilçesi. ya asker uğurlama da yada böyle kupa mupa bişey olduğunda silah sesleri susmaz burda.
  • polise şikayet et reyiz, ağızlarının payını alıp içlerine sıkarlar o kurşunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Sen türkiye de yasamiyon galiba

• Haklı eşimle akşam dışarı çıkıp insan gibi eğlenemiyecekmiyim , sahilde çekirdek çitleyip sohbet edemeyicekmiyim , arkadaşlarımla rahatça takılıp sokakların tadını çıkaramıyacakmıyım ??? Her yerde adamı yiyecekmiş gibi bakan ne tipinde ne kılığında hayır olmayan her lafı küfürle biten it sürüsü gibi gezen çatmaya bıçaklamaya adam arıyan bu gancık enik döllerinden rahat yok mu lan bu memlekette ?

• quote:

Orijinalden alıntı: King Athelstan

polise şikayet et reyiz, ağızlarının payını alıp içlerine sıkarlar o kurşunları.

sana yemin ediyorum bak komşumuzun 4 lastiğini kestiler kapının önünde polisi aradı ,polis kamera kayıtlarına baktır bizim yapacağımız bişey değil dedi. öncedende bu konuyu açtım hatta kapanmıştı sanırım. buranın polisi iplemiyor. bizim arabaya biri yandan çarptı ( çok büyük değildi ) babam kendi aradı taradı o kameraları da buldu. polise kalsa ohooo burdakiler yan gel yat ( türkiye polisini kötülemiyorum ama burdakiler böyle ) 9. sınıfa giderken arkadaşım şahinle gelip gidiyordu köyden .polis bişey demiyor derdi bana .haklıda yani yalan söylüyor derdim ama tek gördüğüm o değil çoğu böyle burda. küçücük veletlerin altında motorlar . gebermelerine üzülmem ölsünler de başka birine çarparlar çoluğu çocugu olan birine. yazık olur diye üzülüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    flashbang gerçekten kör ediyor.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

polise şikayet et reyiz, ağızlarının payını alıp içlerine sıkarlar o kurşunları.

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

sana yemin ediyorum bak komşumuzun 4 lastiğini kestiler kapının önünde polisi aradı ,polis kamera kayıtlarına baktır bizim yapacağımız bişey değil dedi. öncedende bu konuyu açtım hatta kapanmıştı sanırım. buranın polisi iplemiyor. bizim arabaya biri yandan çarptı ( çok büyük değildi ) babam kendi aradı taradı o kameraları da buldu. polise kalsa ohooo burdakiler yan gel yat ( türkiye polisini kötülemiyorum ama burdakiler böyle ) 9. sınıfa giderken arkadaşım şahinle gelip gidiyordu köyden .polis bişey demiyor derdi bana .haklıda yani yalan söylüyor derdim ama tek gördüğüm o değil çoğu böyle burda. küçücük veletlerin altında motorlar . gebermelerine üzülmem ölsünler de başka birine çarparlar çoluğu çocugu olan birine. yazık olur diye üzülüyorum.

emniyet müdürüne durumu anlat, polislerin bu olayları pek iplemediğinden bahset, gene olmazsa başbakanlığa başvur.bu şekilde lisede bir müdürümün fişini çekmiştim

• napcan Türkler işte...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.