Şimdi Ara

MAG (Massive Action Game) [TUR] TURKs KLANI ***FPS BİZİM İŞİMİZ*** (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
18.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oynayan kaldı mı şu indirimle alalım mı oyunu?

Orijinalden alıntı: aecgfb

oynayan kaldı mı şu indirimle alalım mı oyunu?

oynayan var tabi ama mag clanını dağıttılar. yani turks clanı mag da yok artık :(

Orijinalden alıntı: ExShadoW42

quote:

oynayan var tabi ama mag clanını dağıttılar. yani turks clanı mag da yok artık :(

hadi ya türklerle oynamayınca ne anlamı kalacak ki
  • güzel kardeşim 3 grubta türkler devam ediyor oyun elindeyse gir oyna biz 2 seneyi aşkın ounuyoruz hala oynuyoruz ve son oyuncu kalana kadar oynayacağız en kalabalık şu an raven t.c klanı var iyi arkadaşlardır hemen alırlar valordede var biz tur klanı devam etmediği için başka klanda devam ediyoruz kan kardeşler açtık ve sverdeyiz niyemi 1000 yıldır aynı toprağı paylaştığımız dedelerimizin bile omuz omuz çarpıştığı başkenti viyana ve alaska olmayan buraya dikkat müslüman toprağı olan kafkaslardayız klanda tek kalsamda bu vatana canım feda ve kanımın son damlasına kadar savaşacağım

Orijinalden alıntı: simoli79

güzel kardeşim 3 grubta türkler devam ediyor oyun elindeyse gir oyna biz 2 seneyi aşkın ounuyoruz hala oynuyoruz ve son oyuncu kalana kadar oynayacağız en kalabalık şu an raven t.c klanı var iyi arkadaşlardır hemen alırlar valordede var biz tur klanı devam etmediği için başka klanda devam ediyoruz kan kardeşler açtık ve sverdeyiz niyemi 1000 yıldır aynı toprağı paylaştığımız dedelerimizin bile omuz omuz çarpıştığı başkenti viyana ve alaska olmayan buraya dikkat müslüman toprağı olan kafkaslardayız klanda tek kalsamda bu vatana canım feda ve kanımın son damlasına kadar savaşacağım

Hocam sen oyuna biraz fazla kaptırmışsın, aman diyim gerçek hayatta silahtan uzak dur.

• quote:

quote:

quote:

hadi ya türklerle oynamayınca ne anlamı kalacak ki

Türk klanları var hala , ama oyunda eski tat yok bee yazın sonlarına doğru her gece 10-12 kişi online olurdu klanda..hep beraber takılırdık.ama artık bu klan yok :(. (çok uzun süredir oynuyomuş gibi yazdım ama neyse .. :):) )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein'ın Dili

quote:

quote:

quote:

quote:

merhabalar. yakin zamanda mag almayi planliyorum. oyunu ogrendikten sonra beni araniza alirsaniz sevinirim. isterseniz psn imi ekleyin imzamda yazili. tek sorunum hafta sonlari ve cuma online olabilmem ve aksam 10'dan sonra ise fifada klubum olmasi. iyi aksamlar.

Bu zamandan sonra almamanı kesinlikle tavsiye ederim.Herkes bıraktı oyunu . (klan olarak3-5 kişi kaldı oynamaya devam eden. Onlarda tek takılıyor )

anladim hocam tamam sag olun

turks-clan.enjin.com bu siteye girip klana katılabilirsin.. bf 3 e geçecekler sanırım ama tam bilmiyorum yanlış bilgilendirme yapmayım .

hocam arkadasimda da var mag. ben de alirsam ikimiz de gelicez klana. bilgilendirme icin tesekkurler

Önemli değil

hocam tekrar tesekkurler gittim d&r a. bi elimde mag bi elimde bf3 aradaydim ki alacakken bf3 aliyim dedim (:

• Psn:sametbaggio arkadaslar eklenyinde beraber oynayalım hiç turk yok grdgm zaman
  • TURKs klanı artık aktif olarak devam etmiyor.2 yıla yakın süre gelen birlikteliğimizde zaman zaman gergin stresli günler yaşamış olsakta dönüp baktığımızda MAG in dünya çapında en iyi klanıydık diyebilirim.sonuçda bu klan bi şekilde dağıldı.ayrıntılara girmicem çokta tın. mag de ayrı gruplarda olmak üzere 2 türk klanı daha var bu arkadaşlar bildiğim kadarıyla yollarına devam ediyorlar.ilgilenen arkadaşlar olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum.bi kaç arkadaşla birlikte bizde yine sver grubu olarak yeni bir oluşum kurduk.TuRK REBELS klanı olarak yolumuza devam ediyoruz.bu oyunun üzerinden 2 yıl gibi uzun bir zaman geçmesine rağmen havasını asla kaybetmemiştir,aktif oyuncu sayısı azaldı doğrudur ama oyun özünden ruhundan adanmışlık hissinden verdiği zevk aynen devam ediyor.günümüz oyunlarının getirdiği grafik ve detay kalitesi tartışılmaz bu konuda hepimiz hemfikiriz,ama özünde MAG in yerini alacak oyunun henüz olmadığını düşünüyorum.bunlar kişisel görüşlerimdir sonuçda MAG 2009 yapımı ve 256 kişilik oyuncu desteğiyle oyun dünyasında bir devrim gerçekleşmiştir.bizlere bu hissi yaşatan SONY ve yapımcı Zipper'a bi kez teşekkür ediyorum herkese bol oyunlu günler diler saygılarımı sunarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K23 -- 29 Kasım 2011; 22:40:01 >

• arkadaşlar, oyunun demosu ile oynuyorum, gerçekten mükemmel, bırakılmıyor. ancak çok zor hedefi tutturuyorum, sizler konsolun kolu ile mi move ile mi oynuyorsunuz? düşman beni kolayca vurabiliyor ben çok zor denk getiriyorum. bıçak olayını zaten hiç beceremedim. var mı püf noktaları?

Orijinalden alıntı: gercekefe

arkadaşlar, oyunun demosu ile oynuyorum, gerçekten mükemmel, bırakılmıyor. ancak çok zor hedefi tutturuyorum, sizler konsolun kolu ile mi move ile mi oynuyorsunuz? düşman beni kolayca vurabiliyor ben çok zor denk getiriyorum. bıçak olayını zaten hiç beceremedim. var mı püf noktaları?

arkadaşım ilk levellerde olduğun için hedefi zor tutturman gayet normal.sonuçta skillerin açık değil,ama sen demosunu oynuyosun bildiğim kadarıyla 8 level den fazla çıkamıyosun.8 level de bu oyunu oynamak için yetersiz.bıçak olayıda skille alakalı daha hızlı ve daha etkili kullanabileceğin skiller mevcut.MAG da en az 50. level de olman gerekir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Klan yokmu katilak ya Türklerle beraber oynayalım yabancılarla sarmiyo aralrinda muhabbet ediyorlar

var hocam klanımız ben seni ekledim daha önce ama oyunda göremedim yanılmıyosam girdiğinde klan daveti atarım..

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

quote:

Klan yokmu katilak ya Türklerle beraber oynayalım yabancılarla sarmiyo aralrinda muhabbet ediyorlar

var hocam klanımız ben seni ekledim daha önce ama oyunda göremedim yanılmıyosam girdiğinde klan daveti atarım..

Oyuna girince katılabilirim dimi Psn:sametbaggio ekliyimiz biz birbirimize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Oyuna girince katılabilirim dimi Psn:sametbaggio ekliyimiz biz birbirimize

hocam eklisin bende

• mag kutulu olarak satılıyormu
    satılıyorsa izmirde nerden bulabilirm?

Orijinalden alıntı: ygtinan

mag kutulu olarak satılıyormu

satılıyo hocam bulabilirsin 30 tl gibi bi fiyatı var.izmirde bilemicem ama istanbulda olsan yardımcı olurdum.

quote:

satılıyo hocam bulabilirsin 30 tl gibi bi fiyatı var.izmirde bilemicem ama istanbulda olsan yardımcı olurdum.

tesekkürler hocam cevap verdiğin için
    spotculara filan sorcam
    bu oyunu dr vatan teknosa gibi mağazalardan satıln alan varmı?satılıyormu?

quote:

quote:

tesekkürler hocam cevap verdiğin için
    spotculara filan sorcam
    bu oyunu dr vatan teknosa gibi mağazalardan satıln alan varmı?satılıyormu?

bahsettiğin bu mağazalardan satın alanlar oldu,ordaki fiyatı da oldukça düşük diye biliyorum.ama spot da şu anki fiyatı 30 tl..

• quote:

bimeks internet fiyatı 25,28 tl

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1126&od=Oyun+Platformu%5bPS3%5d%7cOyun+T%c3%bcr%c3%bc%5bSava%c5%9f%5d&sn=2
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.