Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ*** (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
17.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Modestie

Teşekkürler; dün gece 2 - 3 saat kadar suppression ve sabotage oynadım, bir ara training'de Move - Gun attachment (tabanca aparatı) - navigation ctrler. ile denedim, nişan alma ayarı fazla hassas geldi, bir de üçgen ve kare tuşları tabancanın üstünde kaldığından kontrol sistemi pratik olmadı haliyle. Bayramdan sonra sharp shooter alıp tekrar deneyeceğim.

Bugün escalation'ı yükleyebilirsem klan için msj atacağım, oyunda görüşmek üzere.

Valla ben de MAG'de kullanırım diye move almıştım ama pişman oldum. Move daki pişmanlığı sharpshooterda da yaşamakan korktuğum için almaya hiç niyetlenmedim. İnşallah sen de pişman olmazsın.
  • Arkadaşlar İlker klan sayfamızı açmış ancak özellikle metinler konusunda yardıma ihtiyacı var. İlkerEge sen bu işlerden iyi anlıyorsun abi bir el atıversen.
    http://turks-clan.webs.com/ burası sitenin adresi. Girip üye olabilirsiniz. Üyelik için özellikle PSN idlerinizi kullanırsanız çok iyi olur.Bir de eğer sayfa bulunamadı falan derse DNS değiştirmeniz yeterli oluyor. En azından ben de öyle oldu :)
  •  MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ***

Valor da sayemizde escalation da kontrat yüzü gördü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_79 -- 29 Ağustos 2011; 5:44:49 >
  • TURKs Klanı olarak tüm donanımhaber ailesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramını kutlar esenlikler dileriz.
  • psn imzamda magi bugün aldım bimekste 29 lira alacaklar bence fırsatı kaçırmasın headsetim yok klana katılabilirmiyim?
  • sayın abilerim ben kısa bi süre aranızda olamıyacam . .Clan sayfasına yazmam biraz uygunsuz olabilir ama kusura bakmayın :.. .Mass effect 2 aldım dün.Şimdiye kadar almadığıma pişmanım :) ..Full trophy bitirmeye çalışacam oyunu.Arrival dlc side aldım.Oynamayanlar kesinlikle tavsiyem süper bişeymiş :)(senaryo) Oyun biter bitmez full mag deyim :) :) :)
  • selam arkadaşlar nihayet oyunu D&R dan 29.90 TL aldım.zaten PS store den trial versiyonu indirip üye olmuştum.şimdi tam sürümde ne kadar şahane olduğunu daha iyi anladım. benide ekleyin PSN listenize :D adım ufuk yaş 27. PSN: cardinal0733
  • Arkadaşlar klan sayfamızhttp://turks-clan.enjin.com/home
  • sayfanıza üye oldum.aynı kullanıcı ismi ile.
  • Burdan Mehmet Abime , Kemal abime , selamlarımı gönderiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UTePeR -- 19 Eylül 2011; 20:01:13 >
  • arkadaşlar kusura bakmayın köyde olduğumuz için 2 ay gibi bir süre buraya yazamadık tabi magsiz kalamadık interneti sadece mag için buraya taşıdık birde ilker gerilla yeni klan sayfası açmış herkesi bekleriz donanım haberde bilmeden maga sallayan çok oluyor bu işte keyfimiz kaçıyor zaten 2 senedir aralıksız oynuyoruz biraz daha oynarız yeni gelecek arkadaşlar sver açıp escalition paketini indirsin ve yürekli bir şekilde bu davaya sahip çıkacaksa turks klanına gelsin çünkü biz ordayız ve bu topraklar için savaşmaya devam edeceğiz
  • artık bütün gözler zipper da arkadaşlar MAG 2nin duyurulacağı günün önemi tarihdeki yerini alacaktır.bu oyunun zevkini klanca aldıktan sonra bundan sonra çıkacak hiçbir fps oyun için heyecanım kalmadı
  • Ben NaraxyN =eski nick egemens Sverdeyim Beklerim BLACK-BROTHERS [=B=]
  • PSN: NaraxyN
  • merhabalar. yakin zamanda mag almayi planliyorum. oyunu ogrendikten sonra beni araniza alirsaniz sevinirim. isterseniz psn imi ekleyin imzamda yazili. tek sorunum hafta sonlari ve cuma online olabilmem ve aksam 10'dan sonra ise fifada klubum olmasi. iyi aksamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein'ın Dili

merhabalar. yakin zamanda mag almayi planliyorum. oyunu ogrendikten sonra beni araniza alirsaniz sevinirim. isterseniz psn imi ekleyin imzamda yazili. tek sorunum hafta sonlari ve cuma online olabilmem ve aksam 10'dan sonra ise fifada klubum olmasi. iyi aksamlar.

Bu zamandan sonra almamanı kesinlikle tavsiye ederim.Herkes bıraktı oyunu . (klan olarak3-5 kişi kaldı oynamaya devam eden. Onlarda tek takılıyor )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExShadoW42

quote:

merhabalar. yakin zamanda mag almayi planliyorum. oyunu ogrendikten sonra beni araniza alirsaniz sevinirim. isterseniz psn imi ekleyin imzamda yazili. tek sorunum hafta sonlari ve cuma online olabilmem ve aksam 10'dan sonra ise fifada klubum olmasi. iyi aksamlar.

Bu zamandan sonra almamanı kesinlikle tavsiye ederim.Herkes bıraktı oyunu . (klan olarak3-5 kişi kaldı oynamaya devam eden. Onlarda tek takılıyor )

anladim hocam tamam sag olun
  • quote:

quote:

quote:

turks-clan.enjin.com bu siteye girip klana katılabilirsin.. bf 3 e geçecekler sanırım ama tam bilmiyorum yanlış bilgilendirme yapmayım .

• quote:

quote:

quote:

quote:

turks-clan.enjin.com bu siteye girip klana katılabilirsin.. bf 3 e geçecekler sanırım ama tam bilmiyorum yanlış bilgilendirme yapmayım .

hocam arkadasimda da var mag. ben de alirsam ikimiz de gelicez klana. bilgilendirme icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam arkadasimda da var mag. ben de alirsam ikimiz de gelicez klana. bilgilendirme icin tesekkurler

Önemli değil

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.