Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ*** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
17.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ulascayanoglu

Şimdi baktım da psn plus içinmiş :( Kusura bakmayın yanlış haber...

http://blog.mag.com/blog/2011/03/mag-trial-now-available-to-all/

özgür hocam 6 nisanda bütün kullanıcılara sunulacak bu açıklamadan öyle bi sonuç çıkardım yanılıyoda olabilirim..
  • Sanırım öyle ama level 8 kısıtlaması var ama escalation da açık all maps diyor, umarım öyledir ps3 sahibiherkesin oescalation haritasındaki heyecanı tatması lazım...
  • Escalation da Isla de Magma haritasında D nin altında bir fps oyunda bir cephede bir kaos ortamında bir yardımlaşma ortamında bir taktik ortamında yaşanabilecek herşey yaşanıyor. O ..t kadar yerin verdiği zevki hiç birşey vermiyor bana
    Burda birkez çatışmaya giren bir fps ci emin olun uzun bir süre MAG ı blurayinden çıkarmaz. Alın deneyin derim ömür gelip geçiyor bu ortamı yaşamadan playstation oynayamaz yaşlarınıza geldiğinizde ve arkaya dönüp baktığınızda keşke be keşke dersiniz. Allah kimseye yaşatmasın ama insan ölürken veya ölümden dönerken hayatı filim şeridi gibi gözünün önünden geçiyor denir emin olun klan arkadaşlarınızda Isla de Magmanın altında yaşadıklarınızda bu filim şeridinin içinde bir yerde olacaktır. Benim olacak çünkü ben MAG da klandaki arkadaşlarımla yaşadığım hiç bir anı unutamıyorum. En güzel anlarım diyebilirim.
  • 3 escalation hakkım var almak isteyenler cawlar@hotmail.com dan bana ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar dağlı

3 escalation hakkım var almak isteyenler cawlar@hotmail.com dan bana ulaşabilir.

eyv. çağlar bikaç arkadaşımız vardı isteyen akşam bakarız..
  • yarın bir MAG edinicem,battlefield bad company2 den sonra bakalım nasıl gelicek bize..

konuya bir kaç kez göz attım,inanın sırf bu anlattıklarınızdan almayı düşünüyorum,ensar(gamyonlu) sağolsun onada danıştım..

edip abi(akonay) ile birlikte alıcaz,aylarca kulaklıkla bc2 oynadık,inş aynı keyfi burda buluruz

psn: SeZo28

edip abi psn: akonayTR

• quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

yarın bir MAG edinicem,battlefield bad company2 den sonra bakalım nasıl gelicek bize..

konuya bir kaç kez göz attım,inanın sırf bu anlattıklarınızdan almayı düşünüyorum,ensar(gamyonlu) sağolsun onada danıştım..

edip abi(akonay) ile birlikte alıcaz,aylarca kulaklıkla bc2 oynadık,inş aynı keyfi burda buluruz

Öncelikle şunu söyleyim bc2 deki gibi binaların duvarı yıkılmıyor ama patlamalar gayet iyi bir şekilde gerçeği yaşatıyor. Bina duvarlarının yıkılmasını geçersek diğer herşey bc2 den çok daha iyi
    Kesinlikle en az seviye 50 ye kadar klanın en kalabalık olduğu saatlerde oynayın ondan sonra yolumuza devam edicez veya etmeyecez kararını verin.

• quote:

3 escalation hakkım var almak isteyenler cawlar@hotmail.com dan bana ulaşabilir.

dostum ben seni ekledim msn den aktif olmadın hala, hakkından banada yollar mısın?
    veya psn i ver ordan konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joker00 -- 4 Nisan 2011; 10:38:03 >
  • Arkadaş'lar klana katılmak için ne yapmamız lazım.3 akadaş olarak katılacaz ama oyun da yeni olduğumuz dan biraz pasif kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: psnnetworkcard

Arkadaş'lar klana katılmak için ne yapmamız lazım.3 akadaş olarak katılacaz ama oyun da yeni olduğumuz dan biraz pasif kaldık

oyunu alıp bizlerden birini eklemeniz yeterli bu arada escalation map pack'i alırsanız cok iyi olur biz genelde escalation oynuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeZo

yarın bir MAG edinicem,battlefield bad company2 den sonra bakalım nasıl gelicek bize..

hoşgeldiniz sezgin umarım mutlu olursunuz

• 1. Mesajda 2 adet güncelleme yaptım.

Güncelleme_1: PSN den ekleyip klan daveti isteyebileceğiniz arkadaşların listesi

Güncelleme_2:Geceleri aktif kişi (player count) sayısını görmeniz bakımından klan deploy lobisinden 02.04.2011 ve 03.04.2011 tarihli görüntüler. Daha o anda aktif olmayan bir çok arkadaşımız var. (Görüntüler için Tolga arkadaşımıza klan adına teşekkür ediyorum.)
  • Yeni gelen arkadaşlar Escalation paketini mutlaka alın ve mümkünse headset alın MAG ı doruklarda yaşayın.
  • yeni katılacak arkadaşlara cephede gerçek savaş hissini tatdıran,emir komuta zincirine sadakatın ne denli önemli olduğunu vurgulayan,omuz omuza savaştığınız o gruba ait olma hissini yaşatan,ps3 ün en çok online oynanan oyunu MAG e hoşgeldiniz diyorum.....
  • O kadar guzel mi ya konusmalarinizdan benimde alasim geldi :) cod dan baska bir sey oynayamiyorumki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Evet TURKs KLANI olmasa SVER ler bitik. Yabancılar Türk klanında oynamakdan grur duyuyor. Adam Rus klanın Türk klanı olduğunu bildiği halde gelip bizle oynuyor.

Sirf bu cumle icin bile bu oyun oynanir arkadas.. Heleki Rus kardeslerim ile omuz omuza savasacaksam :) Yarin siparisi veriyorum, oyun gelir gelmezde insallah sizlerinde izniyle araniza katiliyorum..

PSN : aykan35
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri35

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Evet TURKs KLANI olmasa SVER ler bitik. Yabancılar Türk klanında oynamakdan grur duyuyor. Adam Rus klanın Türk klanı olduğunu bildiği halde gelip bizle oynuyor.

Sirf bu cumle icin bile bu oyun oynanir arkadas.. Heleki Rus kardeslerim ile omuz omuza savasacaksam :) Yarin siparisi veriyorum, oyun gelir gelmezde insallah sizlerinde izniyle araniza katiliyorum..

PSN : aykan35

Kesinlikle çok doğru bir karar verdin emin ol pişman olmayacaksın. Yeterki klanla birlikde en az seviye 50 ye gelene kadar sabırla oyna ve escalation paketini indir. Headsetinde olursa çok çok keyif alırsın.
    Klan daveti alman için gereken işlemler 1.mesajda yazıyor. Senide aramızda görmekten mutluluk duyarız. Bekliyoruz.

• Arkadaşlar Escalation haklarımdan 2 si halen boş yok mu başvuracak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağlar dağlı -- 5 Nisan 2011; 16:53:41 >
  • quote:

Arkadaşlar Escalation haklarımdan 2 si halen boş yok mu başvuracak

acele etme çağlar devamlı oynuyan arkadaş arıyoruz biraz tecrübe sahibi olduk ben sana yönlendirim veya ismini buraya yazarım sen gönderirsin
  • arkadaşlar,bende bu oyunu yakında almayı düşünüyorum.alınca sizinle omuz omuza çarpışmayı çok isterim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.